Bulgarasi de ian-feb 2012 (17) Alaturi de Chri70!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

MyLady, ma bucur ca esti mai bine! O sa pun maine pe prima pagina ce m-ai rugat, acum sunt franta.
Sotul a fost plecat toata ziua s-o ajute pe o colega de-a mea sa se mute, asa ca eu am facut singurica toata treaba de acasa: mancarica (2 feluri plus ceva pt fii-mea), dat cu aspiratorul plus bagat 2 masini de rufe, spalat baile...Pe langa asta, fii-mea a facut diaree, habar nu am de la ce, asa ca am spalat o groaza de chilotei ca se scapa pe ea.
Gianina, eu tocmai am comandat o groaza de lucrusoare de la bazar. Imi convine ca sunt fff ieftine, arata excelent si "cunosc" mamicile de la care le cumpar, in sensul ca le stiu de mult timp de pe forum (nu le cunosc personal) si sunt persoane serioase. Eu am ales insa doar hainute care sunt pentru bazarul umanitar. De trimis, hainutele sunt trimise la adresa maica-mii si cand vin in tara, le voi lua de la ea.
Iaura, de pe net am luat si din Ro si de aici o gramada de chestii, cam 99% din cumparaturi (altele decat alimentele) le iau de pe net pentru ca nu am timp sa merg in oras la cumparaturi. Ceea ce nu-ti place se poate trimite inapoi, trebuie sa citesti pe site-ul de la care comanzi in ce conditii poti trimite produsul inapoi. Aici de exemplu poti trimite in termen de 14 zile marfa inapoi fara sa spui motivul pentru care o faci si nici transportul nu te costa nimic. Dar fiecare firma are propriile conditii in astfel de cazuri.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 21+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

M-ati facut curioasa si am intrat la bazar. Chiar imi vin unele idei noi. Eu nu prea cumpar de pe net dar as putea incepe

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lady, pai te cert tare de tot daca nu asculrti!E adevarat ca m-ai inmuiat cu ingrijirea copilului si te inteleg, dar te rog sa nu exagerezi.Iti mai amintesti de inceputurile odiseei noastre cand scriam ca am fost nevoita sa stau numai in pat trei saptamani din cauza hematomului acela nenorocit?Asa am facut si au mers toate foarte bine dupa aceea.Atunci a descoperit si sotul meu super-marketul de langa bloc, atunci a invatat si cum sa calce o camasa...Te rog sa ai grija de tine si de puiutza ta, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Noi am fost aseara la nunta la Pitesti, am stat o ora si jumatate si ne-am intors in Bucuresti. Pentru mine a fost obositor si m-a cam durut burtica in masina. Nu mai sunt de petreceri…. Ca sa nu mai spun de garderoba…ca a fost un effort imens sa imi gasesc ceva in dressing…
Peste 2 saptamani suntem nasi, ma gandesc cu groaza daca resist toata ziua si toata noaptea la nunta. Rochita am déjà, dar ma gandesc cu groaza daca imi va veni si peste 2 saptamani, trebuie sa imi iau ceva de incaltat.

Si eu, si eu te cert My Lady - mai usor cu treburile si inceraca sa stai mai mult in pat , nu pe scaun, ca nu face bine la bebe.

in 18+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata!
Haideti la cafea fara cofeina, ceai sau fresh!
Va doresc o duminica frumoasa si linistita.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 21+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neata!!
Multam de cafea Lexi!!

Lady, incearca sa stai cat mai mult la orizontala. Nici nu iti dai seama cat de mu;lt te ajuta. Statul in fund, pe scaun nu iti face bine... Si pe cat posibil nu o mai ridica pe cea mica in brate. Te rooooog

sara mea a avut febra azi-noapte, nu mai mult de 38,3, dar acum vad ca e mai ok. Alte simptome nu are, nu stiu ce sa zic. Am avut ieri musafiri si s-a zbenguit toata ziua in curte, a transpirat, apoi in casa era aer conditionat..
Oricum sunt prin zona, azi nu cred ca iesim din casa...

Va pup pe toate!! Sa aveti o duminica frumoasa!

Alina 21+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Va pun www.youtube.com/user/aaalinaaanto#p/a/u/0/IssGLnxrV-4" target="_blank">aici filmuletul cu bogatiile baiatului meu Nu stiu daca vedeti din prima, dar trebuie sa va imaginati ca si cum el ar sta in picioare si este filmat de jos in sus La un moment dat ii sare putzulica hop!

Mergi la inceput

Si eu am tot comandat pe net, sunt chiar addicted. Acum tot caut sa imi comand un tensiometru electronic de mana, pt ca ni s-a stricat, iar in farmacii nu am gasit sub 300 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Neatza mamici !!!
Lady, ma bucur ca poti sa fii activa, e semn bun. Dar sa nu ti se urce la cap....

Ma bucur ca s-a mai destins atmosfera pe aici!
Eu am racit de vineri jos. Am tot avut dureri si la ovare si rinichii nu ma mai lasa. Scurgerea e un pic mai abundenta si galbuie...tot de la raceala o fi? Am stat mai mult intinsa si intradevar cum spunea si Alina, statul pe scaun nu e bun. La ORIZONTALA cu noi. Si acuma daca stau pe scaun ma ia cu crampe.
Buna discutia despre contractii vroiam si eu sa intreb. Am fost f ingrijorata ieri ca nu ma mai lasau durerile, dar burtica a fost moale.
Acuma ma duc iara sa ma intind.
Va si spor la shopping internautic

gravidutza 20+ de bebitza Gruitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

mersi fetele pt. info.legate de shopping online
dar daca nu asamblez carucioarul oare cum imi dau seama daca e ok ,merge bine sau alte alea? ca banui ca mi-l trimite pliat
in bazar sunt lucruri folosite ,asa-i ?...tre sa ma uit si eu pe acolo poate ,poate desi prefer sa iau noi cam ce pot,lucrurile mai mari
sotul meu e mielusel azi ,face tot ce-i spun fara sa carneasca...asa ca ii mai servesc cate una ca ieri ,doar eu sunt cea cu o mie de hormoni nebuni nu el
cati, ai grija cu raceala,sa te faci bine... din fericire eu nu prea am avut raceli si nu stiu cum e sa te doara ovarele dar ma gandesc ca acum e groaznic
alina ,dar se vede chiar clar bogatiile feciorului tau...io inca nu am vazut comoara fetii mele dar bine ca a vazut-o dr.
lady, nu mai vin si io cu completari ca au sarit deja si fetele ,dar de copila mare tre' sa ai grija intr-adevar, dar cu soacra ...sa ma ierti, dar sa-i spele altcineva hainele
as mai avea o intrebare mai puerila :hainutele noi tre' sa le spalam si calcam inainte de a le imbraca bebe?

minunea mea 23+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput