Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***344***
Raspunsuri - Pagina 8
Dodo-pui spune:
tufete
Insanatosire grabnica tuturor ghioceilor!
Kea felicitari refacere cat mai rapida; mult,mult lapticsi BB@ cat mai mancacios si sanatos.
Am pregatit uniforma.....pentru Bogdi
Maine la 10 incepe anul scolar el abia asteapta...eu nu mi-am imaginat niciodata ca el va merge alt undeva decat la scoala normala.Chiar si in momentele cand toti spuneau pe la spatele meu (ca si cum eram surda)"saraca nici nu realizeaza in ce stare e baiatu'"Poate de aici vin emotiile mele cele mai mari faptul ca am atins primul "nivel" din jocul vietii normale.Mai avem multe etape si probabil la fiecare voi fi la fel de emotionata.Dar stiu ca pana la urma vom reusi.
Un an scolar cu realizari cat mai mari tuturor gradinarilor si scolarilor!
Doamne ajuta!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Ilinca_M. spune:
Dodo-pui, mult succes in noul an scolar, sa aiba Bogdi cea mai buna invatatoare si cei mai faini colegi!! Sa ne pui poze cu el in uniforma+ghiozdanel (sa nu-i faci un ghiozdan prea greu).
Anaan, probabil de-aia o fi scris asa, io am respectat schema dar e drept ca de sarea de 38.3, 38.5 febra ii puneam si-un paracetamol supo.
Azi e fara febra, e la faza pe care o cunosc si eu foarte bine desi n-am trecut demult prin raceli si anume cand "ti se coc mucii" si expectorezi, cam enervanta faza dar stiu ca e faza de vindecare. Asa e de scumpa si dantzausha ca de nu-i tot bagam termomemtru' in fundulica nici n-as fi stiut ca e bolnava;)))
Bianca, nu, io pana la urmatorul din schema "obligatorie" sa nu aud de alt vaccin, recunosc ca sunt paranoica in privintza asta.
Casa mea e vraistie, nu mai suport!!
Azi e ceva sarbatoare mare? Ca-mi vine sa spal haine
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Manuela77 spune:
Buna dimineata dragi mamici!
Kea, felicitari!!! Sa te bucuri de keutzii tai si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!
Aris, Olga ce ma bucur sa vad ca sunteti gravidute!!! Sa aveti sarcini frumoase si copilasi sanatosi!
Noi suntem bine, Radu e foarte fericit si indragostit de surioara lui. E un sfatos si jumatate, vorbeste bine romaneste dar in olandeza inca nu. Nu mai folosim pampers nici noaptea de vreo luna de zile. In rest cam tine la silueta si eu il vad tot timpul slabut.
E destul de complicat cu doi pitici si nici un ajutor dar ne-am obisnuit.
Speram ca sunteti bine cu totii!
Pupici si de la noi!
si niste poze din vacanta noastra scurta si ff obositoare:
https://picasaweb.google.com/108829925983650607103/ValeaRinului2011
Ilinca_M. spune:
Vaaai, blond si frumos e Raducu! Frumosi sunteti toti! Sophia a vazut poza cu Maria si a zis:"beibe!!" (asta-i ultima achizitie, a vazut ca ma uit la niste poze cu copii mici si am zis ca-s "bebe", la care ea:"beibe!"- e englezoaica, ce mai, de-atunci asa zice cand vede un prunc, a murit de ras taica-so aseara, nu va imaginati ce sexy e Phiphi zicand smechereste:"beibe!":))))
Sa vedeti cu ce m-am ocupat, mi-am verificat un mail pe care nu-l mai folosesc si erau acolo notificari HI5 de pe vremea lu' Pazvante si am zis hai sa reintru, sa vad ce mai e pe acolo. Am ras de m-am spart de propriile-mi poze, io 90% din pozele alea nu le mai am de cand a fost compul virusat, ala-i singurul loc unde le mai pot vedea Dar nu cred ca le pot salva de-acolo, ca am incercat mai demult
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
olishka spune:
Salutare!!!
