FIV Europa(47)
Raspunsuri - Pagina 19
aristica spune:
sar'na...eu citisem ca se face in ziua 3 de la icsi...sau visez?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
samira33 spune:
va pup fetelor.
balantaPRG meu e in jur de 5-6-7 de cand ma stiu.
daca aveam un progesteron ca al tau ...dadeam "baieram"
eu stiu ca injectia cu Dipher se face in ziua 6 de la punctie,ziua punctiei fiind ziua 0...de asta in caz de transfer de 3 zile se face la 3 zile de la transfer iar in cazul transferului de blasto in ziua 6.
pentru ca tot ce am citit despre injectia asta nu a reusit sa ma lamureasca,nici parerile pe care le-am cerut in stanga si in dreapta nu au fost de natura sa ma lamureasca am hotarat sa-l intreb pe PK despre ea si mi-a spus ca deocamdata nu este demonstrat stiintific faptul ca aceasta injectie ajuta la implantare.
exista studii nefinalizate in sensul asta si fiecare medic decide daca este dispus sau nu sa o incerce in schemele sale.
balanta,dap...October Fest e chestia aia de la Munchen unde se bea bere si se papa carnati...soata ma intreaba oricum eu de vreau sa merg la OF ca nu beau nici bere si nu-mi plac nici carnati d-aia
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
aristica spune:
aaaaa, am aberat
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
Miha3 spune:
balanta - eu la FIV-urile la care mi s-a facut progesteron injectabil imediat dupa punctie 100 mg si am continuat cu 8 utrogestan pe zi am ramas intotdeauna gravida. E adevarat ca nu mi-a spus nimeni sa-mi dozez progesteronul in ziua 21, asa ca nu stiu cum stateam. In protocolul de la Szeged s-a scos aceasta injectie de vreo 2 ani datorita faptului ca nu s-ar fi demonstrat stiintific utilitatea ei. Eu in 2010 am facut 2 FIV-uri fara aceasta injectie si nu am reusit. In 2011 am insistat pentru injectie si Zadori a facut rost de 75 mg pe care mi le-a facut cadou la controlul dinainte de punctie. Eu chiar cred ca in cazul meu a dat rezultate. Te pup.
balanta_tm spune:
miha, ma bucur sa te vad. Multumesc pt mesaj.
Fetelor, azi mi-a venit CM, la 28 de zile luna asta. Va rog ajutati-ma, putem trage mai multe concluzii din valoarea PGR meu din Z22 si acest CM la 28 de zile? Multumesc.
Din Mai pana luna asta am avut CM la 30-31 zile, luna asta vad ca iar e de 28.
aadina, cum e cu histero? Ai programat-o?
samira33 spune:
balanta,daca e s-o luam matematic...intre ziua recoltarii PRG si ziua 1 de CM s-au scurs 6 zile...era valoarea corecta daca ovulai in ziua 15 de CM.
apoi,noi nu stim cand ai ovulat tu...poate in ziua 14 si atunci valoarea concludenta ar fi fost ziua 21...poate in ziua 13 si atunci valoarea buna ar fi fost in ziua 20.
pe un ciclu ideal,de 28 de zile...faza foliculara are 14 zile...ovulatia in ciua 14 si faza luteala 14 zile...acum tu spui ca numai luna asta ai avut CM de 28 de zile si iar nu poti lua luna asta ca referinta.
din tot ce am citit eu...nu conteaza cat de lung/scurt e ciclul...cel mai important este ca faza luteala sa nu fie sub nicio forma mai scurta decat faza foliculara...doar atunci balanta hormonala este echilibrata.
poate mai incerci luna asta o monitorizare...macar te lamuresti pe deplin cum stai la capitolul asta si ti-am zis de varianta cu cele 3 intepaturi consecutive pentru PRG in ideea ca e mai comod sa te duci sa te intepi in 3 dimineti la rand decat sa mergi la mai multe ecografii pana poate stabili medicul ziua ovulatiei...si e si mai putin costitsitor.
bine,poti face asta doar ca sa te linistesti tu ... eu imi mentin parerea ca nu ai probleme cu PRG.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna