Pufi de ian-feb 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ana. tomaca eu pb cu somnul o pun pe seama maselelor. Poate va creste si voua ceva.
Si cu siguranta cel mai plangacios copil se ascunde la mine, vai de creierii mei!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ana. tomaca eu pb cu somnul o pun pe seama maselelor. Poate va creste si voua ceva.
Si cu siguranta cel mai plangacios copil se ascunde la mine, vai de creierii mei!

_

Noi avem cam tot. Poate doar vreun colt ratacit, care sa fie mai coltos decat ceilalti. bale, avem oricum.
Am pipait cu periuta degetar, si in spate de tot, jos, am simtit niste galme. Daca o fi seria de la 2 ani si isi face intrarea triumfala pe scena inca de pe acum, atunci ....

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

_

Noi avem cam tot. Poate doar vreun colt ratacit, care sa fie mai coltos decat ceilalti. bale, avem oricum.
Am pipait cu periuta degetar, si in spate de tot, jos, am simtit niste galme. Daca o fi seria de la 2 ani si isi face intrarea triumfala pe scena inca de pe acum, atunci ....

Povestea unui Dor

molarii aia ne-au ramas si noua..cam devreme, dar mai stii? isi tot duce degetu in gura, prin zona aia, dar de vazut/pipait nimic. bine, caninii sunt in proces de iesire. stiati ca radacina se formeaza pe masura ce dintele creste? deci e o petrecere continua la ei in gura, iar cum caninii au cea mai lunga radacina..

cu veioza avem si noi probleme...urlete peste urlete cand o sting, si imi ia mana si mi-o intinde sa aprind lumina la loc....groaznic...cred ca m-a auzit tot cartieru....

iar e cald....prea cald....

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

_

molarii aia ne-au ramas si noua..cam devreme, dar mai stii? isi tot duce degetu in gura, prin zona aia, dar de vazut/pipait nimic. bine, caninii sunt in proces de iesire. stiati ca radacina se formeaza pe masura ce dintele creste? deci e o petrecere continua la ei in gura, iar cum caninii au cea mai lunga radacina..

cu veioza avem si noi probleme...urlete peste urlete cand o sting, si imi ia mana si mi-o intinde sa aprind lumina la loc....groaznic...cred ca m-a auzit tot cartieru....

iar e cald....prea cald....

_
mama lui Stefan, pui scump

Mi-e teama ca are legatura cu vreo sperietura din somn, sau lumina ceva. Ei nu fac legatura dintre vis si realitate. Si daca viseaza ceva urat si se sperie in somn, atunci exista posibilitatea sa refuze sa mai mearga la culcare. Citesc diseara sa vad cum au rezolvat situatia in cartea Anii magici.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Buna fetelor, stiu ca sunt off-topic, dar e urgent sa gasesc pe cineva:

Cedez loc la Gradinita Planeta Piticilor, str. Balta Verde, aproape de intersectia tram. 4 cu 5, Timisoara.Locul este pt grupa de cresa, adica de la 1 an,cu incepere din 1 oct cel mai devreme.Daca stiti pe cineva care doreste, va rog sa ma contactati la 0742 279448.

Imi cer scuze daca v-am deranjat!

Multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27

Buna fetelor, stiu ca sunt off-topic, dar e urgent sa gasesc pe cineva:

Cedez loc la Gradinita Planeta Piticilor, str. Balta Verde, aproape de intersectia tram. 4 cu 5, Timisoara.Locul este pt grupa de cresa, adica de la 1 an,cu incepere din 1 oct cel mai devreme.Daca stiti pe cineva care doreste, va rog sa ma contactati la 0742 279448.

Imi cer scuze daca v-am deranjat!

Multumesc!

40+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica
Poze cu noi doi

Buna, buna!
Ce mai faceti voi?
Cand am vazut semnatura, ma gandeam ca mai ai un bebe pe drum, m-am prins dupa ca e semnatura veche.

_

Mergi la inceput

Cata liniste!
Nici in august n-a fost asa pustiu pe aici.
Una peste alta, Mara a adormit pe la 7 jumate.....sa vad la cat imi da trezirea de dimineata.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Buna

...dupa mult timp...
Dar toata ziua o petrec cu Alexandru, ne jucam, facem puzzle-uri, mai fac mancare ...si seara de la 11 ma uit la Anatomia lui Grey...am mai intrat si v-am citit povestile de dupa perdea

Noi am fost in concediu..la bulgari..si a fost frumos...numai ca puiul meu a fost exact inversul cu care eram obisnuita...din copil cuminte s-a facut o zgatie..ca mi-a scos peri albi.La intoarcere ni s-a stricat masina in Fetesti....si am mai stat vreo doua zile in Constanta...si du masina pe trailer in Constanta...o groaza de bani...nu mai spun ca si acum e acolo...la service...i-a crapat nu stiu ce pe la motor...Noroc de cumnata-mea ca venea si ea de la bulgari si ne-a pescuit si pe noi...ca altfel era nasol cu trenul pana in Suceava....
Dar suntem acasa...asta conteaza....
Si mai nou mi-a iesit o chestie putin mai sus de operatie, exact sub piele...ca o nuca care se mareste si ma doare la atingere.Din cate am citit pe net cred ca e vorba de un granulom de fir...Voi ati mai auzit de asa ceva?Maine oricum vreau sa ma duc la un chirurg..sa vad ce spune....dar asa nu mai vreau operatie....Mi-e frica de mor...

Mi-a inceput serialul....revin mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata, doamnelor, haideti la o cafelutza!

Urez si eu mult succes in noul an scolar tuturor pufilor si fratiorilor/surioarelor de pufi ce au inceput scoala/gradinita ieri/azi!

Eu nu mai reusesc deloc sa scriu... intru, citesc...si pana termin, si incerc sa raspund...mereu apare cate ceva, ce se cere rezolvat de urgenta.....Subscriu la cele spuse de Mire()...ori sunt eu prea obosita si nu mai fac fatza, ori copiii mei s-au facut din ce in ce mai solicitanti....nush....dar ma simt leshinata tare....

Dece…bafta la ortoped sa aveti, sa fie doar un control! Sper ca ai reusit sa te mai relaxezi in w-e asta… Felicitari pentru maselutza lui Luca ! Sarumana de intrebarea cu bona ….Bona e sublima, dar lipseste cu desavarsire …A fugit mancand pamantul dupa o singura zi(lunea trecuta)…cand i-a aratat iris cam tot ce stia ea… Asa ca suntem din nou in cautari…Ma gandeam eu ca o sa fie greu sa gasesc pe cineva, dar nu cred ca am realizat adevarata dimensiune a..."greului"...

Bea….super ca ai avut-o pe sis in w-e, si ai putut sa te odihnesti putin!

Mire…off, greu cu maselutzele astea…pup delftza frumoasa, sa-i iasa cat mai repede si mai fara durere dintzucii! Iar pentru mami a ei…un brat de flori , si mult-mult rabdacol…

Ana, Tomaca…cam aiurea ce povestiti de somnul de zi al pufilor….Eu si asa sunt singura cu atomix mai toata ziua…Daca n-ar dormi deloc….nu stiu, zau, ce m-as face, ca si asa sunt in urma cu toate treburile casei…Nu ca doarme cine stie ce in mod normal..Ieri, de ex., a adormit de la 11.30 la 12.00, si de la 16.10 la 16.40…La trezirea asta, a doua, am pus-o pe picioare, si am mai reusit s-o mai adorm de pe la 17.00 la 18.00….

BF….horror ce povestesti ….eu sunt mai impulsiva de fel...…nu stiu de ce as fi fost in stare, la momentul respectiv…Probabil ca ii luam gatul fara remuscari(sorry, no offence……dar daca mi-ar face cineva asa ceva…chiar nu cred ca as putea sa mai raspund de mine). Oricum, dupa treaba asta…nu i-as mai arata copilul nici macar in poze…...daramite sa-l mai las cu ea, ever…...Iar treaba cu ne-datul copilului mamei tale…hmmm…asta chiar nu suna deloc a bine…Cam suna a sechestrare de persoana….

Nyny….cum a fost prima zi de gradi?

Ale1212xa….mult success astazi!

Livia…sorry de probleme……Bafta la chirurg, astazi, poate nu e nevoie de o noua operatie!

Trimit placinta...
O zi frumoasa si usoara, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neatza!!
ms de sorina nu ati mai chemat alta bona?? sau nu ti-au inspirat incredere celelalte?

eu numai probleme am de vreo sapt incoace, sunt zombii, in fiecare zii se intampla cate ceva parca nu se mai termina

bine ca Dragos e bine, asta conteaza, in rest om vedea.........

sa aveti o zii frumoasa de toamna calduroasa

Mergi la inceput