Kea felicitari Sa fiti sanatosi, sa ajungeti cu bine acasa, iar Keutu sa-si indrageasca din prima fratiorul
Ce de-a ghiocei bolnavi Le uram la toti multa sanatate. Si noi suntem inca plini de muci asa ca si maine stam acasa
Manu ce familie frumoasa sunteti Si ati avut mare curaj sa plecati in vacanta. Zici ca a fost obositor? O sa ne cam luam si noi adio de la astfel de activitati
Te asteptam mai des pe-aici, sa ne mai povestesti cum e viata in patru
Noi am fost in parc. I-am cumparat saptamana trecuta bicicleta lui David, dar nici macar nu se uita la ea. La anul....Dar a fost tare frumos, am alergat, ne-am plimbat pe rand pe bicicleta mare, am adunat castane, am numarat omizile (cu omizile a fost mai nasol, caci este invazie, dar David era tare incantat).
Aaaaaa, mai vroiam sa o felicit pe Dodo, ca are asa un baiat m,are care merge maine in clasa 1 Sa-i faci neaparat poze lui Bogdi! Succes maine
Olga, mamica lui David iepurasul si 16+
Nicky09 spune:
Ziua buna!
Ha ha ha, Ilinca, ca m-ai facut sa rad cu pozele de pe timpul lui Pazvante! Exact asa mi se intampla si mie...eu am pus poze de pe cand nu eram casatorita, de vreo 5 ani in urma...si cand mai intru mai vad cate o propunere...in profil e scris ca eram necasatorita, la fel ma pufneste rasul si pe mine. pe Sofifi englezoaica nativa si pe mamica ei.
Manuela, intr-adevar ce frumos e Raducu si bloooond!Dar Maria va intrece pe toti...si ce poze frumoase, de pe Valea Rinului...aaahhh, se poate zice ca v-ati relaxat un pic in vacanta asta.
Maine incepe anul scolar... ce nostalgie ma cuprinde,desi nu prea mi-au placut aceste inceputuri niciodata din ochii de copil.Felicitari, Dodo pt Bogdi si mult succes maine, sa faci poze dar sa prinzi si emotiile micutului scolar sa le vedem si noi.
Oliska,castane,omizi, alergatura,....mai poti? Pe aici nici tipenie de copil nu mai vezi duminica prin parc dimineata, sunt toti pe la biserica sau lenevesc in pat, noi am iesit si eram doar eu, Nicho, Katya si un fluture alb dupa care tot a alergat Nicho, iesea prin gard in strada, iar el il striga in italiana: "Farfalla, vino incoace, la Nicho!"
Nicky09 spune:
In rest...Nicho e mai bine, ii curge doar nasul, nu vrea servetel,imaginati-va cum se sterge el singur...de patura, de pantalonii mei, de hainutele Katyei, pt ca el nu vrea puna mana, e un tip mai delicat, isi face greata singur...zice "Beax" chiar si la un fir de par daca i se lipeste pe deget sau praf sau orice altceva.Febra nu mai are...a dormit bine in timpul noptii, apa cu pastilute bea cat cuprinde...deci e bine.
Duminica placuta tuturor si multa sanatate!
chatonel spune:
Salutare tufete!
Kea, felicitari si sa ai un BB 2 mincacios si voios!
Dodo, primit pachetul, multumesc .
Vad ca sint o gramada de ghiocei bolnavi, la noi e totul ok inafara de gitul meu care inca nu s-a dres. Banuiesc ca e un crocobaur acolo care cere antibiotice, dar inca nu am aprofundat kestia.
Sintem in bucuresti cu motan si bunic, ieri am fost pe shentru, a fost misto, o gramada de animatie, muzici, lume care petrecea bine... intr-un cuvint le-a placut si motanului si lui taica-sau.
