Trombofilia, o cauza a infertilitatii -63-
Raspunsuri - Pagina 14
irina21 spune:
Daca o sa-mi scrie in email pt ce se recomanda in cazul meu va spun si voua...oricum rau nu cred ca poate face...mai ales ca mi-a analizat tot dosarul de analize inainte,....sigur e dat cu simt de raspundere!
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s
Tratament pregatitor recomandat: Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 3/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, Metformin - 1/zi
inna08 spune:
buna fetelor.
spuneti-mi si mie va rog frumos voi cum procedati pentru aflarea valorii anti-fxa?adica faceti clexane, sa zicem, seara la 20.00 si apoi a doua zi dimineata(7.00-7.30) va duceti la fundeni?
la cat timp dupa injectarea clexanului se recolteaza pentru a iesi bine de fapt acest anti-fxa?
31+ 
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
Musette_1982 spune:
Buna. Sunt noua aici si pentru prima oara pe un forum. Sunt ingrozitor de speriata si cu multe sanse de a pierde cea de-a treia sarcina. Este o sarcina obtinuta cu administrare de Brev actid. Nu stiu incotro s-o mai apuc. Medicii la care merg dau din umeri si imi spun ca asta e si ca mai mult nu au ce sa-mi prescrie ca si tratament.
Iau Fragmin 5000UI/zi, utrogestan 200x3/zi, un acid folic 5mg/zi, Magne B6 x 2/ zi, duphaston x 3/zi, Nospa x 3/zi si Vitamina E.
De trei zile stau doar in pat si durerile au mai incetat dar scurgerile maronii nu. Ieri betaHCG-ul era inca in crestere.
Astept sfaturi, orice sfat.
Va multumesc mult.
Mutatia MTHFR C677T - homozigot si Mutatia PAI-I ' 4Gl5G - heterozigot.
2 avorturi spontane la 5s in 2010 si la 4s in 2011 (sarcina confirnata de doua analize beta HCG)
Insarcinata in 4s cu iminenta de avort.
irina21 spune:
Sa inteleg ca Fragminul inlcouieste Clexanul?
_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s
Tratament pregatitor recomandat: Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 3/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, Metformin - 1/zi
Musette_1982 spune:
Hematoloaaga mi-a spus ca e acelasi lucru, doar ca Fragminul se gaseste mai usor in farmacii. Pana ieri am facut de 2500 (adica 3 zile, incepand cu prima analiza beta HCG pozitiva), iar ieri mi l-a dublat cand am anuntat-o ca am scurgeri maronii.
2 avorturi spontane la 5s in 2010 si la 4s in 2011 (sarcina confirmata de doua analize beta HCG)
danezza spune:
Off, imi pare tare rau
poat trec si scurgerile alea (am auzit multe mamici care au avut scurgeri foarte dese in sarcina si a fost bine in final)
Tu esti sub tratament, deci nu ai ce sa faci mai mult de atat.
Din punct de vedere medical nu stiu ce sa-ti spun dar pot sa-ti dau un sfat care nu stiu daca are legatura cu scurgerile: la mutatia ta de ce lipseste femibionul care este foarte importanta? de ce lipseste aspenterul?
| Citat: |
| citat din mesajul lui Musette_1982 Buna. Sunt noua aici si pentru prima oara pe un forum. Sunt ingrozitor de speriata si cu multe sanse de a pierde cea de-a treia sarcina. Este o sarcina obtinuta cu administrare de Brev actid. Nu stiu incotro s-o mai apuc. Medicii la care merg dau din umeri si imi spun ca asta e si ca mai mult nu au ce sa-mi prescrie ca si tratament. Iau Fragmin 5000UI/zi, utrogestan 200x3/zi, un acid folic 5mg/zi, Magne B6 x 2/ zi, duphaston x 3/zi, Nospa x 3/zi si Vitamina E. De trei zile stau doar in pat si durerile au mai incetat dar scurgerile maronii nu. Ieri betaHCG-ul era inca in crestere. Astept sfaturi, orice sfat. Va multumesc mult. Mutatia MTHFR C677T - homozigot si Mutatia PAI-I ' 4Gl5G - heterozigot. 2 avorturi spontane la 5s in 2010 si la 4s in 2011 (sarcina confirnata de doua analize beta HCG) Insarcinata in 4s cu iminenta de avort. |
MTHFR C677 Homozigot
in 19+Doamne ajuta!
Musette_1982 spune:
Despre Femibion nu mi-a spus nimeni pana acum. Astazi am citit si eu pe forumul vostru. Am cautat prospectul. Vad ca sunt vitamine, deci cred ca l-as putea lua si fara sfatul medicului. Am luat Aspenter pana la confirmarea sarcinii. Cand am intrat pe Fragmin mi s-a spus clar sa intrerup Aspenterul... Recomandati vreu hematolog in Timisoara sau in Ungaria? Eu merg la doamna prof. Mihaescu.
Am citit pe forum despre doamna Uscatescu de la Bucuresti. Inteleg ca face minuni. Oare as putea cumva s-o contactez pe e-mail pana mi se opresc scurgerile astea si devin si eu deplasabila?
2 avorturi spontane la 5s in 2010 si la 4s in 2011 (sarcina confirmata de doua analize beta HCG)
MeAlex spune:
Musette, are dreptate Danezza, si eu stiu fete care au sangerat in sarcina si au bebei acum. Stiu ca sangerarile maronii sunt ok.
Spune ce valori ai avut la betaHCG. Inteleg ca ai facut si la distanta de 2 zile sa vezi cum creste? Si eu zic ca ar trebui sa incepi Femibion si sa ii scrii urgent dr. Uscatescu de la Fundeni sa vezi daca iti da Aspenter. Iti dau pe mesaj privat mailul dansei (inteleg ca nu ai fost la dansa). Sa imi spui daca ai primit mesajul meu. Sa scrii in subiect ca e urgent. Ceva de genul "iminenta de avort + 2 sarcini pierdute" (asa ii sare in ochi mai repede, ca e f ocupata).
Edit: nu pot sa iti trimit pt ca nu ai activata posibilitatea sa iti trimit mail. Nu mai stiu cum se activeaza.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
MeAlex spune:
Musette, ti-am trimis email. Sa imi spui, te rog, daca l-ai primit.
Irina, asa e Fragminul este tot anticoagulant ca si Clexane-ul si , Innohep-ul, etc.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Musette_1982 spune:
Am primit e-mailul doamnei Uscatescu. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si copii frumosi si fericiti. Ii scriu acum. Si va multumesc tuturor pentru primire.
Am avut beta HCGul astfel:
ziua 21 - 5,62
ziua 23 - 20,99
ziua 25 - 68,08
ziua 27(ieri) - 136