Strugurasi S-O11-Haideti fetele!! (111)
Raspunsuri - Pagina 7
LenaC spune:
Buna dimineata !!!
Vad ca sunt cea mai harnica
Felicitari Irinush !!! Sa iti traiasca bebele si sa iti aduca multe bucurii
Fetelor, va serverc cu o cafea, limonada, fresh de portocale?
Pitica mea azi dimineata pe la 4 a sughitat vreo 5-10 minute in continuu. Stiu ca nu e vreo problema pentru ea si incercam sa pastrez calmul, dar tot m-am speriat putin.
Lena - 36+
!!! AMR un pic !!!
oanaiasi spune:
Buna dimineata si de la noi!
Felicitari pt strumf , Irinush!!!sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
noi azi avem program de facut suc de rosii.ieri am facut zarzavat pt congelator si sper pana nasc sa mai reusesc sa fac si niste vinete coapte. despre noi..nimic nou. contractii nu sunt, dureri nu, bebelusa nu prea mai are loc, ma-sa doarme ca valiza in gara si papa bine.ieri mi a facut mama must...doamne cat de bun a fost!
lena, bebelusa mea sughite si de 3 ori pe zi in felul asta. cateodata si noaptea. ma trezesc si o astept sa termine si apoi ma culc din nou.
Oana 38+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
mikka11 spune:
Buna dimineata!!
Bravo Irinush!! Felicitari!Bine ai venit George Razvan!
Lena bebelina mea sughita foarte des, mie mi se pare amuzant cand face asta Din cate stiu eu, pe bebelusi nu ii deranjeza deloc sughitul
38+ cu Maria-Alexandra
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Buna dimineata si de la noi! Felicitari pt strumf , Irinush!!!sa cresteti mari, frumosi si sanatosi! noi azi avem program de facut suc de rosii.ieri am facut zarzavat pt congelator si sper pana nasc sa mai reusesc sa fac si niste vinete coapte. despre noi..nimic nou. contractii nu sunt, dureri nu, bebelusa nu prea mai are loc, ma-sa doarme ca valiza in gara si papa bine.ieri mi a facut mama must...doamne cat de bun a fost! lena, bebelusa mea sughite si de 3 ori pe zi in felul asta. cateodata si noaptea. ma trezesc si o astept sa termine si apoi ma culc din nou. Oana 38+ cu Maria Ecaterina Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
Must
Cata harnicie la voi, Bravo Oana .
Si eu vreau sa fac azi vinete coapte, sa vad cum reusesc, ca mai vreau sa fac si o tarta cu prune
Da, si a mea sughita ziua, dar parca mai putin si un pic mai rar. Noaptea asta a sughitat des si mai mult si de asta probabil m-am speriat putin.
Lena - 36+
!!! AMR un pic !!!
darisa spune:
neata fetele,
azi am avut prima zi de gradi, emotii mari, nu am stare sa fac nimik, abia astept sa-l scot sa-mi spuna cum a fost.
eu sunt bine, bb misca mai putin. sunt putin ingrijorata ca nu am mai pus deloc in greutate de 2 saptamani, sper ca bebe creste bine.
andreea: eu am dus 42 de sapt fara 1 zi, a fost groaznica asteptarea, dr meu nu a vrut sa-mi provoace nasterea, replica lui era mereu: cel mai bun incubator al lui bb e burtica ta. Sa stii ca f multe nasteri sunt provocate fara macar gravida sa stie, pur si simplu te cheama cica la control pe masa, iti baga o pastila inauntru, te trimite acasa spunandu-ti ca de acum poti naste oricand, sau ca colul e pregatit si fix in ziua controlului gravida naste...coincidenta! :) am auzit multe cazuri din astea. Pt ca le e mai convenabil si doctorilor sa nasti cand sunt ei de garda sau disponibili, nu toti au chef sa fie treziti in miez de noapte. Eu nu am nimik impotriva nasterilor provocate dar daca e sa fie ma enerveaza cei care nu zic.
va pup, ma duc sa-mi caut ocupatie ca altfel innebunesc.
35+
Mami de Alex ( 3 ani si 2 luni) si asteptandu-l pe Radu
ionelamaria spune:
Harnicutele!!!!
