Trombofilia, o cauza a infertilitatii -63-
Raspunsuri - Pagina 20
balanta_tm spune:
Fetelor, ca sa nu se piarda informatia, am scris pe prima pagina (cu verde, bolded), cum este cu antiF Xa (limite, etc)
MeAlex spune:
Multumim mult, Balanta!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
suzieq spune:
kemskaia,
ti-am trimis mesaj cu ginecologul, parca de ginecolog ma intrebai, s-ar putea sa nu tin minte exact, am mers o singura data la dr cheveresan, recomandat tot de fetele de pe forum, tratamentul a fost cam acelasi cu ce am primti de la ginecolog, deocamdata multumesc lui D-zeu sarcina merge bine, banuiesc ca si tratamentul e ok, am trecut la femibion2, atat am modficat.
dna dr U nu mi-a dat clexane, desi am doua mutatii una homozigota si cealalta heterozigota.
danezza spune:
bebeta,
mutatia ta nu e foarte agresiva (e si una singura)si nu stiu cat e de urgenta sau necesara adminsitrarea clexane-ului, eu una as insista pt el, pt siguranta mea
eu fac de pe la 7 saptamani
MTHFR C677 Homozigot
in 19+
Doamne ajuta!
bebeta spune:
Multumesc Alex!
Deci, daca inteleg bine, cata vreme nu iau altceva decat baby aspirin, acel INR este OK. Asta vrei sa spui? Atunci ar fi bine. Ma mai linistesc si astept sa treaca timpul pana se intoarce dr meu.
Multumesc iarasi si noapte buna! (ca acasa e noapte deja...)
mami de Demetra (24.04.2007)
danezza spune:
Multumim Balanta 
deci daca imi iesise 0.33 eram in super grafic
daca atunci eram cu 0,6 .. sunt si acum, sunt sigura de asta ![]()
MTHFR C677 Homozigot
in 19+
Doamne ajuta!
MeAlex spune:
Bebeta, pe analizele de acum, asa pare. Dar ar fi bine sa iti faca niste analize mai amanuntite. Poate iti va da Clexane, medicul va decide. Eu cred ca pe moment esti protejata.
Suzieq, ce mutatii ai?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
suzieq spune:
MTHFR C677T - homozigota
Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - Pacienta este purtatoare heterozigota a deletiei in promotorul genei PAI 1
Homocisteina am avut-o fie sub limita inferioara fie chiar la limita.
danezza spune:
deci vad ca merge si sarcina cu mutatie homozigota fara clexane
bv
, multa bafta in continuare
| Citat: |
| citat din mesajul lui suzieq MTHFR C677T - homozigota Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - Pacienta este purtatoare heterozigota a deletiei in promotorul genei PAI 1 Homocisteina am avut-o fie sub limita inferioara fie chiar la limita. |
MTHFR C677 Homozigot
in 19+Doamne ajuta!