Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Declar oficial ziua asta de cel mai mare kkt posibil!!!

Dupa muci interminabili si tuse groaznica am ajuns la pediatra pe la trei si am plecat cu diagnosticul de rino-faringita acuta. Din fericire nu ne-a dat antibiotic ci numai Vibrocil, Tantum verde, aerosoli, etc. Am zis bine ca e numai atat asa ca pe drumul de intoarcere m-am oprit sa iau tot ce-mi trebuia si am venit acasa unde am hranit copilul i-am dat picaturi si am culcat-o. Abia ce ma mai linistisem.

Pe seara cand s-a trezit am zis ca hai sa-i mai dau o tura de apa de mare picaturi etc. Booon... I-am pus Humex in nas am aspirat-o si am iesit doi pasi din camera sa iau Vibrocilul pe care-l lasasem pe un fotoliu in sufragerie. Fata a venit repede, repede dupa mine si din graba s-a impiedicat de prag (care are 1 cm ) si a dat fix cu gura de parchet avand si suzeta in gura. In secunda doi am auzit niste tipete groaznice si copilul cu gura plina de sange. Am inlemnit!!! Initial am tot tamponat-o in disperare cu comprese sterile ca nu vedeam de unde tasneste atata sange. Dup-aia am vazut ca isi fisurase gingia fix deasupra incisivilor centrali.

Am sunat de urgenta la CMU, de unde mi s-a zis ca ei nu au urgente chirurgicale in caz ca e nevoie asa ca sa ma duc la Grigore Alexandrescu. Mi s-au inmuiat picioarele de-a dreptul... ma busea plansul... eu am fobie de spitalele de stat. Pur si simplu nu pot sa calc in ele. Am stat cateva minute sa ma reculeg, fata deja se linistise, numai eu mai tremuram ca varga...

Am avut un noroc fantastic ca mi-am adus aminte ca tot vazusem aici pe forum reclama la clinica Dent Estet pentru copii asa ca i-am cautat de urgenta pe net i-am sunat si mi-au spus ca pot veni imediat, ca se ocupa de ugente, traumatisme, etc. Asa ca am sarit in masina si in 20 de min am fost acolo. Nu ma intrebati cate reguli de circulatie am incalcat ca in mod normal mi-ar fi luat vreo 45 de min sa ajung.

Din fericire fisura din gingie, desi destul de mare, nu a necesitat fire de sutura. Unul din dintisori se misca din cauza impactului dar doctorita mi-a zis ca momentan doar trebuie urmarit. Mai revenim peste vreo luna la alt control.

Ma duc sa ma impusc inainte sa vad ce-mi mai rezerva si ziua de maine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Aoleo saddie, bietul copil, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ati trecut. Trebuia sa ii dai un fas de tantum ca cica e bun si dupa interventii stomatologice. Sa vi maine sa ne zici cum mai sunteti.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna seara si din tarile friguroase !

Saddie offf mai mami, cat am citit am stat numai in suspans si nici nu vreau sa imi imaginez cum te-ai simtit tu si puiuta in clipele alea :(:(:( . sper sa nu fie nimic rau si sa ii treaca cat mai repede bubica . va

Michelle ,ti-am scris si eu pe fb dar in caz ca nu ajungi acolo sa citesti repet si aici. a avut si Andruta la fel , si in cap si pe fata, era plinaa, am ajuns la pediatra si mi-a spus sa nu intervin cu nimic ca trec de la sine si asa a si fost, in 2 zile au disparut, sunt din cauza febrei ,pe ea nu o deranjeaza din cate mi-a explicat atunci. sanatate multa si distractie placuta in concediu

am citit in mare ce ati mai scris, sanatate tutror delfinasilor bolnaviori si un inceput de an scolar cat mai bun scolarilor

acum fug la nani. nbuna

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna dimineata fete dragi

Nu am apucat sa intru deloc in ultimele zile. Am fost plecati in we la Buc la finii nostri. Apoi duminica cand am ajuns acasa nu mai pridideam cu pregatirile de scoala. Prima zi de scoala!!! Am un baiat mare de-acu. Ieri a venit foarte incantat inapoi de la scoala si mi s-a mai luat o piatra de pe inima.. Sa vedem continuarea! Oricum am sperante ca va fi bine. E prima generatie de copii de la o scoala particulara de aici de la noi. Ei sunt pionierii acestei scoli.

