Strugurasi S-O11-Hai Irinush,Andr@,Hayat (110)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

seidana, merci

merci fetelor de sfaturi.
serialul l-am gasit aici:
http://www.filmeonline.org/grey%E2%80%99s-anatomy-anatomia-lui-grey-film-online/
si am bagat vreo 6 episoade
de dormit am mai dormit doar o ora jumate dimineata de la 8 la 10:30
cred ca ceaiul de tei e frectie in acest caz.
daca pana luni tot asa o duc, o intreb pe dr ce somnifer pot sa iau, fiindca mi-e frica sa nu cumva sa ma apuce nasterea din cuza lipsei de somn.
dbunny, eu incerc sa nu ma agit sa fac treaba ca nu vreau sa ma apuce inainte de 20.
de citit am citit, m-am jucat si jocuri pe pc, am racoare in camera... degeaba

si eu de azi 37 s+

37+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata,

nu stiu cum faceti voi da eu as dormi non stop...azi dimineata m am trezit la 7 si la 8 dormeam iarsi

lena, pe vezica plina e normal sa faci contractii sau sa iti simti burtica tare.imediat ce o golesti cedeaza.

may, diazepamul e singurul permis in sarcina.

eu incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca we viitor imi vad bebita. azi bebelusa mea e cam puturoasa. doarme intr una si ea.

Oana 37+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

may, diazepamul e singurul permis in sarcina.

Cu toate astea se elibereaza numai cu prescriptie medicala, iar pe prospect scrie ca nu e ok in sarcina si alaptare
"Sarcina si alaptarea:
Diazepamul, ca si alte benzodiazepine, traverseaza bariera placentara. Studiile efectuate la animal au evidentiat efecte teratogene. Exista semnalari clinicede malformatii (neconfirmate prin studii epidemiologice). Dozele mari administrate in timpul trimestrului III de sarcina pot fi cauza de hipotonie musculara si detresa respiratorie la nou-nascut. Nou-nascutii de la mame aflate sub tratament cu benzodiazepine pot prezenta, dupa cateva zile sau saptamani, sindrom de sevraj. Administrarea diazepamului in timpul sarcinii, indeosebi in primul trimestru, trebuie evitata. Folosirea in ultimul trimestru de sarcina se face numai la indicatia stricta a medicului dupa evaluarea raportului beneficiu matern/ risc fetal, evitand dozele mari.
Diazepamul se excreta in laptele matern. Deoarece exista riscul efectelor sedative (letargie, hipotonie musculara) la sugar, se recomanda evitarea alaptarii in cursul tratamentului cu benzodiazepine." ( din prospect)

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Neata fetelor si de la mine
M.am trezit de pe la 9.30 dar am stat sa recuperez ce ati scris voi.
Kora da asa e o sa fi exact dupa mine la cezariana eu la 7.30 tre sa ma internez si la 8.30 deja incepe procedura... cine stie poate o sa fim colege de salon :D, important e sa rezist pana pe 28 sept k de 2 zile chiar 3 am o durere de mijloc k abia ma ridic din pat si culmea azi dim m.am mai trezit si cu o durere de burtica in partea stg de abia ma misc, sper sa nu fie contractii ci doar de la oboseala...
Noi am fst plecati la mami la capitala sa ne aprovizionam cu scutece, hainute si restul, am gasit la Selgros promotii la pampers 2 pachete de cate 108 buc nr.2 si produse de la bubchen, apoi am fst in careffour baneasa (k e aproape de noi) si am cump 3 baxuri de pampers pt nou nascuti premium care, hainute la greu, si am vzt k era 24% reducere la toate produsele de la primii pasi... am obosit foarte tare dar nu mai suport sa stau in casa.
Apoi am fost sa imi fac analizele uzuale date de dr. ultimele inainte de nastere si am plecat spre casa, drumul un chin am simtit toate denivelarile si virajele pe care le lua sotul mi se misca burtica dintr.o parte in alta ziceai k e jeleu
Apropos mi s.a lasat si burtica
pup

33+ Unde.s 2 puterea creste CEZARIANA 28.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Mersic Oana.

Oricum o sa iau No spa, sa mai raresc contractiile.

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Ionela, citisem si eu prospectul mai ales cand am auzit ca e singurul care il prescriu medicii in sarcina.cred ca pana la urma e decizia fiecaeia daca il ia , bineinteles dupa studierea prospectului. Eu cunosc persoane care au facut tratament luni de zile cu diazepam (pt contractii spre ex) si au copilasi normali.

cred ca si din fetele noastre de pe aici sunt vreo 2.ele sunt mai in cunostinta de cauza si ne ar putea zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

fetelor, eu am o stare ciudata.. la prima sarcina m-au apucat durerile la 5 min direct, m-am dus la spital si am nascut.. acum am dureri de spate si dureri infundate ca de ovare, dar nu regulate... in plus, cand ma duc la toaleta, dupa ce fac pipi cand dau sa ma ridic mai curge... ala sigur nu e pipi... voi ati patit? am inceput sa pierd lichidul? :o

39+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Maria, fuguta la spital! Nasti!

iti tinem pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Maria, fuguta la spital! Nasti!

iti tinem pumnii!!!

multumesc!
deocamdata mai stau.. am mai avut travaliu fals la sarcina asta... daca nu vor fi regulate la max 5 minute, nu ma duc... maine dimineata m-a chemat la control si vad.... eu zic ca am eliminat dopul trepatat in ultimele 2 saptamani.. am avut o scurgere galbuie... acum sa vedem cand vrea minunea sa fie tinuta in brate de mami :)

39+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

fetelor, am si eu rugaminte. Lamuriti-ma si pe mina cand aveti timp, in legatura cu concediul si indemnizatiade crestere a copilului. Doctorul de familie nu stie dc trebuie sa-mi dea concediu pe 42 de zile sau mai mult. Eu am nascut pe 5 august. initial mi-a dat pe toata luna august. Acum cum trebuie sa-mi dea , pana pe 15 septembrie , cand fac 42 zile, sau pe toata luna septembrie?

Mergi la inceput