Distant fata de copil...-ul lui !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zana_zana spune:

Buna Ribelle,
Imi pare foarte rau ca tatal copilului tau ti-a cerut sa avortezi, desi tu spui ca si-a dorit un copil cu tine. Nu inteleg de ce doresti sa va mutati impreuna, cred ca ar trebui intai sa aveti o perioada de acomodare, in care el poate veni sa va viziteze de cate ori doreste. Cred ca nu este o idee prea buna sa stati toti 3, dar asta este optiunea ta.
Indiferent ce hotarare vei lua, trebuie sa te gandesti intotdeauna la binele copilului tau, precum si la binele tau.
Chiar daca ati fost impreuna 5 ani, eu nu cred ca relatia voastra va merge de acum incolo ca la inceput.
Parerea mea este ca ar trebui sa mai astepti pana ce David se acomodeaza cu cel mic si cu ideea de a fi un tata responsabil si iubitor.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

subscriu la cele spuse mai sus:
- nu ar trebui sa te muti cu el de la inceput, ci sa stai separat, el sa vina sa viziteze copilul si pe tine.
- sa nu expui copilul de la inceput, unei relatii despre care nu stii sigur cum va functiona, atat relatia ta cu david, cand si a copilului cu david.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

eu am divortat...avea copilul 3 luni cand am plecat.
Au trecut 3 ani de atunci. Nu pot spune ca regret, dar acum cand scriu ma doare..de atunci n-am mai intrat pe forum. Astazi este prima zi, dupa o lunga absenta....cred ca am facut totusi ce trebuia pt ca tati vine sa-l vada pe baiat doar o data pe an, de ziua lui..si atunci ma roaga sa i-l duc in parc..se joaca o ora si jum si gata....considera ca si-a facut datoria.
In cazul meu, divortul A FOST solutia.
Dar dac tu consideri ca ai pentru ce lupta, fa-o! Poate el trece printr-o faza. Al meu asa era el...Dumnezeu sa te lumineze si sa iti dea putere!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Eu cred ca deja iubeste copilul dar ii este rusine sa admita, continua sa faca pe durul. Nu deschide discutia despre copil pentru ca asteapta sa o faci tu. De aia si ar vrea sa va vedeti mai des si sa fie in viata voastra. Cred ca si-a dat seama de greaseala dar nu e de demnitatea lui sa recunoasca. Tu nu trebuie sa faci nimic. Totul o sa vina de la sine. Ma bucur si te felicit ca ai putut sa treci peste comportamentul lui initial si ai acceptat sa faci pace cu el. Va doresc fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Da, si eu sunt de parerea Letitiei.
E greu sa recunosti o greseala, dar mi mi se pare ca faptele vorbesc de la sine.
Eu zic ca el e foarte constient ca o data ce ai devenit mama, vei fi langa fiul vostru indiferent ce. Faptul ca acum va mutati impreuna inseamna ca accepta tot "pachetul". Si nu numai ca il accepta, dar se pare ca si-l doreste aproape!
Altfel te convingea sa aveti o relatie de concubinaj care nu-l obliga la nimic. Voi va vedeati si va simteati bine in continuare, fara ca el sa se lge la cap cu copilul. Dar el va vrea in viata lui.
Oricum, asta e parerea mea...

Mergi la inceput