Aseara a venit si surioara mea acasa cu bebe. Ne-am dus acolo dupa scoala sa le facem primirea. Are un baietel tare scump si tare dragalas. Arata foarte bine, alb la fata, perisor saten, destul de carnos. Ce mai.. suntem incantati cu totii de el. Razvan era in stare sa-l ia el singur in brate de drag ce-i era... Iar Riana il imita cand plangea si vroia sa-l mangaie mereu. Multumim fetelor Racusor, Adriana, eladeea, giorgia pentru gandurile voastre bune.

Giorgia, imi pare rau ca iti spun cu intarziere dar o fac din toata inima. La multi ani santosi, fericiti cu bucurii si multa iubire in familie. Te pup dulce!!!

Saddie, ce zi cumplita... Va pupam sa treaca repede gingiuta.

In alta ordine de idei.. sa ma plang si eu putin... Ma chinui si acum cu Riana cu alergia ei alimentara. Are de acum o sapt de cand nu-i mai trec bubitele si e pe regim. Nu stiu incotro s-o iau sa rezolv problema asta. Ma simt atat de nestiutoare si neajutorata. Ma gandesc chiar sa ajung in Bucuresti la un medic, caci aici la noi nu e decat unul mai cu renume dar care te usuca de bani pe tot soiul de medicamente, si as incerca altceva. Fetele din Bucuresti care stiti, imi puteti recomanda un alergolog bun??? Va roooggg....

vaiiii cat am scris.... o sa devin plictisitoare... va pup Merg sa va citesc din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
De cand nu am mai facut eu . Dar va servesc acum cu una buna, buna.
Saddie, mi s-a ridicat parul pe mine cand am citit ce ati patit!!! Cum e acum Medeea? Poate manca? Saracuta de ea.... Imi inchipui ce sperietura ai tras. Bravo mami, adica eu sunt convinsa ca as fi lesinat cu el in brate, dar tu ai avut puterea sa o tamponezi, sa vezi de unde ii curge sangele. Si de multe ori v-am vazut ca ati reactionat super ok in situatii din astea limita, in conditiile in care eu sunt convinsa ca nu as fi avut puterea sa mai fac nimic.
Chiar ieri vb cu cineva, ii spuneam cum a vrut Raul sa isi rupa gatul acolo langa mine, si zicea ca e o perioada tare grea, in care tb sa stam cu ochii in permanenta pe ei, ca vor sa faca de toate, fug si nu sunt constienti absolut deloc de pericole.
Michelle, ce pete nasoale!! Cum mai e acum Bianca? Chiar pot face de la febra asa ceva? Tot in spiritul celor spuse mai sus, eu cred ca in secunda 2 eram la urgente, ca are copilul meu vreo boala exotica!!! Si mai sustin ca sunt o mama relaxata!!!.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

ciristina_serban, sa va traiasca nepotelul!

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Multumim mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

wow..cristina, ai baiat scolar..aoleo, ca am eu emotii pt voi!
andreeeaaa!!!!!!!!!!!!!!!! cum e la gradi????????????

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata, hop si eu la cafea, pe fuga, ca la 10 trebuie sa fiu la cosmetica (mi-am cumparat un voucher pe net)
Bianca inca doarme, asa ca nu stiu cum arata burtica ei. Va tin la curent

Cristina_serban, mult succes in noul an scolar si felicitari pt nepotel

Multumesc tuturor pt gandurile bune, va pupam!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ma duc si eu sa-mi schimb freza, culoarea parului, tot. Chiar simt nevoia de o schimbare. Ma tund scurt, scurt...dar inca nu stiu ce culoare sa ma fac.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata...Paula multumim pt cafea...tare buna...eu zic sa te faci un ciocolatiu

Ochidut,Cristina multumesc frumos

Saddie vai doamne m/am speriat eu numai cat am citit...sper sa fie bine Medeea

Noi am avut inca o noapte grea...plansete si foieli...zilele astea apare si maseaua nr 2...ciudat e ca ei ii tot ies sus...jos a ramas doar cu 2 dinti

Ne pregatim sa iesim putin afara sa mai profitam de vremea frumoasa...pupici

Mergi la inceput