Licurici de ianuarie-februarie 2009 (152)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Miere tu cum te mai simti? Mai e un pic, ai intrat deja in linie dreapta. Aidan ce mai zice de bebe?

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

selene sanatate
eu una nu as da mereu vina pe educatoare
uneori ele sunt de vina
alteori e situatia ca atare
eu stiu doar ca la scoala
unde sunt 30 intr-o clasa
imi e fffffffffffffffffffff greu sa ii stapanesti
mai ales daca sunt mici
dar nu disculp pe nimeni

ioanaaaaaaaaaaaaa
felicitariiiiiiiiiiiii
ce ma bucur pt tineeeeeee
uraaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pe mine "luatul nasului la purtare" ma deranjeaza. De exemplu, azi am avut de rezolvat ceva la banca, atat la ghiseu, cat si la bancomat. Cu o mana tineam cardul, geanta imi era petrecuta pe dupa gat si adusa in fatza, pe burta, si cu cealalta mana tineam copilul de maini, ca tinea mortis sa apese el aiurea pe tastele de acolo, de la bancomat... Degeaba ii spun ca se poate bloca acolo cardul, in aparat (stie ce inseamna sa se blocheze, de la jucariile ei), degeaba o rog sa nu mai apese, nuuu, e mai interesant sa apese...

Poate parea amuzant, jucaus, da' zau ca nu e...

Si-apoi i-am dat drumul la maini, sa pot lua si cardul, si banii, a fugit cat colo, tzipand de numa'... Ca nu i-am dat eu voie sa faca ce vrea...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Crisspy sunt binisor, cu durerile aferente si contractii la greu, sincer nu cred ca voi ajunge pana la 17 noiembrie cand m-au programat pt cezariana.

Am vazut pozicile pe fB, ai doi copii frumusei si minunati, zana e o draguta si fratelo si mai si, cum statea el cocotat in scaunelul ei:))

Sanatate multa bolnaviorilor, sa scapati de crocobauri!
Si al meu a tusit toata noaptea, fir-ar sa fie, sunt rupta de oboseala, bag seama ca a venit sezonul de viroze, ma gandesc tot mai serios sa-l tin acasa o perioada imediat dupa nastere, tare mi-e teama sa nu aduca ceva nasol acasa.

Saptamana viitoare ne mutam, yeyyyy...sunt f multumita de apartamentul cel nou, e un pic mai aproape de gradinita lui A. si mai mare si mai ieftin fata de ce avem acum, cu washer and dryer inclus. In plus avem o luna gratis la chirie, plus un discount pt ca lucrez la universitate si cablul tv inclus in chirie. Imi place pt ca au si un playground chiar in complex (pt Aidan).

Va pun o schema la apartament:)
http://www.thereserveatkanapaha.com/3bedroom3a.htm

Selene, bag seama ca tu vrei sa discreditezi gradinita cu orice pret:))), parerea mea este ca ai pretentii cam mari de la un copil de 3 ani care tocmai trece printr-o schimbare destul de importanta. Acum ai vrea ca totul sa se intample peste noapte, nu e chiar asa....rabdare, rabdare si iar rabdare.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

miere, mama, am rabdare, da' asa safe crezi ca e sa umbli pe aici cu cardul si banii la vedere, tinuti intr-o mana, si cu copilul tinut cu alta mana?

Io ma feresc cand tastez PIN-ul cat pot, cand scot banii, iar, daca e cazul sa-i numar, iar...

Tu mereu mi-ai zis ca am pretentii prea mari de la ea, poate tu esti mai relaxata, io nu-s, mai ales cand e vorba de chestii importante... In sediul bancii a trebuit sa o urc acolo, pe polita aia de la ghiseu, na, s-a apucat sa zgarie cu unghiutele suprafata ecranului aluia pentru lasat semnatura electronica... P-orma n-a mai vrut sa-mi dea cartea de identitate...

Crede-ma ca nici macar n-am ridicat tonul la ea, i-am spus doar ca, daca asa se comporta, anulam plimbarea si mergem acasa... O inteleg f. bine, dar unele treburi nu sunt de joaca, pur si simplu...

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Ioana felicitari!

crisspy am vazut pozele, sunt minunati!

Ma laud si eu cu mandra a mare: ieri doamna de balet a mutat-o la grupa superioara, a 3-a, unde sunt fetite mai mari (ca varsta si experienta), unele au inceput cu 2 ani inaintea ei, au 9 ani, ea e cea mai mica. La grupa a 2-a a stat putin, cateva luni, era cea mai buna si doamna a considerat ca e de nivelul celor mai mari. Acum trebuie sa gasesc pana luni costum negru, cele din primele 2 grupe au costume roz dar astea "mari" sunt cu negru.
In plus, doamna de engleza cu care face acasa i-a spus mamei ca e tare incantata de ea, ca face progrese mari.
Si la scoala a luat doar fb pana acum (ma rog, 3 note doar).

Mergi la inceput

Saptamana viitoare trebuie sa plec la Cluj, e un drum obligatoriu - tine de notar, succesiune, acte si bani. O voi lua cu mine, nu am alta solutie. La cum se comporta acum, zau ca mi-e groaza de cele 15 ore dus, 15 intors, plus statul acolo.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Felicitari, Ioana, cred ca sunbteti in al noualea cer! Sa fie intr-un ceas bun!

Crisspy, ai niste comori, ti se umple inima de bucurie cand ii vezi impreuna!

Naty, felicitari pentru performantele Ioanei! La cat mai multe!

Miere, pare super apartamentul! Si mare! Asta in care stati acum e tot three bedrooms?

Selene, eu cred ca ti-e groaza de drum, 15 ore de drum nu-s de ici, de colo! Despre luatul nasului la purtare, Daria a fost intotdeauna mai nastrusnica din cate stiu, era de asteptat sa-ti dea ceva bataie de cap. Eu cred ca o sa-i treaca, probabil trebuie sa impui niste reguli mai stricte si sa fii consecventa.

Mergi la inceput

Deocamdata a vorbit mama, in numele meu, cu o doamna psiholog specializata in problemele prescolarilor, lucreaza la un centru de plasament. Am scris la subiectul meu de la "Parinti" ce raspuns am primit.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Naty felicitari multe pentru mandra cea mare si succes si de acum inainte!!

Miere si mie mi se pare ca am mai multe contractii ca la Marius. Sau poate nu imi amintesc eu, ca nu degeaba si atunci am primit recomandare de stat la pat cat mai mult. Si astazi am intrat intr0un magazin sa cumpar ceva de casa noua pentru niste prieteni si imediat am obosit si m-a durut burta. Cateodata ma intreb o fi normal, nu o fi, sa imi fac griji sau nu. Nu mai stiu. Dar trecem noi si peste saptamanile astea cu bine si ne aducem bebelasii acasa.

Eu am vorbit cu Marius la telefon si m-a intrebat ce face bebe. Acum striga la bunica sa ca vrea "ceceale" si "chide, chide tati telefonul" si ne-a zis la toti noapte buna si "noapte buna bebe". Pfuuu oare cum o sa fie dupa ce chiar apare bebe "flatiolul". Maine merge la o nunta cu bunicii si unchiul lui preferat, tare as vrea sa fiu si eu acolo.

Mergi la inceput