Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 20
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo [...] el zice, da,mami,de ce exista atunci cuvinte urate?..no,va rog sa faceti un exercitiu de imaginatie..cu ce raspundeti copilului :) |
imi amintesc ca Maria ma intreba despre fiecare animal si planta care e rostul lor pe lume. le gaseam la fiecare cate ceva, doar la tantari m-am blocat
. intr-o zi treceam pe langa cimitirul catedralei din Bistrita, doi barbati sapau o groapa aproape de gard. si am ajuns la discutii despre moarte, suflet, batranete, boli... cu copil de 4-5 ani!! eu am evitat mereu s-o mint, e prea isteata si cu tinere de minte ca sa am apoi discutii cu ea ca am indus-o in eroare
. dar la putin timp noi ne-am intors in Spania si intr-o seara incepe sa planga dupa ce a vb cu tata la telefon, ca i s-a plans ca e batran si il dor oasele si asta inseamna ca va muri
. si am avut un an intreg de crize de plans ca a realizat ca si eu imbatranesc si toate in jur is trecatoare
, ba m-am ales si cu o cearta grozava de la tata ca bag prostii in cap copilului
. ohoho, si cate discutii de genul asta vor mai urma!! eu doar cand imi amintesc ca n-am stiut care-i rostul tantarilor ma bucur ca am si eu imaginatie bogata ca ea, si intre cate planete ar putea fi locuite si cat am fi noi dispuse sa platim pentru un colt de Luna, intre cum cred eu ca vor fi copiii ei si cand vom vedea masini zburatoare (nu avioane), n-am timp sa ma plictisesc!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
lauri_ca spune:
MOv si Ramona, eu va sfatuiesc sa faceti niste analize copilasilor sa vedeti cum stau cu fierul, si apoi decideti. De altfel, daca au nevoie de fier pot lua picaturi, si cel din LP e tot sintetic, nu ca cel din carnea rosie si ficat. Eu deocamdata ii dau LP, bea de la 5 luni si s-a obisnuit cu el, dar ii dau si LV cu gris, orez sau cereale.
In ce priveste anemia, eu am de cand ma stiu, am luat si supliment de fier dar nu il asimilez, iar lapte beau de 2 ori pe an, in rest nu pun gura.
racusor2010 spune:
Buna seara
sunt cu niste alcool in fata, ca aveam nevoie sa imi destind creierii, copilul meu de sambata zici ca a luat-o pe aratura 
sper ca ii ies ceva dinti, ca altfel ma supar rau pe el...urla orice i-ai face 

azi la masa nu am vrut sa ii dau cutitul si a inceput sa se loveasca cu capul de scaun 
am rabdare inca, desi ieri ii ziceam in soapta sa taca ![]()
ii dau chamomilla, dar nu vad nici un rezultat..noaptea doarme prost, azi dimineata pe la 5 jumate l-a apucat mersul prin casa, si apoi nu s-a culcat decat daca i-am facut masaj la picioare si l-am luat in pat cu noi
bine, a dormit pana la 8 apoi...
deci sunt oficial terminata, tati pleaca cu treaba o perioada,macar maine vine mama, ca altfel cred ca as ajunge la nebuni 
acuma m-am imbatat, asa ca ma duc sa ma culc, poate visez si eu ceva frumos, nu ca in ultimele doua nopti 

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
racusor2010 spune:
Saddie 
pe Medeea, sa treaca buna si pe mami pentru prezenta de spirit
Ochidut 
te cred ca ai fost speriata, dupa cate ai tras cu Larisa in ultimele zile, dar bine ca papa iar acum
Cristina ti-am admirat blondinul scolarel 

Eladea
maine poate va fi mai bine dimineata 
stiu prin ce treci, desi Andrei sta cu bona, in fiecare dimineata plec cu lacrimi in ochi la munca, pentru ca el plange cand isi da seama ca eu plec 

Victo il
-am pe stefan cel cuminte
sunt beata...nu mai tin minte...
aa, paula sa iti fie de bine, asteptam poze 
si eu vreau sa ma tund saptamana asta.....dar de vopsit nu ma mai vopsesc, nu m-am mai vopsit de vreo 2 ani si pana nu mi se vad toate firele de par alb il mai las asa ![]()
aelita voi cum mai sunteti? ati inceput gradinita?
Dana & Ana 

Rodi am vazut poza cu 3 generatii 

Alice, Adriana ce va fac burticile? 
ADriana, stai linistita mami, ai o mandrete de fata, cu niste ochi minunati, papa ea cat ii trebuie, plus ca e agitata, de unde sa fie mai mare?
nu e nimeni ca Andreiu meu rasfatat care numa in brate ar sta 

Michelle ma bucur ca e mai bine Bianca, inca putin si plecati 

Cris AMR 2 zile ![]()
![]()
gata, fug la nana, ca sunt beata si monopolizez forumul...

racusor2010 spune:
aaa...pediatra a recomandat ca pana la 1 an jumate ar fi bine sa bea LP...ea care stiti cat era contra LP si pro-alaptat...dar intre LP si LV, la varsta asta ea ar alege LP
LV doar la mancaruri....dar na, acum fiecare face cum crede ca e mai bine pentru copilul ei 

(nu sunt chiar beata
)
baby78 spune:
Nu va mai faceti griji ca nu e gras copilul...Pai ce ati vrea? Sa fie peste limita si sa il hraniti cu ratia? Eu cred ca mai bine mai slabut si activ ....Oricum ei acum au dat de gustul miscarii...al mersului si e normal sa nu mai puna pe ei asa cum eram obisnuite la inceput....Daca mai da si o mica boala peste ei si slabesc vazand cu ochii...chiar ca nu se mai tine cont de nici un grafic.
Daca le dam ce trebuie sa manance...adica..ou, carne ..legume si fructe etse ok. Fiecare are felul lui de a fi...ca doar noi suntem toate la fel?..NU! Unele sunt slabe snur iar altele ...ne chinuim cu diete si nu slabim nici un gram....
Uite aici si un site cu grafic de crestere pana la 7 ani...http://www.qbebe.ro/bebelusul/sanatate/inaltimea_si_greutatea_copilului,_luna_de_luna,_in_primii_7_ani?utm_source=newsletter_qbebe&utm_medium=email&utm_campaign=from_qbebe
dar este orientativ...mai ales ca delfinasii nostrii sunt mult mai maricei pentru varsta lor...Si al meu are 83 cm si 11 kg
Important este sa sunt sanatosi, frumosi si activi ...restul nu mai conteaza 
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 acuma m-am imbatat, asa ca ma duc sa ma culc, poate visez si eu ceva frumos, nu ca in ultimele doua nopti ![]() ![]() |
RACUSOR, ia trimite un paharel si-ncoace, o ora jumate m-am chinuit sa adorm printesa mica

. e adevarat ca am umblat pana la 8 seara prin 3 parcuri si jumate de oras a ajuns franta de obosita acasa, a papat si cerea nani, dar nu reusea sa adoarma!! a reusit tati dupa o ora jumate de stres de-al meu, dar si-acum se mai foieste in patut
. prevad o noapte luuungaaaa tare!!
si sigur nu-s dintisori pe drum! in plus, e din ce in ce mai razgaiata, se cearta cu noi, ne palia o pauzaste (adica doar pe mine nu), arunca jucariile pe balcon (am pus in final plasa, ca deja nu mai am seturile complete si am obs prea tarziu...), se plictiseste cu orice activitate dar incepe sa faca una dupa alta tot ce stie, incepand cu bravo si terminand cu pa pa! 
CRISTINA, AMR o zi

, ziua cea mai lunga!! cat sta mama ta, o luna? 
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
racusor2010 spune:
Ochidut voiam sa iti zic ca nici Andrei nu are rabdare la jucarii, nu sta nici 5 minute sa faca ceva! ba nu, mint, ar sta cu orele sa se joace cu apa 

in rest, ia cand o jucarie, cand alta, dar singurel nu se joaca cu ele, tot cu noi...
si la fel, ii mai place sa se uite pe carti, adica ne aduce noua si ne arata cu degetul sa ii spunem fiecare obiect in parte sau sa ii gasim luna in carte ![]()
si mai are o placere! cand il las fara pampers sa faca pipi, apoi zice "apa" si incepe sa se balaceasca 
o fractiune de secunda cat nu vad, deja e cu piciorusele si manutele in "apa"...in seara asta a si cazut ca nu am fost pe faza nici unul din noi, dar era la al treilea pipi mic 
RODI asa si Andrei,era foarte agitat, ca tot am facut bagaje, una alta, si pana la urma in tipete l-am adormit 

palomina spune:
Ha ha , Racusor ce m-ai amuzat !![]()
Ochidut, nici Antonito nu se joaca cine stie ce cu jucariile ..... Ocupatia lui principala e sa le imprastie in toata casa, e ca un titirez! Eu incerc sa -l fac atent, sa invatam amimalutele din niste carticele, o data sta atent si pe urma mi-o smulge din mana si dus a fost
nu mai zic ca se mai impiedica de ele, ocupatia mea principala e sa i le iau din cale ca altfel vine in nas .... In schimb, cu taica-su e f atent si se joaca frumos, nu stiu ce ii face 
Noi azi am dat ceva gauri prin pereti, dar tot n-am terminat ... Aveam de gand sa terminam maine dar tocmai mi-am dat seama ca maine e sarbatoare-ziua Crucii ! Asa ca maine, fetelor care tin zilele astea, sa nu spalati !![]()
Cris, cred ca esti super nerabdatoare s-o vezi pe mama ta ! 
Noapte buna, delfinariu !
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
crispro spune:
Offff! I-am dat aseara alt lp, a baut, un pic mai mult ca de obicei, dar toata noaptea a plans, tare, cu treziri din ora in ora, de abia il linisteam. La 6 dimi i-am facut iar lp, si a picat din pat!!! Am crezut ca mor!!! Patul are protectie laterala. La capatul patului mai sunt vreo 30-40 cm descoperiti, dar i-am pus 3 perne acolo, pana fac lp. Di le-a impins si a cazut. Gurita plina de sange, urlete. Off! Si-a spart buza de sus cu dintisorii de jos, ii e umflata. In rest pare ok, s-a linistit in 5-10 min, a baut lp. Acum astept sa adoarma. Am crezut ca mor cand i-am vazut gurita cu sange. Mai ales ca am aprins repede becul puternic, de nu isi putea deschide V ochii, eu deja ma speriam de ce nu ii deschide. Of, Doamne, ce spaima. Nu pot sa ii pun nimic rwce pe buza ca nu ma lasa. Ii e asa umflata. In rest nu are semne, roseli, lovituri.
Sa-l ajutam pe Alex