Clasa I 2011-2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Lora, bine ca te-ai linistit lasa ca o sa fie ok...

kris, nu ai nici o veste de la scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Si Alexandra mea intra in clasa I.
Azi sau maine se afiseaza listele la scoala.
Aseara i-am luat uniforma (cea pepit, traditionala) din Obor - arata mai omeneste decat altele.
Avem si ghiozdan si penar.
Avem si pantofi negri, ca pe vremea cand eram noi scolarite.
Ne culcam cel tarziu la 10-10:15 si ne sculam (deocamdata) la 8 cel tarziu dar pana luni mai avem timp de exersat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu m-am linistit...taica-su e ala agitat.
Uniforma pepit traditionala avem si noi si ii sta f. bine cu ea. Dovada aici: (ma laud si eu, na, ca doar o data incepem clasa I)
https://picasaweb.google.com/105133124390231857633/Scoala?authkey=Gv1sRgCMXmjsf4mfSoLw#5636718577565766242
Pantofiori are o pereche albi si o pereche negri (mamgiuliei, ) pe care ea zice ca-i va alterna - o zi merge cu cei albi, una cu cei negri.
Abia astept ziua de luni..am asa niste emotii!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

wow ce papusici fumusele f frumos ii sta in uniforma...plz de unde ai luat pantofiorii albi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

ioanaiub - frumoasa ideea cu oua kinder si bomboane, dar "ai complotat" cu dna. invatatoare ? sau cum faci ? ajungi luni mai devreme si intri prima in clasa sa le asezi pe bancute ?

Lali - interesant scaunul, mie mi se pare ca ocupa cam mult spatiu si nu-mi dau seama din poza cate trepte de inaltime are ... dar il caut si eu in Baneasa si-l probez ... cu bobocica, binenteles ...

Lora - bravo, felicitari sa fie intr-un ceas bun ! bine ca te-ai linistit; frumosi pantofeii ... noi avem unii albi si unii maro, alternam .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Monica, multumim mult! Nu sunt luati din Romania.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

superbe fetele tale, Lora

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina32

Si fiu-meu va merge tot la scoala germana, dar pana luni nu stim inca invatatoarea...Voi cum faceti cu temele, va merge la afterschool?

Da, va face program afterschool cu invatatoarea ei. Nu o dau la afterschool de la inceput pentru ca eu sunt in concediu cu a doua fetita, dar cel tarziu cand incep serviciul, adica in martie, o sa ramana la afterschool. Vor ramane in clasa lor pentru ca cei mai multi parinti au optat pentru programul asta prelungit. Va costa 50-55 lei pe saptamana la care sa adauga mancarea in cazul in care comandam de la o firma mancarea. Cine nu vrea poate pune mancarea de acasa dar tinand cont ca vor sta pana la ora 16 toti au optat pentru catering. Am mai discutat cu parinti care au copii la aceeasi scoala la lb. germana si ziceau ca isi rezolva temele in proportie de 99% la scoala. Cel putin in clasele mici e mai convenabil asa, decat sa ii tot duci la meditatii, sa gasesti pe cineva care sa ii ia la ora 12... Mi s-ar parea foarte complicat.
Ne-a dat si lista cu rechizitele de care vor avea nevoie, iar pentru orele de desen si lucru manual a cerut o cutie de pantofi in care sa depoziteze acuarelele, forfecuta, halat de protectie... Acum de ocupam cu decorarea cutiei si e foarte incantata sa o personalizeze.

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Probabil voi afla luni, insa pana atunci imi spune si mie cineva, in general, din ce se alege pentru materia optionala? Sunt doar limbi straine sau mai e si altceva?

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

optional poate sa fie si romana/mate...la noi au ales la Alex mate...

multm de raspuns ..sa-i poarte sanatoasa.ff frumosi

Mergi la inceput