Licurici de ianuarie-februarie 2009 (152)
Raspunsuri - Pagina 20
Selene_Bunny spune:
ingrid, zici ca esti noi, cu stafilococul din nas... Nu i-am dat nimic pentru el...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
micola spune:
eu am o problema
...dupa pipi il sterg sau nu?![]()
ca nu stiu cum se face la baieti..
tac-sau zice doar sa-l scutur, dar io parca l-as si sterge...mai ales pe afara..
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micola eu am o problema ca nu stiu cum se face la baieti.. mamici si licurici Am o din 21.01.2009 ! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! ! ! |
roxanaz spune:
buna dimineata!
Selene, sanatate multa Dariei! eu as inclina spre o vulvo-vaginita ne-specifica.. se intampla. nu cred ca e o infectie urinara.
Ingrid, daca nu aveti simptome nu aveti ce trata! lasa copilul in pace ca ai vazut si antibiograma si vezi cand apar simptomele, nu da antibiotic! ci fa exsudat cu antibiograma atunci, pentru a vedea cum decurg lucrurile.
o zi frumoasa tuturor!
Leditia spune:
Neatza.
Ingrid,eu nu am auzit de piocianic lasat in pace.Cel mai nasol e ca trece extrem de greu,ca se colonizeaza nasol de tot,formandu-si singur protectie,astfel incat antibioticele sa nu-l distruga..Si evident poate da si altor copii,ceea ce e cumplit..cel putin pt copilul meu ar putea fi fatal.Cel mai bun medicament pt piocianic este TOBI,Acum exista si la noi in tara,insa este greu de procurat,pt ca un tratament lunar costa in jur de 160mil vechi,iar prin casa de asigurari e greu de procurat pana si pt cei cu CF.
Stafilococ auriu i-a iesit si lui David in nas,habar nu am de unde.I-am dat facut tratament cu ce exista la noi momentan,insa exista un unguent f bun pt asa ceva,dar nu la noi in tara.Evident cazurile sunt diferite si noua ni s-a recomandat sa-l tratam,fiind periculos pt el sa-l lasam asa.Pe de alta parte mi se ridica parul in cap ca eu bag antibiotice in el si e posibil sa-mi ia apoi de la alt copil si iar sa bag antibiotice in copilul meu si tot asa.
Acum trebuie sa sun sa vad cum i-au iesit analizele ca i-am refacut exudatele,cel nazal si cel faringian,sa vad dk mai are stafilococul ala si dk nu cumva i s-a dus si in gat..ca Doamne fereste de mai rau..:(Ce sa zic,numai in pielea mea sa nu fii,ca zici sa nu-l ingradesti si sa-i lasi si lui libertate sa descopere,sa faca,sa se joace cu copii,pe de alta parte,pt el dk contacteaza ceva e cumplit sa nu zic altfel...si nici nu stii cum s-o dai zau.
David a revenit de 2 zile la gradi,era mai bine cand l-am dus,nu mai tusea,mucii deja erau nesemnificativi,nu-i mai curgeau,insa evident ca toti sunt raciti si iar are muci curgatori.Zau ca nu mai stiu ce sa-i mai dau,deja is 2 sapt de cand il tot tratez si de cand bag in el o groaza de medicamente si m-am saturat..nush cum o fi ficatelul lui de la atatea zau...
Mie mi-a trecut raceala,mai tusesc fff rar spre deloc..
Va pupam si va dorim o zi superba.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
crisspy spune:
Hello,
Selene cum e Daria in dimineata asta?
Ledi imi pare rau sa aud ca iar sunteti cu muci...si noua tocmai ce ne-a trecut puseul de temperatura, ca a inceput cu stranutul si parca si cu tusea.
Faza nasoala este ca stranut si eu si Andra. Bine, ea cred ca e cea mai friguroasa dintre noi toti, cum da cu nasul de aer sau un pic de racoare cum stranuta sau sughite. Din cauza asta am imbracat-o un pic mai gros intotdeauna. Sa fie oare vina mea ca o imbrac asa mai grosut si se obisnuieste asa? Sau asa e ea mai friguroasa?
In rest este destul de bine, numai ca doarme mult ziua (adoarme la tzatza mai tot timpul) si noaptea este ochila. Cu kaka avem ceva probleme in sensul ca tot imprastiat este, seamana cu o diaree (dar stiu sigur ca nu e diaree, asa a facut de cand s-a nascut). Dr ne-a dat sa luam Protectis pt treaba asta, dar nu vad nici un efect.
Razvi e din ce in ce mai afectuos cu matza mica, ne ajuta pana si la baie sa o spalam, imi aduce caciulita sa-i pun pe cap, etc. De ieri a inceput sa ma strige "mami", ma topesc toata cand il aud, ce e drept eram un pic geloasa ca pe Adi il striga "tati" si pe mine "mama". A inceput sa mai rupa si el cateva cuvinte, sper sa-si dea drumul curand la mai multe vorbe.
Trebuie sa ne interesam de botez, restaurant, biserica & stuff. Am ramas uimita cand am auzit ca botezul la bisericuta la care am facut botezul lui Razvi si la care vrem sa facem acum e 500 ron taxa...mi se pare cam mult.
Va las niste pozici cu cei 2 magnifici ![]()
O zi usoara tuturor si multi 
Crisspy,
fericita de
Razvi si
Andra - Maria
Leditia spune:
Crisspy sunt superbi amandoi.Am vazut si pozele de pe fb,dar de cand cu noul fb am probleme,ba nu ma lasa sa dau like-uri,ba nu ma lasa sa comentez si-mi da eroare,ma iau nervii si-l inchid :))).
E sezonul mucilor,ca si in parc toti is cu muci si tusesc si sa-i tii in casa pana la vara zau ca nu poti...
Sanatate multa si voua.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
anna-mama spune:
Ioana, felicitari!!!!!!!!
Sa fie intr-un ceas bun!!! 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
27+ cu
minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
crisspy spune:
Ioana felicitari 

...ce veste frumoasa
. O sarcina usoara si un bebe sanatos 
Crisspy,
fericita de
Razvi si
Andra - Maria

din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii!

Lucas 18.01.2009 si