Aspirante optimiste > 20 ani (714)
Raspunsuri - Pagina 5
miky82 spune:
Lore sper din tot sufletul ca ceea ce simti sa fie adevarat, incearca sa te mai relaxezi putin, stiu ca este foarte greu dar macar incearca sa ai alte preocupari
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
MeAlex spune:
Lore, ai pm!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
miky82 spune:
offfff la mine au inceput zilele cu sarbatoriti, bani sa am sa le fac pe plac la toti, nu mai spun ca pe 24 septembrie e si nunta fratelui meu si nu mi-am luat apsolut nimic, salariul nu la-m luat inca si trebuia sa il iau de pe 1 sep si tot asa, pe 18 e ziua sotului si nici lui nu stiu ce sa ii iau si din ce
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
MeAlex spune:
Ceva simbolic si cat mai personalizat! Si la mine urmeaza ziua sotului, nunta vara-mii si apoi ziua mamei. Inca nu am idei. Trag cu urechea la ce le-ar placea. Pentru mama as putea lua niste creme din plante de la plafar, ca ea nu da cu chimicale pe fata. Cu sotul e mai greu, dar mai vedem. Oricum, sunt f putini bani alocati.
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
Bettercy spune:
Eu declar a doua zi de menstruatie. Uterul meu clar nu se mai crede insarcinat, ma astept ca HCG-ul sa fie foarte mic astazi.
Bob_Pixel spune:
Stati ca m-am trezit si eu iar. Imi pare rau ca am aruncat fara sa pozez testele de sarcina Minut facute in urma cu vreo 3 luni, care teste fac si ele linie de uscare. Deci pe lista neagra din experienta mea 100% va spun ca sunt asa : Barza strip, Minut strip (oare sunt si altele?) si Clearblue compact !
Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !
MeAlex spune:
La mine testul Minut a facut linie de uscare dar la mult timp dupa intervalul de citire, adica in cateva ore...Ce ciudat...Pe mine ma enerveaza First Response, nu mi-a iesit niciodata pozitiv, il urasc...astia au numai teste negative.
pentru
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex La mine testul Minut a facut linie de uscare dar la mult timp dupa intervalul de citire, adica in cateva ore...Ce ciudat...Pe mine ma enerveaza First Response, nu mi-a iesit niciodata pozitiv, il urasc...astia au numai teste negative. |
N-am facut first response si nici n-am sa fac, mai ales ca zici ca au numai teste negative. Mi se par scumpe si decat sa iau un FR, prefer la orice ora Surecheck. Surecheck e testul meu de suflet, care mi l-a aratat de Bob
Ma enervez singura ca nu mi-am invatat deloc lectia cu Barza strip si mereu cumpar cate unul pentru ca-s ieftine
Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !
MeAlex spune:
Mda, si eu fac la fel...eu sunt fan Minut. Cand am ramas Minut mi-a aratat pozitiv mai frumos decat SureCheck...adica se vedea mai clar testul Minut de ieri, fata de SureCheck de azi, ca sa dau exemplul asa. Stiu ca Surecheck depisteaza concentratii de 100 mIU HCG, fata de Minut si Barza care detecteaza 25...Am mai postat eu ce concluzii a tras o graviduta care facute fiv si tot testa, Surecheck da rezultate foarte bune, dar dupa o intarziere de 4 zile cel putin.
Tu cand ai facut testul atunci?
pentru