Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***344***
Raspunsuri - Pagina 23
Gianina34 spune:
ramona - acc fluidifica secretiile si cred ca-i bun in cazul vostru dar de ce-i faci si dexametazona?
eu una ma feresc cat pot de dexa si doar cand nu se poate si nu se poate altfel
poate ar trebui sa-l asculte un medic totusi la plamani ca sa stii exact cum stati
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Bianca2503 spune:
Vorbeam acum cu mama la telefon (care este la spital la matusa ei) si din una in alta mi-a zis ca cica in a doua zi dupa nasterea lui Vladimir, cand m-am ridicat din pat as fi lesinat...asa pret de un minut...io imi aduc aminte ca doar era sa lesin
.
Pisik06 spune:
Hello!
Multa sanatate bolnaviorilor
O, treaba cu ploconeala ma seaca si pe mine. Asa de greu imi e sa dau bani la doctori, cam ca in cazul ILINCAI, numai ca acum la operatie nu am avut incotro, ca eram singura. Si stiti cum primesc? fara sa clipeasca
. M-am necajit si pe mama si Buni, ca e clar ca mentalitaea asta e f bine impanantenita. La spitalul unde a fost Buni pana ieri (ieri am mutat-o, va pove imediat) asistentele asa se atasasera de Buni, au si plans cand a plecat si binenteles ca nu mai vroiau sa primeasca nimic. Eu le-am zis: mai femeilor, daca ele nu vor, lasati-le Doamne iarta-ma in pace. Ti-ai gasit, atata se tineau scai de capul lor (Buni mai ales, saraca, ea bine intentionata, ca asa bine o ingrijeau si stia ce salarii au), ca pana la urma luau alea de rusine si sa scape de gura ei.
Dar sustin si eu ca e f f mult si vina oamenilor. Daca va spun ca sunt oameni care si la clinicile private le dau medicilor pungi de cadouri (asta e vazuta de mine de multe ori) sau si mai rau, bani (asta e povestita de nasa mea), ma credeti?

Pai in acest caz ne-o meritam fratilor
Ana e bine, parca si mai blanduta putin, am inceput sa ne intelegem mai bine, sper sa ne tina.
In rest, alergam intre spital si casa. Am mutat-o pe Buni la MADA la spital

, este totusi spital de boli infectioase si speram sa ii dea de capat virusului asta nenorocit care o chinuie de aproape o luna. Mada e un OM cu adevarat, si ea tot medic in conditiile de spital romanesc, si ea tot pe bani putini, dar e om si asta face diferenta. Si sunt sigura ca la fel procedeaza si pentru cei pe care nu ii cunoaste. Se vede ca isi iubeste meseria si face totul cu pasiune
Va pupam
Mami de minune mica
Bianca2503 spune:
PISIK, eu te cred cu spaga data si in clinicile private pentru ca mi s-a povestit. Dar pentru ca e clinica privata si spaga e pe masura.
Io, la Elias, nu prea am dat spaga la asistente si nici pe la infirmiere. Am fost colegi de liceu, care acum sunt medici si nu pot sa primeasca bani de la oameni. mai mult, una dintre fete s-a dus si s-a spovediti ca i-a dat cineva niste bani:)).
cred ce spui si despre MADA, dar din pacate putini medici sunt asa...
dyana27 spune:
pupici

sunt intr-o maaare dilema: imi doresc tare mult sa ajung intr-o tabara de dezvoltare personala, continuarea cursurilor pe care le-am facut si m-au ajutat enorm; ei, problema e ca trebuie sa-l las pe mutzu singurel acasa 4 nopti
. Bine, nu singurel, cu cristi, cu mama, cu restul famionului care se jura ca-l ingrijesc ca pe ochii din cap....
toata lumea vrea sa ma duc, adica schimbarile la mine au fost la 180 de grade in muuuuulte privinte, i-am socat pe multi cunoscuti.... dar toata lumea a fost de acord ca ceva mai bun nu aveam cum sa fac pentru mine vreodata. Si acum se si aranjeaza lucrurile exact cum trebuie: sefa mi-a semnat concediul fara sa zica nici "pas" (si stiti data trecuta ca nu mi-a acceptat, m-a tinut vreo saptamana in suspans pana sa se indure sa rupa 10 zile), mami vine la mine de joi, surioara nu si-a pus garzi, mie mi s-a acceptat plata in 2 rate, una acum una luna viitoare..... adica totul se asterne la picioare..... si mie tot nu-mi vine sa ma rup de mutzu
.
Ceea ce ma impinge de la spate rau de tot este oboseala cronica pe care o am si ma termina efectiv; de cand am venit din concediu sunt rupta de oboseala, am avut zile in care am ajuns acasa de la servici si am plans cate 2-3 ore in continuu... de oboseala; nu ma puteam ridica din pat pur si simplu; si evident ca nici de mutzu nu m-am putut ocupa deloc, nici macar la plimbare cu el n-am mai iesit...; asa ca mi-am bagat clar in cap ca decat o mama lesinata la pat, si oricum incapabila de joaca/ plimbare.. etc, mai bine lipsesc eu 4 zile dar ma duc sa ma odihnesc zdravan... si sa ma ocup si de psihic in perioada asta![]()
![]()
![]()
acu' eu teoria o stiu.... dar in practica... nu ma indur inca sa platesc excursia....

olishka spune:
Ramona si voi?
Sper sa treceti cat mai repede peste. Macar sa scape de tusea asta nasoala sa poata si el sa doarma...Multa, multa sanatate 
Ce super ca v-ati vazut cu Magda
Sa pui neaparat poze cand poti.
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
17+
olishka spune:
Dyana eu zic sa mergi NEAPARAT!!! Sincer, nu ai nici un motiv serios sa nu mergi. Pai cu atatea ajutoare Mutzu va fi foarte bine, iar tu vei fi o mamica si mai buna oentru el. Te rog eu, du-te!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
17+
aris26 spune:
fetelor la noi s-a complicat situatia. maine dimineata imi face cerclaj asa ca va rog sa spiralati si pt mine maine la 8![]()
mama de
mic +
simplyana_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 fetelor la noi s-a complicat situatia. maine dimineata imi face cerclaj asa ca va rog sa spiralati si pt mine maine la 8 mama de mic +![]() |
Aris, Doamne ajuta sa fie bine! Tinem pumnii stransi-stransi!

http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
Gianinaaa!

In tot timpul timpul asta cat ai lipsit de-aici, Micsu a fost bolnavioara??? Bine ca a trecut!
Nicky, multa sanatate! Si tie, si piticilor!
Si sanatate multa si celorlalti ghiocei bolnavi, ca se tot aduna!

http://www.lucamic.blogspot.com/