Si eu stiu ca pana la botez tot ce e de spalat pt bebe se poata spala oricand ... Eu mai spal in zilele de sarbatoare dupa apus...
Si eu sunt fan Grey's...abia astept noua serie...eu urmaresc toate serialele pe serialepenet.ro.
Pufi felicitari pt. crestinare!!
Imi pare rau pt cele care inca se lupta colicile!
Si eu ma mandresc cu bubulina care are acelasi program clar noaptea de o luna...doarme de la 12 la 6 si de la 6.30 la 9.30 dar ziua doar iepureste :)
Azi a implinit 2 luni si maine mergem la vaccin.
La multi ani si celorlati bebelusi care implinesc 2 lunite!!! ( miruna si gabriel)
I-am cumparat ieri o bara cu jucarii si e fascinata...i-am pus-o si la carut si la leagan si se uita numai la ele, le prinde in manute, rade la ele...e mortala :)
Eu mi-am gasit rochita :d intru pe ultima suta de metri si mai am multe detalii de pus la punct
Fetelor,
Dam si noi azi o prajitura , asa ca la implinirea a 2 luni.
Am facut si vaccinul, a si plans, si acum stau cu ochii pe ea, sa vad daca face febra. Voi le-ati pus supozitor preventiv, sau numai daca au facut febra? Sunt un pic stresata cu simptomele de dupa vaccin...
Eco de sold de aseara (recomandata de pediatra) a iesit f bine.
In rest, Miruna e minunata, ca de obicei...aseara a adormit pe la 22, si s-a trezit sa manance la 5 fara 10, si apoi pe la 8 fara 20, dar nu era flamnada, ci ne-am jucat putin, si apoi a mancat. Am fost si la biserica si-am impartasit-o si azi
Sper sa reusesc azi sa-i fac un tort...nu asa artistic precum lisssa, dar, daca-l fac, pun poza cu el
Va pupam pe toate!
Mami de minune de fetita Miruna-Maria