Strugurasi S-O11-Haideti fetele!! (111)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

camady, scaun la 48 de ore pt bebe alaptat exclusiv e foarte bine. Cat despre faptul ca se murdareste pana in cap.... la noi asta era semn de schimbat marimea scutecului. Da, stiu, ei sunt asa mici ca nu-ti vine sa-i bagi in scutec mare, dar serios ca asta e problema de cele mai multe ori

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

dat tin minte sigur ca trebuie sa o felicit pe irinush!!! Bravo mamico! BB sanatos si mancacios sa ai!

darisa ... inca un eveniment adaugat la categoria "prima zi .....". te inteleg perfect. noi am inceput al 5-lea an de gradi si tot am avut emotii. iar acum pe langa ale mele le mai traiesc si pe ale ei

camady .. ce baiat mare!

matza
esti o mami fericita cu asa pisoi cuminte

poate ies din tipare dar eu nu ma gandesc la botez. astept sa-mi tin copilul sanatos in brate si apoi sa trec de furia laptelui (poate scapam de data asta ) si abia atunci imi fac planuri.
noi inca nu am reusit sa ne hotaram cum il va chema ....

mami de (30.06.2005) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

m-a sunat jade si n-am auzit tel
am sunat-o inapoi si nu raspunde

mikka, vrei bataie? zi, ca trebe sa-mi vars nervii si eu pe cineva :D

haideti sa va zic aventuri cu socrii, vreti? :D

ai m-am ciondanit cu socrela. asa un pic, de control. de la discutia ca eu sunt de vina pt tot ce face fii-su. inclusiv ca fumeaza.
asta in conditiile in care fii-su fumeaza dinainte sa ma cunoasca pe mine, iar de aproape un an eu nu mai fumez si el fumeaza in continuare
si socrelu m-a calcat pe nervi.
eu tot am cautat un burete de ala suport pt cadita si n-am gasit.
si la o conversatie cu un priete bun de familie care mi-e ca un tata am vb de asta si el mi-a dat ideea sa iau un burete mai gros asa si sa-l modelez cum vreau. si s-a oferit sa-mi caute el.
eh, in dim asta s-a dus la socru-meu pe santier cu niste treaba si din vb in vb i-a zis ca se uita dupa buretele ala.
atat i-a trebuit lu socrelu. ca ia el. s-a dus, mi-a venit cu un burete acasa de 1 m/50cm si gros de 10.nici nu m-a intrebat si pe mine cum vreau. ca de ce i-am spus lu ala, ca ce, el nu poate sa imi ia burete?
pisicii ma-sii, ala mi-e ca un tata. dumneata nu-mi esti deloc apropiat :D nu i-am zis... dar a facut din tantar armasar.
acum am un burete care-i cam subtire pt ce a gandeam eu sa fac. si daca n-o sa-l folosesc bineinteles ca o sa se supere

gata, m-am descarcat :D
nici nu trebuie sa imi raspundeti

37+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Mikka, nu te supara! Eu azi am postat ca am facut zarzavat si suc de rosii. sunt convinsa ca fetele mi au citit postul da doar nu aveau sa imi scoata motatele ca la nastere.

ideea ca poti prinde pe cineva cu care sa ai discutia respectiva in comun ..sau nu.nu te supara inutil

Oana 38+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

s au nascut azi trei strugurasi
Isabela 2000 g, Filip 2100 g si Rares 2200 g,la 35 de saptamani
mamica lor este Cami, camercam, sarcna este obtinuta prin FIV

mami lor nu s a incris la odisee ca a stat numai in pat, in prima parte a sarcinei numai la spital
a scapat....
sa fie sanatosi si sa creasca mari
iar mami lor sa se recupereze repede

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Felicitari Carmencam ,3 bebei dintr-un foc ,wow sa fie sanatosi si sa creasca mari

Mikka ,are dreptate ,din acelasi motiv scriu si eu rar ,mai sunt si alte motive dar nu am buna dispozitie sa le insir ,dar cui ii pasa,nu?

37+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

buna fetelor

mami lor nu s a incris la odisee ca a stat numai in pat, in prima parte a sarcinei numai la spital
a scapat....

minunat!

Bine ati venit pe lume dragi strugurasi! Sa aveti o viata sanatoasa si frumoasa alaturi de familie!

40+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

trei bebei!!!!!!!! super!!!!!! felicitari!!!!!!!!

michella mami de Teodora si 38+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

hai ca m-am enervat

alayna, pai numai eu stiu n situatii in care ti se raspundea la postari si tu nu raspundeai inapoi
chiar am obs asta la tine.

ce aveti?
vi s-au urcat hormonii la cap pe ultima suta de metrii?

eu recunosc, nu retin multe si raspund numai cand stiu si eu ce sa zic. am cateva fete care mi-au intrat la suflet mai mult ca am avut similitudini cu ele de sarcina sau de situatii.
am si eu nemultumiri, nah am avut si o antipatie. ionela . dar intre timp mi-a trecut
mai ma enerveaza greselile gramaticale la 2 persoane si am spus-o si de atunci ignor mesajele respectivelor :D nici nu le mai citesc, ca ma enervez

voi n-aveti de lucru.
vreti sa abandonati acum cand o sa inceapa grijile alea mai mari?

hai, fiti zen.

cand aveti ceva de intrebat si nu vi se raspunde scrieti cu bold, cu rosu, mai mare etc.

noroc cu lali si seidana ca ele raspund la toata lumea, dar acu au nascut si ele. nu mai asa timp :D
eu uit de la mana pana la gura ce citesc

carmen, felicitari si te asteptam pe aici cand iti revii un pic.
daca mai ai maini de batut la tastatura

37+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

buna fetelor

a scapat....

minunat!

Bine ati venit pe lume dragi strugurasi! Sa aveti o viata sanatoasa si frumoasa alaturi de familie!

40+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput