Licurici de ianuarie-februarie 2009 (152)
Raspunsuri - Pagina 23
bebelusi spune:
Ioana felicitari!!!!!!!!!!
Crisspy cam asa fac caca copiii alaptati la san, eu zic sa stai linistita, nu se compara cu cei pe lapte praf
Ledi multa sanatate lui Davidutu, nici nu stiu ce sa mai zic cu racelile astea, ufff
Selene, eu cand vrea sa faca asta il pun sa apese, ii arat eu unde, ca daca ii interzic mai rau face
Naty felicitari pentru realizari, cred ca nu mai poti de drag, sunt eu mandra de ea si nu o cunosc, dar tu....

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Carmen_Marieta spune:
Naty felicitari Ioanei pentru progresele facute! 
Ioana felicitari si o sarcina usoara!
Miere speram sa ajungi pana pe 17 noiembrie, daca stai cumintica, si daca nu are alte planuri Nadia! Aidan cum e?
Si ai mei sunt mucosi si cu tuse, Elena un pic mai rau decat Stefan.
Mereu ma gandesc cat de mult sustineai sa-l iau pe Stefan acasa, iti multumesc ca ai fost alaturi, ca intr-adevar e o mare schimbare la el. Deja stie foarte multe intr-un timp relativ scurt( sunt cateva luni). Si sunt mandra de el ca se comporta frumos cu Elena, a invatat-o sa bata "tuba" (cuba)
si sa aplaude, cand Elena nu poate, vine la mine si-mi spune " mami, enena nu poace"
mor de dragul lor.
Multi pupici pentru tine! 

Patricia, Crisspy ai vostrii ce fac?
Elena a inceput sa mai manance cate ceva, dar mai are zile cand refuza mancarea si atunci ii dau lapte. Credeam ca daca am nascut-o mai mare decat Stefan va fi mai mancacioasa dar m-am inselat, este mai fitzoasa decat el. O sa incep de cand va merge Stefan la gradi sa-i refac programul, acum mi se pare un pic cam haotic, si m-am hotarat sa-i scot masa de peste noapte. O sa vedem ce va iesi.
bebelusi spune:
Vlad a facut febra ieri, a ragusit si tuseste, deci gradinita si-a spus cuvantul, bineinteles ca si Irina tuseste si are muci 
. Lui Vlad ii dau panadol, stodal si aerius. Irinei ii dau doar stodal
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bpaula spune:
Buna dimineata!
Va las o cafeluta, un ceai de fructe de padure si cam atat ![]()
O saptamana usoara! Mai am 5 saptamani de munca ![]()
ada_coman spune:
Buna dimineata!
Paula multumim de cafea! Hai ca nu mai e mult si intri in concediu!
Ioana felicitari si sarcina usoara!!! 

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor! Racite sunt si ale mele.