Pufi de ian-feb 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

larisel daca si cand ai timp sa imi spui ce impresii ti-au facut tie, eventual pe pm

tomaca la prima varianta, ca sa stea placile acolo ar trebui ca salteaua sa fie afundata mai mult de 5 cm iar salteaua sa fie cat de cat fixa pe pat, altfel nu prea cred ca stau asa, a doua varianta imi place si mie ca se poate da jos, dar depinde si de copil cat de mult se foieste

noi in general am avut probleme la munca care nu au depins de noi nu detaliez ca nu e locul + am lasat ceva in masina si ne-au spart geamul din spate si ne-au furat
ieri sotul si-a luat amenda 200 ron ptr ca a oprit pe prima banda

azi nu stiu ce o mai fii

si pe seara plecam in delta la pescuit 2zile+2 nopti , ar trebui sa ne relaxam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...sarumana de coffe , dana...merge...asa de binee

eram tentata pe la 4 sa scriu.ca n-aveam somn...dar m-am rezumat doar sa recuperez...nu stiam cu ce sa va servesc la ora aia...

lore..concediu placut...sa aveti vreme frumoasa si sa va odihniti...daca va lasa ...neamurile..

nyny...asa imi place cand povestesti tu despre voi si despre copii

ruxita...ai dreptate...e f bine sa ai o prietena f buna, uneori face mai bine decat orice psiholog...

larisel...mi-ai parut f degajata in postarea ta...sa inteleg ca sunteti mai relax???

ana...sper ca ai av o noapte linistita...

tomaca..sarumana de PM...acu l-am citit...

eu ieri si azi a stau acasa ca nu vine tanti...si m-am odihnit prin munca....asa sa nu-mi pierd forma...ieri am mai fc o turademagiun...si azi cred ca fac o tocana de legume( a adus cineva la munca si ) pt iarna...dar prb asa ca sa ma bag in seama..sau sa ma laud ca fac...ca de mancat...nu stiu...

de jiji..ce sa zic...daca acu vreo sapt ma laudam cu inocenta lui..si ma mai relaxam eu eu in parc....ei s-a schimbat foaia...jiji cu fata lui angelica pocneste fara motiv...prefera sa le faca coafura...si ete asa stau ca un paznic la oi...dupa fundul lui...
zice si el...tata....caca(luca)...si pa...mai repeta chestii..nesemnificativ...duce gunoiul la cos si ma ajuta la intins rufe....cam atat...

aseara am adormit langa el..cred ca inaintea lui ca valiza in gara...si m-a trezit la 3 fresh...am crezut ca daca-l lasa sa bage mana in san adoarme...insa...dupa ce m-a pipait bine de tot a inceput sa intinda mana dupa biberon......noi tot la peste 1 l de lapte pe zi suntem...cu 1-2 treziri de mancare...

va pup...sa aveti o zi super

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

mai am putin timp

ruxita wb felicitari ptr decizii, sunt unele persoane care iti dau asa, o stare sufleteasca

ana bine ca v-ati odihnit amandoi, sper ca ati gasit cauza

loredana sa aveti o vacanta asa cum va doriti

BF imi pare rau ca nu ati avut un concediu prea placut, de soacra nu mai zic nik, ca iar imi aduc aminte si

am citit printre timp si nu mai stiu...

Mergi la inceput

am si eu 2 intrebari

1 pufii vostrii mai transpira in somn? Dragos cand era mai mic parca nu transpira asa, acum se trezeste cu tricoul ud pe el, bn e si mai cald, am 28-28.5 grade in casa
e prea mult? eu si asa ma invelesc

2 l-am lasat prin curte de cateva ori cu socru si i-a dat in mana cate o surubelnita sau batz sa bata cu ea in ce apuca si acum ce credeti ca face dragos? nu se mai poate in parc , numai betze vede in fata ochilor, nu mai face altceva decat sa bata in ce apuca, garduri, stalpi
si l-as lasa sa isi faca damblaua poate se plictiseste pana la urma dar..... in parc loveste copiii, in casa daca prinde ceva loveste in geamuri, oglinzi, mobila , si mai nou loveste si in noi asta de dragul batutului cu batzul, din joaca, nu cu rautate, nu stiu cum sa explic

cum il fac eu sa uite de batz? mai sunt pufi pasionati de betze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

