Mamici din Grecia (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Dar cu grecul...ce-ati avut???

Recunosc ca astazi mi-au dat lacrimile cititnd postarile voastre!..ii spun grecului( v-am mai spus ca el va cunoaste pe toate)...si normal ca a incepu sa planga si el( D.J-ul meu empatizeaza cu tot ceaa ce este legat de mine).
...iar eu nu plang asa usor!
Dar cum sa-ti vibreze sulfetul cand vezi atatea suflete blande!
Si-ncep cu Theo care m-a rugat sa-mi iau jucariile si sa ma intorc Cum sa ma despart eu de minunea cu 2 ochi albastrii, dragul nostru Stelios! (...spune-ne Theo draga cum a fost in vacanta)
Apoi a fost Anouk, o doamna plina de sensibilitate si de cuvinte care-ti merg la inima!...cum sa nu fiu eu la curent cu tot ceea ce face scumpul Nikolas???
Apoi a fost si Andreea (abia acum am vazut postarea ta legata de coplilarie). Ma-nclin in fata ta si-ti multumesc (sa stii ca, desi mai mica ca varsta...tare multe am invatat de la tine). Cum sa renunt eu la Lucas, o minune de copil!!
Alex cu un motiv te-am lasat ultima! Mi-esti draga si tu cum imi sunt toate fetele,si-mi vine sa-l ciomagesc pe instructorul tau....ca prea e cretinoid! Ma gandeam, din dorinta noastra de-a deveni mame (pentru tine...second time) si cum vad ca Ana si Oana au devenit brusc soacre...ce zici??...daca facem o pereche (separat)...ne incuscrim si noi???...si ma gandeam daca Maria e atat de frumoasa si gingasa....cum o fi urmatorul????
Oana cea cu Fanu ....mare cocheta e domnisorica ta!!!... sa stii ca nu m-am enervat dar iti multumesc pentru urarile adresate!!!

Deci....din categoria filmului artistic I,ll bee back!!

Va anunta ca o familie (asa stiu eu) nu se destrama asa usor!!

PS1:...recunosc ca nu sunt o artista in bucatarie!!...deci daca doriti retete adresati-va grecului meu
PS2:...recunosc ca nu fac politica! Mi-e mai comod sa deschid televizorul si sa-si bata altii gura...
PS3: Data fiind denumirea site-ului : Desprecopii, va anunt ca am sa va mai pun la curent cu planurile mele de-a avea si eu sufletul meu!!
PS4:...a spus prea bine Anouk ce si cum despre euforie (e musai sa ne cunoaste) incat nu mai adaug decat o singura fraza:

Imi place viata si ma bucur de ea! Sunt o norocoasa ca traiesc intr-o tara atat de minunata cum este Grecia!!!

Hai v-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lukasnicolas spune:

Esthera

Fug la munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

esthera sti ca te iubesc!!!!

Mergi la inceput

sa va povestesc ce-am patit ieri:
A chemat sotul meu sa gaseasca votro ca nimeni nu stia unde e, un albanez. Sa sape in fata casei. La 10 dimineata(noi dormim pana la 12 ca stam pana la 1 pe net :D)aud soneria.... Ies afara, buimaca de somn...si-mi zice: am gasit. Si eu zic: ok, sa-l sun pe Foti. Asta cica stie. Pai si atunci? ce vrei? Nr tau sa te scot la o cafea. Am intrat in casa. Seara, i-am povestit lu Foti. Albanezul a disparut...nu si-a mai luat nici scule, nici nimic..nici banii. Si sotul meu, a ramas prost...si se poarta asa frumos... Cred ca avea nevoie de o scuturare d-asta... Va pup fetelor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Da Oana din cind in cind un dus rece e necesar!
Azi am gatit un minunat iepure,cartofi prajiti pt omu' salata roca cu de toate...dar am deschis un vin alb sec Santorini(nu stiu de la cine l am primit) si ne a fost rau la amindoi...asa ne trebuie daca bem vinuri pe care nu le cunoastem.Frumoasa zi si... noi racitiAveti idee care vaccin antigripal sa luam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

neatza fetele,va astept la o cafelutza,eu ma pregatesc fara drag si fara spor sa ma duc la conducere,in wekend ne-am plimbat si lenevit acasa.

