Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***344***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata tufete

monn, nu raspunde nimeni pt ca eu-s la netcafe :)))
am venit sa printam biletul de avion, ca l-am pierdut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

dodo - felicitari si multa bafta!

ina - felicitari si voi...parca parca incepe sa rasara soarele. imi pare rau pt tatal tau.

gina - ei, bravo! f frumos a decurs prima zi. bafta in continuare.

bianca - mai cazul tipului de 35 de ani, eu zic ca e aparete. omul are si alte probleme si nu i se trage de la "se supara mami pe tine" de acum 30 si ecva de ani. eu ec stiu de la pisholoaga e ca nu trebuuie folosit shantajul de genul asta cu perosane care nu sunt de fata. gen: daca mai faci asa o sa afle tati si se supara pe tine. dar cu tine, acolo de fata e normal sa ii spui cand te supara cu ceva comportamentul lui. parerea mea

mama de mic +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Bianca, si eu sunt pe cale de a repara "treaba cu supararea". Si eu ii spuneam lui Rares ca "ma supar", ca "se supara tata, mamaia,etc..."...ori acum pt el a devenit aceasta suparare un fapt normal...de multe ori l-am surprin vorbind singur si cand face ceva ce considera el rau isi spune...ooo, se supala macina (se supara masina), sau altceva...in functie de cine e afectatul. Intelegi ce spun?

Si acum nu stiu cum sa dreg faza asta cu suparare. Adica as vrea sa inteleaga atunci cand face ceva rau ca a facut ceva rau si a adus o suparare cuiva dar totusi sa nu ii fie teama ca supara tot ce misca in jurul lui.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

nu gina ci bebe-strumfma scuzati.
desi vad ca si gina a avut un super inceput

mama de mic +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Ah, nu am avut un super inceput. Ma pregatesc pentru el. Acum, daca or fi toate analizele ok, de joi abia mergem si noi la gradinita. Incerc sa nu-mi exteriorizez emotiile. I-am tot povestit una-alta de gradinita si da, cu siguranta a inteles chiar daca facea altceva in momentul ala sau parea neatent. I se schimba mimica ori de cate ori auzea cuvantul "gradinita". Nu in rau, dar devenea o fractiune de secunda mai serios.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

neata tufete

monn, nu raspunde nimeni pt ca eu-s la netcafe :)))
am venit sa printam biletul de avion, ca l-am pierdut

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

No, voiam numai sa iti zic drum bun si prin viu grai, ca pt diseara nu ne-am organizat, imi pare rau! Io am sunat cateva fete, da' nu s-a legat nimic.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

No, la noi bunica-sa e cu "ma supar si plec". Si zilele trecute il aud pe injiner zicandu-mi nush ce sa fac, "ca Chiti se supala si peaca". No, astia ne bat cu armele noastre.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Eu ii spun lui Calin ca nu imi place ceea ce face si ca as prefera sa nu mai faca altadata. Cu explicatiile de rigoare de ce nu-mi place sau cum as prefera sa faca. Dar da, exact ca Aris, daca dupa 10 minute de explicatii si urlete sau eventual tavaleli nu reactioneaza il iau pe sus, fara cuvinte.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Vad ca vorbiti de crize la copii, eu credeam ca sunt singura pe-aici care ma confrunt cu asa ceva Am observat si eu cu cat sunt mai calma, cu atat rezolvam mai repede situatia, dar nu imi iese mereu Si in ultima vreme ma enervez asa de repede....Dar incerc sa ma abtin cat pot de mult.

Chato imi pare rau ca nu reusim sa ne vedem, eu as fi venit la intalnire, dar nu pot sa cobor nici pana jos, caci David este bolnav, sta acasa si nu am cu cine sa-l las. Ma bucur totusi ca am reusit sa te cunosc

Ina incet, incet o sa se obisnuiasca si Ian la gradi. Este foarte bine ca il are in grupa pe baietelul cu care se joaca frumos. Imi pare rau pentru tatal tau, sper sa nu fie nimic grav si sa se faca bine cat mai repede

Anamariame, Eva ma uimeste de fiecare data Felicitari pentru prima zi la gradi

Gina i-am luat lui David bicicleta cu pedale si roti ajutatoare. Vad ca nu este pasionat de ea, asa ca nu mai insist. Cred ca o sa i-o urc sus in casa sa se mai imprieteneasca cu ea.

Dodo astept cu nerabdare relatari despre cum a decurs prima zi de scoala a lui Bogdi.

Novus am vazut abia noaptea tarziu apelul tau. Ce faceti, sunteti bine?

Olga, mamica lui David iepurasul si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ati revenit de la gradi? Scoala?

Hai, Dodo cu poze.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput