pauza intr-o casnicie
Raspunsuri - Pagina 2
carolinah spune:
Eu cred ca fiecare are dreptul la a 2-a sansa! Mai ales daca a fost o casnicie buna si el a avut o clipa (mai lunga, e drept) de ratacire...
Matzaila_81 spune:
Intr-o banca, un functionar tanar, proaspat angajat a comis o eroare si banca a pierdut un milion de dolari. A doua zi a fost chemat impreuna cu managerul lui la directorul bancii in birou. Evident tanarul s-a dus extrem de speriat asteptandu-se sa fie concediat si obligat sa plateasca bani pana la adanci batraneti.
Spre surprinderea lui directorul bancii a inceput sa discute cu el despre planurile de dezvoltare ale bancii, despre proiectele lui, a inceput sa-i arate lucruri care erau confidentiale.
Dupa cinci minute tanarul nu a mai rezistat si l-a intrebat daca realizeaza ca el este cel care a pierdut milionul de euro cu o zi inainte si daca nu cumva a fost chemat ca sa-l concedieze.
Directorul a fost foarte surprins si a replicat " Sa te concediez, cum asa? Pai acum esti cel mai valoros angajat al meu, tocmai am investit un milion de dolari in tine"
Morala, dintr-o mare greseala poti scoate ceva foarte bun. Cu siguranta tanarul respectiv nu a mai pierdut alti bani. Directorul putea sa-l concedieze si sa aduca pe altcineva in locul lui care usor ar fi putut repeta greseala.
Acum, daca sotul tau are potential sa invete lectia este ceva ce doar tu cunosti. Si tu ai insa o lectie de invatat, ti-ai insusit-o?
Nu vorbesc in cunostinta de cauza, nu stiu ce as face daca sotul m-ar insela, stiu insa ca nu toate casniciile se termina atunci. Citeste poveste scrisa de un_cabotin.
Chiar daca se intoarce acasa nu mai astepta sa fie totul ca inainte, acel inainte l-a facut sa insele. Trebuie sa fie mult mai bine si pentru tine si pentru el.
E minunat ca e un tata bun. Trebuie sa fie si un sot bun. Si tu trebuie sa ai parte de intelegere si atentie si trebuie sa te faca sa te simti femeie.
oana_lex82 spune:
Matzaila 81 Foarte frumos...chiar daca eu n-as fi capabila sa iert merita sa ma gandesc la asta!
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stanucel Rufus sincer da, as vrea sa vina inapoi,dar sa fie ca la inceput...si aici imi este teama ca nu va mai fi... |
Ce aveti voi in spate nu e jucarie; 19 ani sunt multi...e greu sa renunti la asa ceva cu seninatate.
Nici eu nu stiu daca as putea accepta o astfel de tradare, e greu sa spun altcuiva ce sa faca.
S-ar putea, insa, sa fi realizat omul ce pierde, din pacate vezi clar doar cand ai pierdut, nu inainte.
Daca te hotarasti sa incerci, fa-o cu inima deschisa. Fara frica, pentru ca nu ai ce pierde mai mult decat ai pierdut deja. Poate niste timp si alti nervi...dar interesul este mai important. Discutati, explica-i ce vrei, iti spune parerea lui si, daca iti convine, merita sa risti. Si eu zic ca, daca-l primesti, nu-l mai incarca cu reprosuri. Fa-l o data troaca de porci, apoi lasa-l. Oricum, va sti ca esti cu ochii pe el, pana mai prinzi o bruma de incredere.
In paralel, incepi sa te gandesti de ce a procedat asa. Nu ca n-ai fi facut-o pana acum...dar afla ce nu i-a convenit. Sau macar ce scuza are. Poti descoperi ca "i-a sucit mintile" sau a facut-o pentru ca tu...nu stiu ce. Incearca sa intelegi motivatia lui, precum si daca are sau nu dreptate. Proceseaza toata informatia asta si ia hotararea pe care o consideri corecta, in interesul propriu si in interesul celorlalti.
E simplu. Fara patima, fara ura, fara resentimente, cu interes maxim.
Daca este un om bun si intelege ca i se ofera o sansa, nu ai decat de castigat. Daca nu intelege, tot ai de castigat: te ajuta sa iei decizia care trebuie fara indoiala.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
carmickey spune:
Matzaila_81 am sa iau aminte, iti multumesc frumos acum te intreb unde gasesc povestea scrisa un_cabotin?
Rufus multumesc frumos
am discutat cu el ce ne dorim unul de altul, ne-am inteles, dar mie teama, cred ca voi mai astepta, vreau sa ma lamuresc eu ca el chiar a terminat cu aia, si dupa cate face pentru noi, dupa cum isi petrece timpul cu noi parca ar fi o scanteie de adevar in ce spune...
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian
Matzaila_81 spune:
Stanucel, o sa caut povestea unui cabotin
Astazi sau maine sigur o gasesc si ti-o dau.
E povestea unui sot care a inselat si care si-a dat seama cat a gresit. E povestea unui sot care iti spune exact ce a simtit, ce a gandit si cum a fost viata lui impartita in doua.
Eu una am fost uimita de ce am citit si ii multumesc ca a avut atata curaj sa ne povesteasca mai ales ca si-a primit rosiile cu duiumul.
ingrid2907 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131554&SearchTerms=cum,mi-am,inselat
povestea despre care se vorbeste
Dahriana spune:
Prietena cea mai buna ???? Recunoscut amandoi ????
Iertare ??? Niciodata !!!
Si nu o spun doar ca sa o spun . Sunt ferm convinsa ca nu as ierta si nu as uita o tradare asa mare !
Te faci presh daca ii ierti asa ceva !
Nici pt copii , nici pt trecutul minunat impreuna , nici pt cei 19 ani ..NU as ierta ! Nu exista nici o scuza care sa se potriveasca cu marimea faptei !
madyrizi spune:
eu sunt curioasa daca el ar reactiona ca tine: adica sa te primeasca inapoi dupa ce te-ai tavalit cu "cel mai bun prieten"... orgoliul barbatesc probabil ca nu ar suporta asemenea afront.
eu i-am spus sotului meu ca daca ma inseala, il insel si eu. de oferte nu duc lipsa, dar sa se gandesca bine daca isi doreste sa fie si el inselat sau sa-si piarda familia pt. asa ceva.
si chiar daca nu l-as insela, macar as mima ca am o relatie intensa si infocata, ca sa-i vad reactia si sa vad daca mai simte ceva pt. mine ca daca se intoarce acasa doar ca sa nu doarma singur... atunci nu-i o solutie.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
A_Iulia spune:
Stanucel, pana cand nu vei incerca, nu vei sti.
Si daca nu vei incerca sa-l ierti, probabil ca n-o sa te linistesti niciodata, gandindu-te ca poate ar mai fi meritat o a doua sansa, si ai sa te gandesti mereu la copii, la tine, la el...socotind cum ar fi fost sa fiti din nou o familie.
Este foarte posibil ca lucrurile sa reintre in normal si sa fie totul perfect de acum inainte, este foarte posibil si sa ajungeti in acelasi loc si sa va despartiti.
Dar pana nu te convingi tu ca relatia voastra este incheiata, nu-ti poate spune nimeni sa pleci si sa nu-l ierti. Cu atat mai mult cu cat postarile vehemente vin de la persoane care nici macar nu au trecut in viata lor prin asa ceva si nu au idee cum ar reactiona practic la un asemenea necaz.