esthera ne incuscrim cu mare drag,.o mare imbratisare pt tine si grecul tau,si sa nu m-ai plangeti
ioanoula,ei tare faza cu albanezu.pupici fanoulei
anouk3,lukasnicolas,si retsul fetelor ce m-ai faceti voi?ce m-ai gatiti k azi sunt in pana de idei.pupici o zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Neata ploua...
Beau o cacao fierbinte si am in program astazi sa merg sa platesc drumul la' saxoni'(sper sa nu aleg in final altceva)
De gatit am in plan o supa de potiron pt seara si la prinz sa fac repede fileurile de calamar cu marar si masline.
Vreu sa gasesc pe net niste lanturi de ochelari cu tema Craciun martisor ,paste.....dar nimic nu gasesc vreau frumos si usor!
Datorita vremii intru in admosfera de Craciun si mi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Buna dimineata la fete!!!

Cafea vreau si eu...daor o vreau in vene!!! ...am adormit la 4:00 deoarece m-am uitat la filmul ; Lista lui Schindler;!!!
Problema este ca-mi e dor de-o cafea ....la ibric! cu aroma si gust puternic...si parfumul specific! Nu-mi place nici cafeaua greceasca si nici cea la filtru!!!!
Vad ca e frumos afara.....
Ahhh...parca-as fi baut pana-n zori!!
Vreau sa intreb fetele care au permis de conducere: Oana, Ana si Moro
Am citi pe site-ul celor de la ambasada ca dupa 3 luni permisul de conducere obtinut in romanica se preschimba aici??????
Adica eu conduc de zor....si intru sub incidenta legii????
Alex, poate o stii si instructorelul tau cel zapacel! Referitor la ore suplimentare, daca simti ca mai ai nevoie de 2,3 sedinte...asta e!!!...cat de cretin e instructorul interesul tau este sa ai carnetul! EEE....deci sotul tau tot scorpion!!!
Azi noapte (mai bine zis dimineata) am visat ca aveam cateva gaini in doatare si ma duceam sa iau oualele!!!...si erau cateva...unele destul de mari, lucioase! Am daut un search pe goagal despre interpretare vise...si stiti ce scria: e posibil sa va creasca familia!
V-am spus ca vreau o cafea superrrr tareee sa ma trezesc????
Nu mai am nevoie!
Dupa ce i-am spus grecului povestea visului si interpretarea aferenta...m-a zgaltait, mi-a ras zgomotos in ureche....asa ca m-a ajutat el sa ma trezesc!
Oana,....eeeee... grec gelos...deci este indragostit, teama ca te-ar pierde, schimat comportamentul (oricum in ultima perioada din ce povesteti imi dau seama ca s-a schimbat mult iar privirea din poze impreuna cu Fanu...mai,mai...iubeste fata nu gluma!)....ce bine...il facem grec de casa!
Alex...eu nu stiu ce gatim azi...dar mi-e pofta de o ciorba de perisoare!
Andreea, iarna trecuta...ghici cine aparea de dupa canapea la ore tarzii din noapte??[:D
Theo, m-am intors cu tot cu jucarii...ca doar nu ma sperii eu atat de usor! Ne povestesti cum a fost in vacanta??
Anouk....hai ca acum esti acasa, Nicolas,baiat mare si cuminte te lasa sa bei cafeluta...mai spune ceva?
Moro.......traisca scorpionii (si nu numai ei)...cantam La multi ani traiasca....sambata??? te mai supara stomacul?
Hellen...sper ca nu te-ai speriat??

...hai c-am scris
V-am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Hai ca intru sa beau si eu o cafea mai tarzie cu voi.
Am bagat deja un pui in cuptor ca doarme monsieur si am liniste.