Eu am avut ceva contractii nedureroase asta noapte... si am cam stat cu ochii in scobitori sa vad ce si cum. Pana la urma mi-am luat un no-spa... dar cand sa adorm s-a trezit pitix si pa somn ....
darisa, ce spui tu nu-mi place!!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu Tudor
mikka11 spune:
Felicitari darisa pentru prima zi de gradinita a puiului tau!
Gata, s-a facut baiat mare
eu am luat decizia sa ma retrag de pe acest forum, in ultimul timp chiar am constatat ca nu e deloc placut sa vorbesc singura, doresc numai bine mamicilor si puiutilor si nastere usoara burticilor.
andreea_t spune:
Neatza si de la noi,
Vai fetele, cine ar fi crezut ca ajungem sa depasim 40 de saptamani...nastere prematura scria pe noi si uite unde am ajus
May - ce secs, am abordat subiectul cu sotul meu si a ramas masca. A zis ca nu sunt intreaga si ca daca dr ne-a spus pe la 25 de saptamani gata stop secs stie el ce stie. Ii este teama si il inteleg. Nici eu nu prea mai stiu ce e aia. O sa fie tare fun firs time.
Multumesc ionelamaria!
Ne monitorizeaza la cateva zile dl dr, el a spus ca pana la 42 de saptamani putem merge cu sarcina, asta cum 1-2 sapt parca.
Maine mergem la dr sa vedem cu ce noutati vin spre voi.
maria26 - multumesc mult!
Si eu am avut o ovulatie mai tarzie. Foarte faina fraza spus sa dr ta
bujo - multumesc mult! Maine la control o sa vedem situatia. Eu sunt mai ingrijorata poate si datorita trecutului...vreau sa fie bine bebe.
LenaC - si baiatul meu sughita de cateva zile, cam 10-15 min si tot asa incercam sa-mi pastrez calmul stiind ca e normal. E difcil sa fi zen mereu, dar pentru ai nostrii pitici trebuie sa reusim.
darisa - Felicitari pentru prima zi de gradi!
Mie dr mi-a spus ca e in regula pana la 42 de saptamani, dar mie tot mi se parea mult si 40, ma gandeam ca poate nu e bine pentru bebe.
Am noroc ca dr meu nu este de acord cu provocarea nasterii.
Eu stiu cum e cu pastilutele...cand am facut intrerupere la 25-26 de sapt, acum 3 ani, m-au tinut 3 zile cu pastilute din alea si a fost horror. Aveam contractii, dar nu ma dilatam, dureri groaznice 2-3 zile...dar Doamne, Doamne o sa ne ajute si o sa fie bine de data aceasta.
40+ Doamne iti multumim!
Kora_B spune:
Felicitari, irinush4u Bine ai venit pe lume bebe George Razvan
Citat: |
citat din mesajul lui irinush4u Gata si noi.Pe 09.09 la zi de mare s#259;rb#259;toare a venit pe lume si minunea noastr#259;.George R#259;zvan, 2,870 kg,apgar 9/10 si mâine plecam acas#259;. Va pup pe toate si revenim cu detalii. Irinush4u 16+ saptamani |
37+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +
Lali_mete spune:
Buna dimi la pranz !!!
Irinush felicitari pentru venirea pe lume a lui George Razvan,sa iti creasca mare si sanatos,tu sa ai laptic si rabdare .
mikka faci cum vrei, atat iti spun: nu este nici una de pe forumul asta care sa nu fi avut impresia la un moment dat ca vorbeste la pereti. Eu am simtit de mai multe ori asta,dar a trecut,pentru ca e normal ca unele mesaje sa nu te faca sa le si raspunzi,sau pur si simplu e fara intentie,ori altceva iti capteaza atat de tare atentia incat uiti sa mai raspunzi si altora. Eu de ce crezi ca fac autostrazile alea? Ca sa rasdpund fiecareia,sa nuse simta cineva dat la o parte din cauza mea. Hai,da la o parte hormonii de sarcina si revino printre noi !
Si ai mei copilasi,la ambele sarcini sughitau des si au continuat sa sughita si dupa nastere ceva vreme.
La mine e soacra, socrul e in oras cu grasunelul meu,poate reuseste sa aranjeze cu cineva sa plece pe mare,Doamne ajuta!Cand pleaca il iau si pe Paul cu ei pentru o saptamana .
Revin,dau tzatz la puica.
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)