Recomand bona Bucuresti

Recomand bona Bucuresti | Autor: manuelacrina

Link direct la acest mesaj

Recomand bona, locuieste in zona de nord a Bucurestiului, dar are posibilitati de deplasare si in zonele invecinate (centru).

Este foarte curata, iubitoare de copii, le vorbeste frumos si pe intelesul lor, are experienta de peste 10 ani cu copiii; prefera program lung.
Are curte frumoasa si poate lua copiii ocazional si la ea acasa; poate lucra ocazional sau pentru cateva ore si in week-end, de ex. cand parintii au diverse probleme de rezolvat atunci.

Daca doriti mai multe date va rog sa ma contactati pe PM.

Toate cele bune !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kyrajanice spune:

Buna ziua,
Am trimis mesaj pe PM si imi apare raspunsul ca nu acceptati mesaje private...
Cum procedam sa imi dati mai multe amanunte?
Mutumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

E posibil sa fie o problema tehnica, dar observ ca tu nu ai activate PM; activeaza PM si incearca sa trimiti din nou, voi raspunde cu nr. telefon.
(... daca nu stii sa activezi PM: intra in "contul meu"/"mesaje private", apar 4 patratele undeva in dreapta, cel mai din dreapta este "Options" si verifici daca este bifat "activeaza mesaje private")

Toate cele bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns farahdiana spune:

Mai este valabil anuntul? Eu am un baietel de trei ani si locuiesc in Baba Novac. Am incercat sa trimit PM dar imi apare ca nu primiti.

Mergi la inceput

farahdiana, ti-am trimis eu PM.

Mult succes cu bona !

Mergi la inceput

Nu mai este valabil subiectul.
Rog moderatorii sa-l inchida.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_don spune:

buna seara, daca nu si a gasit angajator persoana pe care dvs o recomandati , va rog frumos sa mi trimiteti coordonatele de contact ale bonei la adresa" mihaela_don@yahoo.com, va multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_don spune:

imi cer scuze , nu am observat ca s a inchis subiectul.

Mergi la inceput