In primul rand, cu scuzele de rigoare.. bine ai revenit din vacanta, Theo! Ma bucur ca v-ati simtit bine si asteptam cu drag mai multe noutati de la voi.
Ca intrebai de sac de dormit.. nu stiu! Eu sacul de iarna trecuta i-l luasem de la Mothercare, dar am vazut in catalog ca au doar pana la 18 luni. Apoi urmeaza salopeta (pe care mi-am comandat-o si eu de pe net, dar nu de la ei). Nici n-am cautat sac, pentru ca Nicolas nu ar accepta nici intr-o mie de ani sa mai doarma in el. Cred ca mai degraba gasesti pe ceva gen 'amazon'. caut si eu si-ti zic.

Esthera, hai ca acusica se mareste si familia ta si o sa vezi tu atunci ochi carpiti de somn . Cand te duci la doctor sa te desfunde?
Permisul meu este in continuare cel romanesc. Am si eu o prietena romanca care si-a schimbat permisul si a durat.. 7 luni! Eu nu pot sa stau atata vreme fara masina, mai ales ca sunt o gramada de straini care locuiesc pe insula asta si conduc bine merci cu permisul din tara de bastina. Romania de ce ar fi altfel?..
Iar cafeaua greceasca.. bleah! O mai beau cand merg pe la vreo matusa in vizita, dar o beau in sila, mai ales ca ii pun si zahar, iar eu beau cafeaua amara.

Oana, foarte tare faza cu gelozeala sotului. Cum bine ai zis, face tare bine un dus rece, sa realizeze ca daca nu e baiat cuminte, vai si amar..
Fanoula ce mai face?

Andreea, tu cum mai esti, draguta mea? Ceva sanse de concediu sau poate de Craciun se indura astia sa te lase acasa?

Carmaw, ce bunatati faci tu.. ce-i aia 'potiron'? Si cum faci calamarii aia cu marar si masline? Ca eu pe domnii calamari fie ii prajesc, fie ii fac umpluti cu branza.
Pe Ertina, ca tot intrebai, nici n-am apucat s-o cunosc. Theo sau Moro, ca-s mai vechi in bransa, poate stiu ceva.

Alex, AMR 2 ore!!! Cum te descurci? Nu ce zice instructorul, ci cum te simti tu la volan? Cand ai putea da examenul?

Moro, tu ce faci? Pe unde umbli? Ca doar n-oi fi plecat iar in vacanta ca ma oftic.

Hellen, tu ce noutati mai ai?

De noi nici nu stiu ce sa mai zic. Nicolas creste ca din apa. Deja nimic nu mai aminteste ca avem bebel in casa. Scaunul de masa l-am eliminat, cadita am impachetat-o (ca vrea doar dus), patutul il avem de decor, carutul prinde si el panze de paianjen. Doar pampers-ii imi mai amintesc ca e de fapt un pui de om (si asta ca nu s-a invrednicit ma-sa sa-i cumpere olita ).
Eu am inceput sa merg la cercetasi ca au un grup foarte bine inchegat si deocamdata ajut doar la grupa de prescolari (4-6 ani). E evident voluntariat (stiu, tara arde si baba se piaptana ), dar mie tare bine-mi prinde ca dintotdeauna am lucrat cu copii si e singurul lucru care-mi aduce satisfactii imense. Plus de asta mai cunosc si eu oameni pe insula asta de kk.

Va las acu' ca s-a trezit putza si s-a apucat iar de gatit. Pasiunea pentru oale si aragaz s-a transformat in obsesie. umbla cu o tigaie de jucarie cu capac prin toata casa. Si-a improvizat (singur!) un aragaz si se face ca-si aprinde focul, ca amesteca, ca pune sare.. o nebunie intreaga!

Pupici si mai intru daca mai pot.

Nica fara frica

Mergi la inceput

Buna fetelor!! Esthera cu permisul ...nu stiu e european. Nu mi-a zis nimeni nimic, si conduc de 3 ani in Grecia. Daca nu esti cetatean grec, cum sa-l preschimbi? Fanula e bine, mi-a facut controlul la geanta si acum se joaca cu biscuitii in premergator. Pupici la fete!!!

Mergi la inceput