Strugurasi S-O11-Haideti fetele!! (111)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

alayna ... nici nu-i pune astfel de probleme sotului tau. lasa-l pana vine minunea si "brusc" o sa constinetizeze ca este a lui . iar primul gangurit inmoaie si fierul

mami de (30.06.2005) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Alayna, poate vrea sa faceti cati frati sunt si ei, parca vreo 12, si se gandeste saracul ca nu este pat asa mare sa va incapa pe toti

Elly, si eu l-am prins ieri pe al meu. Si la taica-mio am urlat vreo 5 minute, si la al meu. Eram si in masina, asa ca a fost intre noi doar, fara vecini . Si dupa m-am calmat. I-am zis clar dupa urlete, ca nu are sens sa se oftice pe mine, ci ca doar ma descarc si eu

36+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

deci. n-am citit ultimele pagini ca tocmai m-am intors de la dr si vreau sa va anunt ca nu mai am cezariana pe 20 si ca o sa am o balanta mica
deci lali, pls, sterge-ma de la programari. merci

ce bucuroasa sunt. tananananananana

i-am zis la doctorita: dna dr, pai intre 20 sept si 6 oct nu mai aveti totusi nicio garda ca io as vrea sa iasa balanta si mi se pare un pic cam repede la 38 de sapt :D
si ea zice: pai daca tii neaparat, te pot opera si cand sunt in tura de dimineata. vii si zici ca pierzi lichid
i-am zis: pai as vrea , dar numai daca nasc cu dvs, eu nu vreau la altcineva.
si imi zice: ok, vii pe 26 la cabinet si vedem cum e colul si cum stam.

acum mi se pare prea tarziu
asa ca ma gandesc ca pe 23, vineri, sa ma prezint la cabinet si sa stabilim sa facem poc pe 26 sau 27

yuhuuuu o sa am o balanta mica
daca nu se apuca sa vrea sa iasa mai devreme

mi-a gasit un stafilococ de ala si acum tre sa iau antibiotice

37+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inezluiza spune:

Salutari tuturor strugurasilor venitit pe lume vreau sa mai adaug si eu unul baby Miriam sa nascut pe 4/9 la 10:49 (scuze pentru intarzierea anuntului dar micuta ne cam ocupa tot timpul ) deci a venit pe lume intro zi fruguroasa de septembrie 10 gr afara dupa cat se vedea pe geamul maternitati nasterea a fost exact cum miam dorit neasistata adica fara epidurala natural am petrecut mai tot timpul in apa dar am nascut pe pat sper sa pot reveni cu mai multe detalii mult succes fetelor mamici in devenire cat de groaznica ar fi nasterea credeti-ma merita fiecare secunda cand iti ti puiutul in brate
va pupacesc Inez & baby Miriam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Mei gagici ce m-ati distrat cu mesajele voastre.
Noi ne-am intors de afara ,eu m-am otarat la o tanti ca m-a disperat cu caciulita ei. De cate ori ma vede in parc ma cearta ca nu ii pun nimic fetei pe cap... mai si spune la sfarsit pe un ton de ala de parca as fi cea mai rea mama de pe pamant " treaba ta! dar parca te vad eu ca fugi cu ea la urgenta in toiul noptii ca nu stii de ce urla! " Oare e treaba cuiva cum ne imbracam copiii?

alex acum am inteles si eu ce intrebai,eram inca plansa dupa fimiu si nu am cetit bine. Eu am folosit body-uri care se baga pe cap pentru ca Paul se irita de la capsa aia de sub brat,oarecum, de la body-urile petrecute. Cine nu are probleme ,alea sunt cel mai usor de folosit. Eu le folosesc fara probleme pe cele care se baga pe cap. Pantalonasii imi plac foarte mult cei care au si "labute" , cel mai mult imi plac cei gen salopetica, cu bretele .
Seidana eu le multumesc de cate ori am ocazia socrilor pentru ca il mai iau pe Paul la ei pentru ca il ingrijesc bine si ii prinde foarte bine aerul de tara. Chestia e ca ma simt cum zice si Elly,cea mai denaturata mama,parca il parasesc sa stau cu pitica,si nu as vrea sa simta si el asta. Soacra zicea de o saptamana-2-3,i-am zis sa se opreasca la una.Pe 1 implineste 2 ani,nici nu imi vine sa cred ca doar de doi ani sunt mamica, parca e de o viata alaturi de mine, parca dintotdeauna am copil!
Noi stam in dilema ,azi am evitat usurel sa vb despre mutare,dar mult nu mai putem amana. Socrii ne-au propus sa ne mutam la Mangalia,apartament mare,aproape dublu decat asta ca si suprafata,iarna caldura costa cam la fel ca la asta cu 2 camere in care stam in constanta,am fi la 5 km de socri,ar avea cine sa imi stea cu copiii la orice ora DAR,ca exista mereu cate un dar, e orasul mic, nu prea e de munca acolo, aici in cartier am dr bun,scoala,gradinita si cu orar scurt si prelungit, ne gasim usor de munca si eu si sot, ajung relativ repede ( 40 de minute) si la soacra si la sora. Ne-am obisnuit aici. Deci grea dilema....

Felicitari mamicii de tripleti, doamneee,3 deodata? Cred ca e tare greu dar si fericire maxima cand or fi mai maricei ,iubire la triplu! Sa fie sanatosi si bebicii,si mamica, si taticul lor. Destul de maricei pentru 35 de saptamani,si 3 locatari ai aceleiasi burtici.

Pupici multi fetelor care au copilasi care au inceput gradinite/crese/scoli astazi ! Mai multe emotii au parintii acum decat copilasii.
Lore nu e mult 700 gr in 3 saptamani,Paul imi luase in 3 saptamani 1500 gr . Atat am avut laptic la el,3 saptamani,si din ala a luat cel mai mult in greutate.

Ce ma bucur ca Jade e bineee ,imi faceam griji,chiar ma gandeam azi la ea cand dadeam tzitzic la bebelina.

De Hayat mai stiti ceva?

Inezluiza felicitari mamico,sa iti traiasca fetita,sa fie sanatoasa si mancacioasa,sa nu aiba colici si tu sa ai rabdare si laptic mult

Anca pai intrase suparata ca ei nu ii da nimeni accept desi a spus de 4 ori asta ,si am verificat din urma,scrisese de doua ori .adica o data,si a doua oara era suparata ca nu o vrem in grup. Normal ca nu stai pe forum tot timpul( eu il am deschis aproape tot timpul,dar asta nu inseamna si ca citesc sau scriu tot timpul) .

May ma bucur ca pana la urma faci mai tarziu cezariana,ca asa esti mai linistita. Pai pe 26 nu e tarziu,o sa ai 39 de saptamani,asa ca , bebelina de MAy,sa stai cumintica acolo pana te scoate doamna dr.
Vai,mai voiam sa zic ceva,dar e ceata lam ine in cap'sor.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex2011
Daca sunt printre voii care nasc la metrnitate privata si li s-a spus sa nu aduca nimic, totusi pregatiti o gentuta cu cate ceva pentru voi si pentru bebe?

37 cu Maria Clara

Alex, cam urmatoarele:
- crema de fata, maini (doar daca le preferi pe ale tale)
- sampon (doar daca il preferi pe al tau)
- make up stuff
- hainute pentru bebe de iesire (astea poate sa le aduca tati)
- slapi pentru dus... la noi se dau doar papuci

Michella
si mie imi este o leneeeeee, de gravida in luna a noua

"lali, imi amintesc situatia, iar mesajul era pt georgi, nu pt tine georgi avea si ea o prob cu pusul cratimelor"

May3, ce memorie ai.

Sei, eu sunt de acord cu tine. Si eu o sa alaptez copilul la cerere
"hai mami ca suna a copt, doar nu vri sa te faci stafida? si fructele coapte cad cand sunt coapte, dar noi ca suntem destepte?"
Bestiala replica !!

Oana, nici eu nu am colostru. Eu zik sa stai linistita.

Alyana, dar nu e nevoie in araba. Foloseste limbajul semnelor

Camercam felicitari !!!

May, numai vesti bune sa ai de acum. Asteptam o balanta

Inez, felicitari !!!

Lali, si pe mine ma enerveaza persoanele care comenteaza de cum iti cresti/educi copilul

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Elly ,mie mi-ar place sa dorm cu ea ,s-o imbratisez dar nu vreau s-o invat pana cand merge la scoala sa impartim toti 3 acelasi pat.
Al meu se da el mare si tare acum ,dar cred ca va fi cum spui tu el o s-o aduca in pat si eu am sa insist s-o las in patutul ei

Anca,deja bate apropouri sa ne gandim la al 2 bebe ,what ?!?!?! Da ei sunt multi ,12 copii in familie,saraca maica-sa cred ca n-a avut menstruatie vreo 20 si ceva de ani ai lui deja ma intreaba cand planuim al doilea bebe ,maammaaa mia nici primul n-a iesit macar la lumina si deja mi se fac planuri pe la spate

May ,nu stiu de ce ai tu obsesia asta cu horoscopul ! Macar crezi in el? Il citesti zilnic? Caracterizezi oamenii dupa luna in care sunt nascuti?
Eu sunt fecioara nascuta pe 6 septembrie ,sotul este in aceeasi zi cu mine tot pe 6 septembrie si suntem atat de diferiti !!!!!!
Daca ar fi sa mai iau dupa astea ,as incepe sa plang ca fata mea va fi balanta ,cica sunt persoane foarte nehotarate si nu pot lua decizii in viata .
Dar nu cred in chestiile astea ,sanatoasa sa fie !
Bebele e cu tot cu capul in sus?
E bine ca mai sta bebica in burtica ,se mai "coace "

Inezluiza,felicitari pentru bebe sa fie fata sanatoasa si mancacioasa

Pe mine m-au luat poftele : pizza , shaworma,gogosi cu ciocolata sau langosi,placinte cu branza (branzoaice moldovenesti) ,papanasi cu dulceata si smantana ,hummus , falafel , pui cu smantana si mamaliga , etc

37+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

bunaa dupa o mai lunga absenta scriptica... de citit v-am mai citit.

felicitari pt strugurasi, sa fie sanatosi!

May mi-a iesit streptococ la cultura de col, acum iau ospen1000 la 8 ore. insa nu e dat de medicul meu, de alt medic. ca eu sunt toma necredinciosul si mai cer uneori si alte pareri... oricum nu imi surade deloc acest antibiotic pe ultima 100 de metri....asta e.
pe de alta parte am vazut ca in alte tzri (si in anglia ta :) ) de multe ori nu se face trat. cel mult perfuzia cu antibiotic de la inceputul travaliului insa mie imi e teama de riscuri, chiar daca se zice ca sunt mici... speram sa fie bine.

Lali nici mie nu imi place de "doamnele" care au sfaturi si la final mai si cobesc. ce tampite!!! fiec imbraca copilul cum vrea, cum simte.

dbunny ganduri negre? si eu le am acum, pe ultima suta de metrii...
de glicemia ta nu stiu ce sa zic. eu in sarcini am avut trigliceride si colesterol marite insa nu mi-a zis medicul ceva despre aceste valori peste limite.

lohii am avut la prima sarcina vreo 8 saptamani. cam mult dar nu erau f abundente. asa, picatura, picatura.
laptele, desi am nascut natural, mi-a venit mai greu. in spital de abia a curs. cand am ajuns acasa am bagat ceaiuri etc si a inceput sa vina, iar in primele 3-4 luni am avut ca o cisterna.

fetele bafta multa la nascut, sa auzim numai de bine!

39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC
Alyana, dar nu e nevoie in araba. Foloseste limbajul semnelor

Hai ca rad singura pe aici ai fost prea tare

37+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

May ia sa te vaz cum te faci foc si para ca nu ti-a raspuns nimeni la mesajul cu socrii,da?
Ce ziceai Alayna ,ca suntem femei mature? Da mai,dar cu hoarde de hormoni salbatici care tropaie si care ne fac sa nu mai gandim rational,si cine e mai colerica si n viata de zi cu zi,fii sigura ca va izbucni si aici, la un moment dat se va incepe cu intepaturi,sau se vor interpreta anumite chesti ica intepaturi, glumele vor fi percepute exagerat si uite asa,sa vezi conflicte,sa vezi zile in care abea se posteaza cateva mesaje scurte de gen "ce faceti,bine pa! " Dr-ul tau ce mai zice? Te mai baga in sperieti? Ca un gansac zici ca gafai? ,mi te si imaginez! Lasa ca acuzica iti tii comoara in brate si o sa uiti si de gafaieli,si de dr-i tampiti ,si de toti nervii varsati pe sot.

Eu ma dusesem in urma sa vaz ce limbaj al semnelor,ce araba... am mai zis eu ca am ramas setata pe neuronul de gravida.

Despre cosleeping, eu sunt in totalitate de acord cu el,pana la varsta la care copilul intelege ca trebuie sa doarma in patutul lui. Faza cu " nu mai exista viata intima daca dormi cu copilul/copiii" este pura inventie. Noi dormim cu PAul 80% din nopti ,celelate 20% le-a dormit in patutul lui,si totusi a venit Teodora. Teodora sigur a fost concepuita cand Paul a dormit cu noi in pat,dar, exista si alte camere,exista si baie,bucatarie ... Nu sunt de acord cu dormitul cu copilul in pat noapte de noapte cand are mai mult de 4 ani,cate una din cand in cand mai merge,dar nu mereu. Eu si in liceu mai voiam din cand in cand sa dorm la tzatza mamei mele( avea tzatz mare,si dormeam mai bine daca ii simteam mirosul langa mine).

Va pupic,cedez locul la sot la laptop, de modificat,modific lista maine dimineata,acum nu mai am cand. Cum trecem mamica de gemenasi,facem si o listuta cu "oaspeti:?

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput