Eveniment exclusiv Desprecopii-De4kids
dragi parinti,
Va invitam la un eveniment special si exclusiv Desprecopii-DE4KIDS
Locul de desfasurare:
Clinica DENT ESTET 4 KIDS
adresa: •Str. Av. Mircea Zorileanu nr. 62 B, Bucure#351;ti
telefon: 0755 60 20 20
Data si ora:
8 Octombrie 2011, ora 11
Cine este invitat:
Evenimentul se adreseaza parintilor cu copii intre 5 si 10 ani.
Evenimentul este exclusiv (pentru maxim 15 familii) si de aceea, trebuie sa va grabiti sa va inscrieti si sa fiti sigur ca veniti pentru a nu ocupa locul altei familii.
Agenda
- Prezentare interactiva pentru parinti despre clinica si problemele dentare posibile ale copiilor
- "Trenuletul Fermecat" - un tur organizat pentru copilasi in care este vizitata clinic, respectiv cabinetele unde sunt realizate tratamentele dentare;
- "In vizita la Zana Maseluta" - o consultatie Gratuita pentru fiecare copil, medicul pediatru fiind de fapt „Zana Maseluta”;
- "Sa desenam o maseluta" - desen realizat si colorat de catre copii sub coordonarea psihologului si a medicului care vor expune câteva informatii despre igiena dentara;
- "Scrisoare cu sfaturi din partea Zanei Maseluta" - acest document va contine statusul dentar al fiecarui copil pe care sunt semnalate cariile si zonele pe care este prezenta placa bacteriana - deci zone în care periajul nu este realizat corect;
- "Cum ne periem corect dintsorii" - expunerea teoretica si exercitiu-simulare a tehnicilor corecte de periaj ;
- Surpriza din partea Zânei Maseluta si Desprecopii – un cadou pentru fiecare copil, care sa le reaminteasca de vizita la medicul stomatolog si un mic concurs cu premii DC pentru parinti.
Iscrierile se fac prin email la adresa: info@desprecopii - cu nume complet, nr de telefon si nr de copilasi cu care veniti. Tinand cont de faptul ca este un eveniment exclusiv, inbscrierile se vor incheia cand vom avea numarul maxim de participanti - asa ca, grabiti-va.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
manuelacrina spune:
Frumoasa initiativa ! Ar fi o experienta interesanta pentru fetita mea.
Astept cu nerabdare confirmarea inscrierii ! Multumesc !
desprecopii spune:
manuela, esti deja pe lista.
asteptam reactii in continuare - o sa fie super interesant. Va garantez.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
manuelacrina spune:
Multuuuumeeesc !
... bifez ziua de 8 oct in calendar sa nu planificam nimic altceva atunci.
desprecopii spune:
dragi mamici, nu uitati sa va inscrieti din timp !!
MaraAnisia spune:
Ne-am inscris si noi!
Multumim de initiativa si asteptam confirmarea
Mara, mami de fluturas Irina
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului
desprecopii spune:
dragelor, v-am trimis confirmarea!
Mai sunt cateva locuri, grabiti-va.
ziki spune:
ne-am inscris si noi, daca nu s-au epuizat locurile...
frumoasa initiativa!
din cuibusor
oramona spune:
Frumoasa initiativa, bravo DC, pacat ca noi suntem ceva mai departe, ca ne-am fi inscris si noi pe listuta.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
pogonici1977 spune:
dar vrem si noi sa se organizeze la piatra neamt asa evenimente ........ce frumos ar fi...
desprecopii spune:
pogonici, ne gandim si la asta.
Oricum iti multumim pentru interes si le transmitem.