Strugurasi S-O11-Hai Irinush,Andr@,Hayat (110)
Raspunsuri - Pagina 12
Lali_mete spune:
Da Inutsa,o sa deoache fata ta
,si daca mai are si ochii deschisi la culoare,atunci sigur deoache
.
Ma bag la somn,vad ca moaca mica nu are de gand sa manance,ii bag sfarcul in gurita si pune botic de plans
...
Merci de info cu ricinul, maine vad ce si cum si cu el.
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
stefy13 spune:
Vai fetelor ... asta cu rosul unghiutelor chiar e tare, nu o auzisem pana acum .... cred ca m-ar da nemtii la ziar pe prima pagina.![]()
Multumesc frumos de raspuns ... deci sa adaug in bagajul pt spital si forfecuta.
+38 
May3 spune:
deci.. am dormit fix de la 1:30 la 2:30. si de atunci ma chinui sa adorm la loc in conditiile in care n-am dormit deloc pe ziua ieri....
sunt fresh, in pisicii ma-sii... nu stiu ce se intampla de am insomniile astea...
lali, soacra-mea s-a invatat si gateste mai usor, mai fara sare. e ok. am ajuns la un consens si nu ma mai alearga cu mancarea.
astia de la terasa de vis a is bineinteles ca au iar chef... asa am niste ganduri criminal in ceea ce-i priveste....
36+ cu
Beatrice Ana
zebraroz.ro
Kora_B spune:
Neatsa!
Insomniaca si eu, din nou.
Tot fresh ma simt si eu, May, de zici ca am dormit 10 ore neintrerupt
Tu mai ai putin pana la ceza, eu inca 8 zile in plus dupa tine

Se pare ca suntem printre norocoasele cu insomnii pe sarcina
Eu asa am avut si la prima sarcina. Asa ca m-am resemnat. Numar zilele, mai tai o zi de pe raboj si incerc sa ma gandesc la ceva frumooooos

Eu mai am atatea de cumparat ptr bebe si ptr mine ptr dupa nastere!!! Am hainutele pregatite, carucior, scoica de masina, asternuturi ptr patut, ser fiziologic, betadina si cam atat. A, si patutul dar fara saltea, o astept sa vina pe luni.
Nu prea am chef de facut nimic. Ma simt ca o balena, ma misc din ce in ce mai greu, nici de deplasat pana la magazinul de la colt nu-mi mai vine sa merg ca am senzatia ca cei 50m sunt de fapt vreo 5km.
Oooof, ce as dormi!

36+ cu
DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis
2 ani +
Kora_B spune:
Cat despre taiat unghiile la bebe, eu i le-am taiat cum am ajuns acasa, asa ca doar in spital a purtat manusi.
36+ cu
2 ani +
May3 spune:
mda, si eu as dormiiii
intai i-as kilari pe astia de la terasa. acum s-au gasit sa chiuie. nenorocitii naibii!
eu am bafta ca-mi da cumnata-mea de toate. si patut si carut si scoica si leganus.
am luat aproape tot ce-mi trebe pt spital. mai am doar cateva chestii mici pe care vreau sa le iau maine.
zici tu ca am mai putin, dar eu as fi vrut sa fie cu cateva zile mai tarziu sa iasa balanta ![]()
am si eu o fixatie ![]()
incerc sa ma bag in pat poate poate...
36+ cu
Beatrice Ana
zebraroz.ro
Kora_B spune:
May, si eu aveam 'pata' cu zodia, sa fie balanta. Dar la cat de nerabdatoare eram sa nasc mai repede, ma consolasem si cu ideea ca va fi 'fecioara'.
Desi nu ma pasioneaza zodiacul si nu-mi citesc horoscopul, dar asa am avut si la prima sarcina
mi s-a pus pata pe zodii
Dupa ce l-am nascut pe Iannis, nu mai conta nici o zodie, important e ca era sanatos, si eu oricum il vedeam minunea-minunilor ![]()
![]()
La mine mos Ene a zis ca nu mai vine in noaptea asta, cica sa pun mana sa invat - am luni un examen - si ma gandesc sa mai dau un examen si in oct, cand o sa invat ptr ala nu stiu,dar eu o sa incerc sa-l dau
36+ cu
2 ani +
irinush4u spune:
buna dimineata,
mai am sa imi fac baie si plecam catre spital.azi la 7.30 trebuie sa ma prezint la biroul de internari si imediat dupa intru in cezariana.
inca nu realizez.
va pup si va tin la curent.
Irinush4u
16+ saptamani
Kora_B spune:
Buna dimineata, Irinush4u,
Succes la cezariana! O sa vezi, ca veti fi bine si tu si bebe
Scoatem motsatele si ptr tine![]()

| Citat: |
| citat din mesajul lui irinush4u buna dimineata, mai am sa imi fac baie si plecam catre spital.azi la 7.30 trebuie sa ma prezint la biroul de internari si imediat dupa intru in cezariana. inca nu realizez. va pup si va tin la curent. Irinush4u 16+ saptamani |
36+ cu
2 ani +

de
si