larisel eu cand il las in clasa ii zic pa, ii spun ca ma intorc...ai ramas cu impresia ca fug? ziceam ca daca se mai deschide usa si ma vede pe hol ca nu am plecat atunci se pune pe urlat

nyny ce ma bucur pentru Mara...sunt convinsa ca o sa fie foarte bine

dana de cafea, acum savurez si eu una..sper sa va linistit oleaca in we

azi a plas Dragos pe drumul spre gradi dar cred ca a plans dupa taica-so...ca imediat ce a intrat la copii s-a linisitit...era bine ca nu mai plangea nimeni in dimineata asta si cred ca de aia nu a avut nici el nimic...am mai ascultat 5 minute..nu s-a auzit nimic..am plecat

ce am observat pana acum e ca mananca mai bine..nu mai bea lapte mereu..si la 9 seara e in pat si doarme...ca "minusuri"..e un pic mai mamos..sta langa mine mereu...ma trage langa el la jucarii...sa ma vada aproape, noaptea dupa ce adoarme la vreo ora asa, se trezeste tipand dar daca ma vede se linisteste instant si se culca la loc...

o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

am si eu 2 intrebari

1 pufii vostrii mai transpira in somn? Dragos cand era mai mic parca nu transpira asa, acum se trezeste cu tricoul ud pe el, bn e si mai cald, am 28-28.5 grade in casa
e prea mult? eu si asa ma invelesc

2 l-am lasat prin curte de cateva ori cu socru si i-a dat in mana cate o surubelnita sau batz sa bata cu ea in ce apuca si acum ce credeti ca face dragos? nu se mai poate in parc , numai betze vede in fata ochilor, nu mai face altceva decat sa bata in ce apuca, garduri, stalpi
si l-as lasa sa isi faca damblaua poate se plictiseste pana la urma dar..... in parc loveste copiii, in casa daca prinde ceva loveste in geamuri, oglinzi, mobila , si mai nou loveste si in noi asta de dragul batutului cu batzul, din joaca, nu cu rautate, nu stiu cum sa explic

cum il fac eu sa uite de batz? mai sunt pufi pasionati de betze?

mami de shugubetz

Ivan nu transpira...eu nici nu il invelesc...nu stiu cate grade am in casa......

Da mai stim noi unul pasionat sa bocane in tot ce prinde, insa ii spun in ce e voie si ce nu, in noi nu da...in copii nu am vazut...

El a primit cum ii zice...zbiciul de la tati, sa mane calul, apoi ce mai prinde tot da cu el in gol si zice caaa si neeeeeeeee si hoooooooooo cum zice bunul so la cal......

surubelnita e grea domle.......
doamne fere sa ia una, ca nu mai poti sa i-o iei

la fel cu periutzele de dinti......

aoleuuuuuuuu
e criminalllllllllll

incearca sa ii explici, ca nu e voie sa bata in mobila/sticla si daca bate o sa ii iei bota sau ce are in mana...........chiar daca plange......

nu stiu alta solutie

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 28+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

alexa, nici ivan nu a avut nimic ieri..
a adormit ca lumea la amiaza, numa ca destul de putin...........

dar ieri dupa masa............
a fost ceva de nedescriss

Urla.......era nervos...la toate zicea nu..nu vroia sa mance....
urla, plangea..cand sa vina ora somnului seara.......fereasca-te dumnezeu..........

tot repeta..copii, tanti si se pune pe plans frate de nu stiam ce sa ii maiz ic.......

aoleuuuuuuu

mi-era asa de mila de el........

i-am stins si chibrite, parca dupa nu a mai plans asa rau...dar si eu plangeam, ca ma gandeam ca e ca l-am dus...si muream de inima langa el.....

plangea asa din tot sufletul, daca il auzeai ti se rupea inima dupa el.......

nu l-am trezit azi dimi......

sa vad..doarme de la 9 si el....si il intreb daca vrea sa mearga la copii, daca plange nici nu mai merita sa bat drumul ala degeaba...daca vrea ne ducem....

ooooooofffffffffffffffff

_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 28+ cu Adam Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

am inteles bea, Ivan refuza sa mearga acolo
La Dragos nu a fost asa...eu il intreb mereu daca mergem la gradi la copii...zice mereu DA...

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

BEA, ALEXA

toti pufii care merg la gradi/cresa sa nu mai planga si ptr mamici

Mergi la inceput

am fost.............

esec total..............

asta e

incercam la anul pe vremea asta aici in sat....

_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 28+ cu Adam Stefan

Mergi la inceput