Clasa I 2011-2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
ioanaiub spune:
a inceput si David scoala, i-a placut in prima zi, oricum, au stat putin, doar o ora ... este in clasa a I-a B ... aseara pregateam hainele, ma gandeam sa-l imbrac cu o camasa si David mi-a zis ca neaparat sa-i pun si papion , deci el a luat in serios tteaba cu scoala, de unde pana acum nu punea pret pe haine acum s-a gandit ca trebuie sa fie prezentabil in prima zi de scoala
au primit 3 manuale: abecedar, matematica si cunoasterea mediului. au fost incantati de surpriza primita (o punguta cu un ou kinder, o acadea si cateva caramele).
lista cu rechizite o primim doar miercuri, la sedinta cu parintii
de anul acesta scoala lor se va numi "gimnaziul ciresarii"
o sa pun si eu poza, mai tarziu, cand ajung acasa
Roxana_G spune:
Felicitari micilor scolari si scolarite! Sa aiba mult succes in noul an. Banuiesc ca emotiile s-au dus, primul pas a fost facut.
Am vazut scolarite tare frumoase: Deea, Giulia, Iustina si Bia (asteptam poza promisa cu David sa vedem si un scolarel). Vad ca erau cu zambetul pe buze, deci este de bine.
Abia astept sa veniti cu informatii de la sedinte, am inceput inainte dar vom avea sedinta abia joi.
LoraG76 spune:
Voua v-au cerut d-le invatatoare caiete speciale pentru educatie plastica si cunoasterea mediului? Noua da. M-am uitat pe net si-am vazut ca e in jur de 8-9 lei/bucata. De asemenea, vom cumpara caiete speciale pentru abecedar si matematica - tot in jur de 8-9 lei/bucata.
Acuarele avem nevoie cutie din aceea alba, mica, asa cum aveam noi odata, demult.
La matematica trebuie sa cumparam o culegere, tot in jur de 9 lei/bucata. Adevarul e ca m-a cam "dat pe spate"...culegere la clasa I? Asa cica au cerut si ceilalti invatatori.
Plastilina/plansa/hartie creponata/hartie glasata/betisoare/numaratoare/folii indosariate, etichetate, biblioraft, stilou clasic etc.etc.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
roxanaz spune:
si la noi sunt caiete speciale, nu le-am vazut inca, am dat banii la una dintre sedintele anterioare.
cateva poze si de la noi
succes mult tuturor!
R
LoraG76 spune:
Roxana, ce scolar frumos si serios ai! Felicitari! Sunt tare draguti toti copiii, iar uniformele lor arata bestial. Clasa, de asemenea, "da clasa"! Bravo!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
anda141 spune:
Noi am stat o ora la scoala, maine va intra la program normal. Insa o saptamana si ceva vor face doar exercitii de cunoastere, vor intra in lectii dupa aceea. Maine dupa amiaza vom avea sedinta si atunci vom primi si lista cu ce trebuie cumparat.
Am pus cateva poze aici : http://community.webshots.com/album/580867800wBCJHY
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz si la noi sunt caiete speciale, nu le-am vazut inca, am dat banii la una dintre sedintele anterioare. cateva poze si de la noi succes mult tuturor! R |
Tare frumusel si mandru e scolarul! Mult succes!
Roxana_G spune:
Monica, tare frumusel si smecher mai e Albert, era elegant tare cu papion, nu pare sa fii necesitat proba inainte. Succes si voua, sigur saptamana asta va fi ok. La noi de azi s-au terminat lectiile de cunoastere, ar trebui sa inceapa evaluarea initiala, si de saptamana viitoare la program normal. Abia astept povestiri diseara.
Naty spune:
Vai rox ce dragut e Pat ... Vad ca ai luat-o si pe don`soara Eva, ce a zis? E madra de fratior? Nadi era tare dezamagita dimineata ca ea nu e imbracata in uniforma si dusa la gradi, credea ca incepe si ea azi Cica e vrea uniforma verde!
anda si tu ai un scolar frumos; imi place de invatatoarea voastra