Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***344***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

of, of olguta - eu una m-am obisnuit cu mucii - sunt tata si mama lor
totul pana la tuse
dat fiind experienta anterioara cu pneumonia, am dezvoltat o psihoza cu tusea asta

sa speram ca-i ceva usor si tuseste doar de la mucisorii care se scurg in gat

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

nicky - multi si multa putere mamico

avem 2 anisori

Mergi la inceput

ilinca - cine te-a suparat tufata draga?

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetele,

De ieri ne inscriem si noi pe lista copiilor bolnaviori, muciosi si tusitori. Azi-noapte plangeam langa el pentru ca la fiecare convulsie de tuse imi spunea "doale mama, apciu" ... ma tot gandeam ca nu am cu cine ma consulta in miez de noapte si incercam sa ma consolez singura alergand din camera in camera cu lanterna, cautand retetele vechi de la dr., medicamnete, ce sa mai inventez... pe la 4 dimi.mi=amluat inima in dinti si i-am facut aerosoli si s-a mai linistit desi nu am dormit nici o secunda... la 9 dimi."m-a trezit" cumnata sa ii ridic un pachet ce vine din Italia si are un medicament ce trebuie pus la frigider... of, cum sa o refuz cand si ea este bolnava... am plecat cu copilu` dupa mine (nu stiu cum Dumnezeu dar nu mai tuseste cand e treaz de cat f.rar) , am dus pachet apoi la gradinita sa "DONEZ" locul lui Stefan de la cresa unui alt copil (m-am hotarat ca nu are rost sa chinui copilul printre copii urlatori si bolnavi iar eu sa stau acasa cu ganduri... poate il duc la particulara pana la 12 prin luna nov.).

Sanatate la toata lumea, e cel mai important lucru din lume !!!

Mergi la inceput

Saptamana trecuta a fost Magda noastra din Belgia la mine, cu toata familia fericita si super-frumoasa. Din pacate au ajuns f.tarziu,la miezul noptii, obositi cu multe bagaje (parca se mutau) , ne-am culcat pe la 2 dimi.iar in jur de 8:00 a dat trezirea Maria la toata lumea... niste copii deosebiti dar necesita multa atentie pentru ca e diferneta mica de ani (Stefan facea roaba cu Maria, o calarea si zicea "iha" si o strangea de gat pupando cu foc "pup, pup"... deci, asta ma astepta daca ramaneam insarcinata .
Gabitza are multa personalitate , le cam da bataie de cap parintilor, nu vrea sa manance (eu nu stiu cum de are 13 kg.) decat fructe si apa,suc...e greu dar se fac ei mari.
Marga e o dulce de fata, prietenoasa, afectoasa... o familie frumoasa, am facut si poze dar nu-mi mai gasesc timp sa le pun...

Mergi la inceput

In legatura cu "ploconeala"...am donat locul lui Stefan la camin iar parintii copilului care-l inlocuiesc pe Stefan i-au strecurat in buzunar ceva bani tipei cu inscrirea... of, era asa penibila cum spunea "nu stiu ce sa zic, nu stiu daca se poate, mai vedem etc."...
Imi aduc aminte de sotul meu care a predat matematica 2 trimestre (acum 7-8 ani) undeva la tzara... veneau parintii cu "plocoane" alimentare pe motiv sa invoiasca copilul pentru orasit, adunat fan, rand cu vacile...iar el era innebunit de nervi. Lasase o groaza de copii corigenti pentru ca erau "lemn" iar directorul ia spus sa ii treaca pe toti trimestru urmator iar sotul meu si-a dat demisia pentru ca nu putea sa-i treaca fara nici un efort din partea copiilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ramona- Daca tusea e "de noapte", seaca si sacaitoare, poate ar trebui sa vedeti un medic ca "suna" a tuse astmatica si e bine sa aveti un tratament de fond, daca e e cazul. Ca altfel risti sa-l mai chinuie si la noapte ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Ramona- Daca tusea e "de noapte", seaca si sacaitoare, poate ar trebui sa vedeti un medic ca "suna" a tuse astmatica si e bine sa aveti un tratament de fond, daca e e cazul. Ca altfel risti sa-l mai chinuie si la noapte ...

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

sau e de la statul la orizontala cand se scurg secretiile in jos pe gat si de aici tusea iritativa.....

avem 2 anisori

Mergi la inceput

andiaroro- am citit patania cu degetul legat cu elasticul de par
acum ce-ti mai face?

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Acum sunt paznic la somnul de pranz si intr-o ora a tusit de 3 ori f.putin... am inceput tratament de azi-noapte cu aerosili (dexa+acc+ ser), humex si salbutamol.. m-am uitat in gatul lui si nu e rosu`, se aude o harcaiala dar dupa ce tuseste nu se mai aude... astept sa vedem cum o fi noaptea asta...
Ma duc sa mai veghez si poate adorm si eu un pic ca sunt rupta... de cand cu vestea suspectarii cumnatei mele de cancer nu am mai dormit decat max.2-3 ore pe noapte, am numai cosmaruri

Mergi la inceput