Aspirante optimiste > 20 ani (714)
Raspunsuri - Pagina 3
MeAlex spune:
Neata fetelor!
Cred ca am lamurit-o si luna asta: aseara mi-a venit ceva mai mult, acum s-a oprit iar, temperatura a scazut la 36.5...
Mi-e greu sa spun acum ca incepe o noua luna si alte alea...acum imi oblojesc ranile...o sa vad ce voi face, dar clar voi merge la dr. Daca imi vine azi ca lumea inseamna ca dupa jumatate de luna de naturiste mi s-a scurtat ciclul de la 30 de zile la 28, iar ovulatia nu a mai fost in ziua 17 ci in 16...Eu zic ca e foarte bine! Am luat naturiste pana la ovulatie, si un pic dupa: Maca, Vitex, Napraznic, L-Arginina si Branca Ursului.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
simonata spune:
danaoooo, se pare ca ne-ai bagat in ceata cu intrebarea ta despre secretia alba, cremoasa dupa ziua 16. Sincera sa fiu eu nu stiu sa-sti raspund pentru ca eu neavand probeme de insamantare (scuze denumirea), ci doar de pastrare a sarcinii, nu sunt atenta la asemenea detalii.
lavi02 spune:
dana, eu intotdeauna am secretie alba cand sunt in faza in care predomina progesteronul: dupa ovulatie pana la CM, cand sunt insarcinata sau cand iau AC. Probabil ai o secretie buna de progesteron.
dana0000 spune:
Miky ma bucur pt prietena ta. Pana la urma a avut o ovulatie tarzie si a ramas. Sa fie sanatoasa si bebe sa stea cumintel pana la termen.
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana0000 Miky ma bucur pt prietena ta. Pana la urma a avut o ovulatie tarzie si a ramas. Sa fie sanatoasa si bebe sa stea cumintel pana la termen. |
Multumesc mult si sa dea Dumnezeu sa fie luna asta si la tine, despre secretia alba dupa parerea mea este de la persoana la persoana, chiar am intrebat-o pe prietena mea daca a avut secretii si mi-a zis ca nu a avut de nici un fel dar dupa spusele medicilor este normal ca in timpul sarcinii sa ai o secretie mai abundenta
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
Bob_Pixel spune:
citat din mesajul lui MeAlex Neata fetelor! Cred ca am lamurit-o si luna asta: aseara mi-a venit ceva mai mult, acum s-a oprit iar, temperatura a scazut la 36.5... Mi-e greu sa spun acum ca incepe o noua luna si alte alea...acum imi oblojesc ranile...o sa vad ce voi face, dar clar voi merge la dr. Daca imi vine azi ca lumea inseamna ca dupa jumatate de luna de naturiste mi s-a scurtat ciclul de la 30 de zile la 28, iar ovulatia nu a mai fost in ziua 17 ci in 16...Eu zic ca e foarte bine! Am luat naturiste pana la ovulatie, si un pic dupa: Maca, Vitex, Napraznic, L-Arginina si Branca Ursului |
Imi pare rau ca vine ... dar e un lucru bun ca se scurteaza cm, "castigi" doua zile
Eu ma simt aiurea, mi-e frig la mijloc, stau cu un puloveras infasurat si am o senzatie subtila ca mi-ar veni. Macar daca tot nu e , sa vina azi Cm.
Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !
dana0000 spune:
Multumesc pt raspunsuri si urari,luna asta nu as fi chiar pregatita...as prefera sa mai aman vreo cateva luni pt ca am proiecte la serv cu finalizare la anu' in vara si as vrea sa le termin.E important pt viitorul nostru si al copiilor ce ii vom avea:)Sper
Dar daca e sa fie il asteptam bucurosi
MeAlex spune:
Bob, multumesc de incurajari. Poate vine si la tine mai repede daca nu e bebe. Nici nu stiu ce sa iti spun...nu vreau sa insist pe ideea ca e bebe cand tu simti ca nu e...
Azi noapte am plans si imi venea sa ma dau cu capul de pereti, acum ma simt OK, parca m-am resetat. Tineam sa raman acum, pe ciclul din august, pentru ca aniversam mai multe in august: logodna, nunta...maine se implineste 1 an de cand am aflat ca a 2-a sarcina s-a oprit din evolutie. Mi-as dori sa sar peste ziua asta, sa ma imbat, sa dorm toata ziua si sa uit ce inseamna...E o prostie sa iti doresti sa ramai intr-o anumita luna, dar am sperat un pic ca poate exista coincidente si poate luna august are pentru noi o protectie, un noroc.
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
Bob_Pixel spune:
citat din mesajul lui MeAlex Bob, multumesc de incurajari. Poate vine si la tine mai repede daca nu e bebe. Nici nu stiu ce sa iti spun...nu vreau sa insist pe ideea ca e bebe cand tu simti ca nu e... Azi noapte am plans si imi venea sa ma dau cu capul de pereti, acum ma simt OK, parca m-am resetat. Tineam sa raman acum, pe ciclul din august, pentru ca aniversam mai multe in august: logodna, nunta...maine se implineste 1 an de cand am aflat ca a 2-a sarcina s-a oprit din evolutie. Mi-as dori sa sar peste ziua asta, sa ma imbat, sa dorm toata ziua si sa uit ce inseamna...E o prostie sa iti doresti sa ramai intr-o anumita luna, dar am sperat un pic ca poate exista coincidente si poate luna august are pentru noi o protectie, un noroc. |
O fi o prostie sau nu, cert este ca eram (si acum sunt inca putin) disperata sa raman imediat dupa ce s-a dus Bob. Iar cand am vazut ca nu vine , am facut o obsesie sa fiu gravi pana in octombrie, cand se face 1 an de cand am nascut la Elias (1 oct ziua ecografului nenorocit si 5 oct ziua cand l-am nascut pe Bob )
De asta ieri parca a fost cea mai rea zi de pana acum, am simtit ca mi s-a dus ultima sansa...
Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !
MeAlex spune:
Bob, ma mai gandeam pe de alta parte ca poate nu e bine pentru viitorul bebe sa fie legat de nenorocirea petrecuta inainte. Citisem undeva o superstitie (nu cred in ele, dar citesc tot ce tine de bebei) legata de nume care zicea ca nu e bine sa ii dai copilului nume de persoane din viata ta pentru ca preia viciile si ghinioanele persoanei respective.
Daca am putea, poate ar fi mai bine sa punem punct experientei de pana acum si sa asteptam senine ce va veni.
pentru