Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***344***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Dodo, mi-au dat lacrimile. L-am "vazut" si eu sub podul de flori si pe tine cu inima trecuta de mii de trairi si secvente de viata.
BRAVOOOO

Ilinca, mai, ce in partea voastra nu se duce la gradi sau scoala la inceput de an cu "flori la doamna"? Si mai ales la evenimente de peste an cu cadouri dintre cele mai diverse de iti sta mintea in loc? Chiar ma intereseaza.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Subscriu si eu pentru DODO;
Iar la capitolul idei, iata ce aflai, draga mea iti spun doar din auzite, la gradi de stat, ca la doamne inclusiv asistente merge plikul de bani, organizat cu ocazia serbarilor-Mos Craciun etc...iar la ingirjitoare flori evident si niste sapun, cafea, tigari parfum ce poti!!!!!!!!!!!
asa ca asta ne asteapta!
eu am dus flori insa ceva gros nu o sa le dau, deoarece vreua sa se comporte normal cu copilul nu sa fiu obsedata sa mi-o tina in puf sau cine stie ce idiotenii!!!
azi dimi fi-mea canta "apas coconas...aaaaaaaaaaaaaaaaaa"(iepuras coconas!)
Novus-naspa incercare insa sunteti pe drumul de prichindei, vezi partea buna a lucrurilor!
Bianca asa da costumatie!asteptam poze.
Simo arati brici dupa 2 bucati copil

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

salutare

in primul rand un gand bun pt NOVUS ati aflat si cu ce virus, sau nu inca? pacatoase sunt eneterocolitele in conditiile in care se spune ca dupoa 2 ani nu mai sunt asa de periculoase si uite totusi cata chinuiala. adaptare usoara sa tranzitia catre laptele de vaca/capra..ce-o fi. al meu dupa ce a refuzat laptele "natur" a mai baut binishor doar laptele gata preparat humana junior sau cel la cutie dar sa fie de cel putin 3,5%. poti incerca oly sau au cei de la mega image unul a lor "gusturi romanesti".

dodo -

si despre noi: ieri am chemat pediatra ca facuse niste bubite si am banuit o alergie la antibiotic desi aratau cam ciudat pt o alergie si supriza, se pare ca a avut coxsa, sau asa numitul sindrom mini-picioare-gura(sau cam asa ceva) oricum un crocobalaur cu transmitere virala

trebuia sa mai spun niste chestii dar am uitat

va pup, ma intorc la treaba ca am avut o zi groaznica ieri si nici cea de azi sigur nu o sa fie mai usoara

aa, Bianca - adrenalina se face intramuscular la urgenta, cu seringa de 1ml in locul unde se faceau vaccinurile cand erau mai mici. stai linistita ca si experienta mea de asistenta este aproape nula, am mai facut un tratament dar pe branula si o sub-cutanata dar la caini. dar am zis ca daca il vad ca se umfla si nu respira sigur prind curaj sa il intep. acum nu va ganditi si voi la socuri anafilactice doar pt ca sunt eu nebuna, sunt extrem-extrem de rare reactiile de genul asta

mama de mic +

Mergi la inceput

ina - s-ar putea sa fie o chestie de moment asta. probabil ca se simte inca un pic in nesiguranta si atunci e normal sa caute compania adultilor. din experienta lui adultii iti ofera siguranta nu copii. in plus de asta mai mereu in perioada de adaptare la gradi se face un transfer afectiv, el o sa se lipeasca de o mama-surogat care sa te inlocuiasca pe tine atata timp cat e acolo. chiar daca suna nashpa e f bine si sanatos pt el sa se intample asta

mama de mic +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

aia cu sapunul la ingrijitoare e tare. Mi se pare de cea mai joasa speta. Io nu am dus nicio floare, nimic, nimic. In plus, noi am inceput gradinita in mai, iar ziua de ieri nu a fost marcata in niciun fel cu careu si popa:))...mi se pare aiurea sa faci careu si discursuri pentru copii de 3-4 ani. La clasa 1 e alta treaba.

Mergi la inceput

ooofff

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Febra de la mic la mare...offff, credeam ca trecut hopul, dar nu. Am si baiatul si fata cu febra si nas infundat, de mine nu mai spun....sper sa trecem cu bine noaptea asta.

Nicholas Claudiu (10.04.2009) si Katya Isabel (9.05.2011)...doua mirabile seminte!

mama de mic +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Offf, Nicky...sanatate multa!

Novus, sunteti pe drumul cel bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Neata,

aia cu sapunul la ingrijitoare e tare. Mi se pare de cea mai joasa speta. Io nu am dus nicio floare, nimic, nimic. In plus, noi am inceput gradinita in mai, iar ziua de ieri nu a fost marcata in niciun fel cu careu si popa:))...mi se pare aiurea sa faci careu si discursuri pentru copii de 3-4 ani. La clasa 1 e alta treaba.

Si io m-am imprastiat de ris la faza cu sapunu'. Si tin minte ca, in copilaria mea, chiar era o moda; si mama primea o gramada si l tieam intre haine

Si mie mi se pare deplasat careul la virsta asta. Nici noi n-am avut nimic festiv ieri dar nici nu mi-am imaginat ca s-ar putea "organiza" ceva de genu' .

Sint la sor' mea la cfea dar nu se deschide taman camera unde e Ian.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

hahahhaha sapun?!hahahhahah vaaai voi imi aduceti aminte de copilarie

nici la noi nu s-au facut festivitati de genul asta. nici nu ar avea cum, ca nu au curte in fata si ca sa organizeze ceva in curtea interioara ar insemna sa bage tot bulucul prin gradinita, ceea ce nu cred ca e igienic
noi avem doar serbarile de craciun-paste-etc si astea organizate in solunul de nunti de langa si de dus nu am dus nici noi nicciodata nici un cap de ata. probabil daca ash stii cand e ziua educatoarei as aduce un buchet de flori. ah dar sa nu uit, a luat al meu intr-o zi un pumn de bomboane pt educatoarea lui, ca asa a vrut el

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Neata,

mama de mic +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

In ceea ce priveste "ploconu'": mie imi place sa fac mici cadouri dar pentru ca "vreau" nu pentru ca "trebuie"; in nici un caz pentru a obtine "favoritisme".

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

este ca va distrati?bine merge si sapun likid acum m-am gandit, citindu-va, adica ceva pentru zona intima...este nevoie mare, criza frate!
da deci ieri ne-a tinut 45 de minute, ma pi..sh..am eu pe mine, d-apoi copilasii sa zica tanti directoare niste treburi de smuls bani, ca ne felicita, ca ce tare e ea, ca ce face ea, apoi zice popa niste treburi, ca apoi sa ne stropeasca sa iasa necuratul din prima zi, si sa cantam toamna vine dracu stie pe unde...si da-i cu plans inauntruobosisem eu!!!!!!!!!!!!!!

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput