Recomandare Medic

Recomandare Medic | Autor: softurela

Link direct la acest mesaj

Am o ruda cu mari probleme cu fetita. Pana acum a fost in Iasi dar nu s-a putut stabili diagnosticul.
Are probleme de crestere, digestive si mai nou, respiratorii.
Acum, la 2 ani jumatate are picioruse de bebelus. Corpul se dezvolta normal dar piciorusele au ramas ca la 6 luni.
Banuiesc ca ar trebui vazuta de un Profesor pe specializarea genetica.
Ma puteti ajuta ?
O recomandare, ceva. Nu stiu de unde sa incep si unde sa o trimit.

Multumesc!

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buburuzica_2005 spune:

Sa nu fie ceva legat de neurologie pediatrica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui softurela

Am o ruda cu mari probleme cu fetita. Pana acum a fost in Iasi dar nu s-a putut stabili diagnosticul.
Are probleme de crestere, digestive si mai nou, respiratorii.
Acum, la 2 ani jumatate are picioruse de bebelus. Corpul se dezvolta normal dar piciorusele au ramas ca la 6 luni.
Banuiesc ca ar trebui vazuta de un Profesor pe specializarea genetica.
Ma puteti ajuta ?
O recomandare, ceva. Nu stiu de unde sa incep si unde sa o trimit.

Multumesc!

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Eu sunt din Iasi si de cand am nascut merg mereu cu cea mica la d-na dr Siminiceanu, la cabinetul Terra Baby. Este ffff buna si cred ca ar fi bine sa mearga la ea la un consult. Colaboreaza bine cu medici din toate specializarile si te trimite ea in caz de ceva la alt medic, e foarte saritoare. Sanatate multa si numai bine celei mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Buna,
Eu ti-as recomanda sa faci o vizita la un pediatru ff bun care sa iti dea recomandari la neurolog si endocrinolog..Aici in Bucuresti ff buna pe neuro este Dana Craiu-Medlife si un endocrinolog bun eventual la institutul Parhon. Magda Corcau este insa f buna..Eu am fost la ea acum 1 an..
Mult succes si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_b spune:

Eu pot sa NU RECOMAND DR ANA CULCER de la Municipal.
Am fost aseara la cabinetul personal si pe langa faptul ca are niste scoruri exorbitante, este extrem de "satula" ca sa nu folosesc alt termen. Desi iti faci programare si nu intri la ora programata, mai astepti si dupa nu stiu ce femeie intrata asa "ca a dat un telefon" si de cate ori se deschidea usa, ea statea la taclale cu colega de cabinet si o lalaia cu scrisul unor retete. In fine..asta e o nimica toata.
Am ajuns la ea pentru ca fetita mea de 4 luni face caca cu mucus si sange, uneori mai mult alte ori mai putin si nu chiar in fiecare zi. Am intrebat-o pe Dr Culcer de ce se intampla asta. A raspuns in 2 peri ca bebelusii hraniti exclusiv la san elimina si sange in scaun. Nu am fost satisfacuta de raspuns, mai ales ca sunt ingrijorata, am fost si la urgente cu fetita, iar doctora de acolo a spus ca a contactat un microb si daca se repeta va trebui internata. Am vrut sa evit internarea, caci stiti cum sunt spitalele din Romania, si am cautat un pediatru renumit sa-mi explice si sa ma ajute sa scap de problema cum se poate mai bine. Am insistat cu intrebarea la Dr Culcer tocmai ca sa vada ca sunt ingrijorata si nici nu ma mai auzea. Nu o interesa sa auda tot ce aveam de povestit, fetita mea chiar facuse putin caca in scutec de culoare verde si nici nu s-a uitat.
Sunt scarbita de atitudinea ei, stie sa insiste pe tema cu alaptatul la san si atat.
Bineinteles ca s-a apucat sa dezlipeasca labiile mici ale vaginului fetitei mele, caci i s-au parut ei lipite. Va spun ca asa manevre rigide cu un copil de 4 luni nu am vazut la nimeni. Parca ar fi fost un animal care nu simte durere. Copila mea e foarte cuminte si zambareata, a urlat la cabinet dupa ce a inceput sa umble cu ea ca din gura de sarpe.
Imi pare rau ca am fost la aceasta renumita doctor, care mi se pare total depasita si daca veti cauta pe youtube filmulte cu ea ingrijind copii, veti vedea cat de rigida este in miscari.(Nici o simpla imbaiere a unui bebelus nu are rabdare sa faca, ii da cu o tona de sampon apoi arunca cu apa spre el sa-i intre si in gura, caci evident bebelusul urla de nu se poate...) Doar spune ca trebuie sa ne purtam delicat cu cei mici ca sa nu-i speriem, dar ea ii trateaza ca pe obiecte.
Ar trebui sa iasa din sistem mai repede ca nu a invatat intr-o viata intreaga sa se poarte cu bebeii, ce sa mai zic de mamci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Simo_b: ce are pana la urma copilul ? Te intreb pentru ca de curand am trecut prin ceva similar ....

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput