Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***344***
Raspunsuri - Pagina 13
novus spune:
Hellou !!!
Am ajuns si noi acasa, Ada e ok, isi revine incet incet, ma bucur ca nu mai vomita si e activa din nou pt ca sambata seara era ca o carpa si vroia doar sa doarma , nu putea manca/bea nimic asa ca ne-am cazat la spital unde deja suntem de-ale casei
Din pacate a trebuie sa intrerup alaptatul si de asta chiar imi pare super rau !!
Olga te sunasem sa ma consiliezi cu dostinex-ul dar am dat de Cami si m-a lamurit ea, am luat de aseara dar ma simt tare naspa
Revin pe seara la povesti
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
Novus, dar de ce " a trebuit"?
Aris, io nu am inteles cu adrenalina...aveai o injectie sau cum ii dadeai adrenalina? Adica, io prin filme am vazut injectii dar in real life nu stiu cum se face...
Ilinca_M. spune:
M-am apucat cu ravna sa va scriu si s-a luat curentu' pe nepusa masa! Mrrrrrr! Nu mai am putere s-o iau de la capat:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Novus, dar de ce " a trebuit"? |
pt ca vomita inclusiv lapticul de la tziti, sambata dupa ce nu mai vomitase de 5 ore, mi-a cerut lapte, eu citind pe net ca e ok sa dai ceea ce am si facut vineri si sambata dimineata chit ca vomita dupa, i-am dat si vreau sa zic ca instantaneu a dat tot afara de ne-am speriat amandoua
deci sambata nu i-am mai putut da ca au bagat-o la perfuzie, ieri iar nu si sincer nici ea nu a cerut dar si pediatra a zis sa nu incercam din nou, abia a mancat niste paine prajita si atunci am hotarat sa iau pastilele minune ca deja nu mai puteam sta cu sanii asa si lapte nu avem voie pana pe miercuri
ce e ok acum, e reactia Adei adica ieri nu m-a intrebat nimic toata ziua de tziti, daor aseara scurt inaitne de culcare, i-am reamintit ca a vomitit cand a mancat ultima oara si a inteles , si-a gasit o noua poztie de somn vad ca : ma imbratiseaza strans strans de gat si asa dormim, cred ca are nevoie de alipirea noastra din vremurile bune, ufff ca ma apuca plasul !!
Ilinca_M. spune:
Acum am citit: scumpa de Ada! Intzarcare cat mai usoara amandurora, de fapt e clar ca pentru Ada e usor caci e foarte intelegatoare Novus, tie nu ti-a fost rau dupa pastilele alea? Ca unor prietene le-a fost tare rau.
Dar de la ce a avut episodul asta nasol, cediagnostic i-au pus, a iesit ceva la analize? Sau asa, o indigestie?...
Ilinca_M. spune:
In orice caz, Novus: felictari! Doi ani jumate de alaptate, nu e de ici de colo! Acum poti sa raspunzi la sondaj pe forum:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16459&nm=Ati-alaptat
poate se vor simti incurajate proaspetele mamici auzind ca mai sunt copii alaptati dupa cum zice OMS
Noi cred c-o s-o mai lungim pana la 3 ani, nu de alta dar mi se pare ca infruntam mult mai usor balaurii gradinitei asa
novus spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Acum am citit: scumpa de Ada! Intzarcare cat mai usoara amandurora, de fapt e clar ca pentru Ada e usor caci e foarte intelegatoare Novus, tie nu ti-a fost rau dupa pastilele alea? Ca unor prietene le-a fost tare rau. Dar de la ce a avut episodul asta nasol, cediagnostic i-au pus, a iesit ceva la analize? Sau asa, o indigestie?... I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
nu ma pot dezlipi de calc
a avut o enterocolita, asteptam joi rezultatele de la coprocultura dar oricum a fost ceva tare naspa pt ca si febra pana la urma tot de asta a fost legata si diareea de vineri dar aia a trecut si nu m-am impacientat pana nu a inceput cu vomitaturile care chiar ca au pus capac !!
de la porcariile alea de pastile in afara de moleseala si ceva diaree nu am nimic, cu capu' am ca nu-s multumita si impacata ca am facut bine !!
Si ma mir iar ce fata intelegatoare am : a stat cu perfuzia de sambata seara pana ieri la 18, timp in care ne-am dat jos din pat vreo 10 minute dimineata si i-am ararat eu cum ne plimbam cu stativul prin salon
A inteles si ce are voie sa manance si ca trebuie sa bea multa apa
aseara urla o fetita pe hol vleau apte , nu exagerez dar cred ca 3-4 ore a plans saracuta de nu am dormit nici eu si imi era tare tare mila de ea si de mama ei care by the way o tot certa si o ameninta, nu mi-a placut deloc,bine, probabil incercase saraca toate metodele dar fetita urla intr-una
novus spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. In orice caz, Novus: felictari! Doi ani jumate de alaptate, nu e de ici de colo! Acum poti sa raspunzi la sondaj pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16459&nm=Ati-alaptat poate se vor simti incurajate proaspetele mamici auzind ca mai sunt copii alaptati dupa cum zice OMS Noi cred c-o s-o mai lungim pana la 3 ani, nu de alta dar mi se pare ca infruntam mult mai usor balaurii gradinitei asa I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Eu acum cu mana pe inima spun ca as fi alaptat-o cred ca pana la 4 ani, poate mai bine ca s-a intamplat asa ca eu nu aveam suflet sa nu ii dau sau sa incerc alte metode, nici nu vreau sa ma gandesc, plus ca ele sunt mari acum si inteleg tot
Acum normal ca imi vin in cap doar multele avantaje care le-am avut cu tziti si nu stiu nici macar ce lapte sa ii dau de saptamana asta ? cred ca de capra daca tot nu a gustat niciunul pana acum, ce ziceti ?
dedicatie pt tine: http://bebster.ro/articole/de-ce-am-ales-sa-alaptez-dupa-varsta-de-doi-ani
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Acum am citit: scumpa de Ada! Intzarcare cat mai usoara amandurora, de fapt e clar ca pentru Ada e usor caci e foarte intelegatoare Novus, tie nu ti-a fost rau dupa pastilele alea? Ca unor prietene le-a fost tare rau. Dar de la ce a avut episodul asta nasol, cediagnostic i-au pus, a iesit ceva la analize? Sau asa, o indigestie?... I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Mie nu mi-a fost rau de la Dostinex. am baut si ceai de salvie ca imi spusese Magdyi atunci ca ajuta la diminuarea productiei.
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Mie nu mi-a fost rau de la Dostinex. am baut si ceai de salvie ca imi spusese Magdyi atunci ca ajuta la diminuarea productiei. |
si te-ai legat peste sani ?? ca mie imi pusca, m-am tot masat ca sa-i mai detensionez