Inteleg ca miine nu e rost de intilnire, asa ca va pup apasat pe toate cit mai sint pe meleagurile romanesti, parca e altfel decit de la toulouse :))
Nu am apucat sa citesc din spate, poate acum, ca mai am o juma de ora de internet...depinde si cit ati scris :)))
Ah, vazui ca vb de gradi, Izia a experimentat si gradi la romanica, a fost o sptamina la gradi privata, ca se plictisise numai cu noi, adultii...i-a placut tare mult la copii.
Floric spune:
Dodo, multa bafta in noua etapa de viata. Bogdi sa fie cel mai dintre cei mai...Sa aiba pare de un colectiv primitor.
Ilinca, RAres a luat in primavara sticle de Sumetrolin si nu a avur nici o reactie...nici de bine nici de rau. Ori cat despre scazut febra rapid tot de pe aici stiu (dar nu mai stiu cine a psotat schema) Nurofen apoi Panadol apoi Supozitor NOvo...cate o doza din fiecare la 4 ore (parca...se vede ca nu am mai avut d emult nevoie).
Mai aveam ceva.....
A, KEAAAAA....FELICITARIIIII. Sa fii sanatoasa si refacere rapida.
A, si despe spalatul pe dinti...Eu il spal pe Rares o data pe zi, dimineata. Eu personal in we, in restul sapt cei ce sunt acasa.
Gata , hai ca mi=am, mai maintit despre ce vroiam s aspun....Fetelor credeti ca ar putea exista, cum sa spun...actualizarea unor cuvinte, sentim, trairi, etc...auzite, traite in perioasa intrauterina. Un fel de folosirea a bagajului informational de atunci? Sau ceva legat de informatia genetica? Sa va povestesc despre ce e vorba ca sa intelegeti ce vreau sa intreb...
Rares NU a facut niciodata injectii. Singura inteptura a fost atunci cand i-a luat sange. Dar i-am spus ca ii ia sange nici intr-un caz ca i se face injectii. Cuvantul "injectii" nu il folosim in casa (nici nu avem motiv). Cert este ca de 2 zile Rares ne face la toti injectii cu scobitorile. Cum ne prinde cum ne inteapa si mai si spune victorios ca Ne-a facut injectie...Cand am auzit prima dataam ramas traznita. Am intrebt-o pe mama de unde stie, daca i-a povestit, etc...Nimeni , niciodata. M-am gandit ca poate a azuti in parc de curand...mama zice ca nu, copii au alte discutii in parc. (v-am spus ca mama ii este umbra in parc)....
Nu numai ca te inteapa si zice Am facut injectie...dar face toata miscarea....adica bate si apoi inteapa. E clar ca "cineva" i-a explicat sau a vazut elundeva....Nu pricep de unde, cand si cum....Singura explicatie pe care mi-o dau este ca si-a adus aminte din viata din burta....la cate branule si injectii am facut si cata frica am inghitit
Si nu e prima data cand vine cu faza d-astea ce nu apartin "gintei" noastre....replici, gesturi, cuvinte....Sa zicem ca astea poate cumva le aude in parc...desi ma indoiesc de unele.
Ca veni vorba de injectii si ca vb voi de soc anafilactic....Eu am avut aceasta experienta nefericita cand eram insarcinata (noroc ca eram in spital) e naspa tare sa faci soc anafilactic...simti ca nu mai ai aer, si te umfla "nu stiu ce in gat" si ti se optureaza caile respiratorii...brrrr...nu vreau sa imi amintesc....Am trait momente de final...intelegeti...inclusiv m-am scapat pe mine...kk...caci nu mai imi controlam sfincterele.A, era pe 13 sept
Hai ca am scris cat carnatul porcului
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
chatonel spune:
Am vazut ca ati povestit si despicat firul in paispe cu turcu, pajistele, luminile etc :)))
evident ca voi veni si eu cu povesti si impresii cind ajung acasa...
va pup si sper sa ne revedem curind
sanatate ghioceilor