Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Alice_Elena spune:
Adriana, ar trebui sa profiti sa stai mai des in pat, sa te mai odihnesti si tu. Cand mergi la morfo?
Anca, m-am gandit si eu sa o duc mai devreme dar parca e totusi prea micuta.
Rody, tu relaxeaza-te, te strigam noi daca nu ne descurcam ![]()
Ochidut, ma bucur ca esti optimista. Daca doarme 12 ore larisa e bine, nu te trezeste chiar cu noaptea in cap si macar stii ca se odihneste si ea mititica.
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
22+ 
Alice_Elena spune:
Rubia, poate o fi vreun dinte. Ne ti la curent. Tu cum mai esti?
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
22+ 
rubia spune:
Mai eu sunt bine,dar fii-mea nu .Mi-a facut febra mare 39.7 desi ii dadusem la culcare Nurofen.N-am avut ce face si i-am pus si un paracetamol supozitor acum 40 min si vad ca inca nu i-a scazut de tot febra.Off...daca nu-i scade in max 30 min ma duc la urgenta cu ea ca nu stiu ce are,icneste intruna in somn
tina_80 spune:
Buna seara delfinariu!
Bine v-am gasit la "Clubul scutecelor"!!! Am ajuns si la acest prag cand delfinasii au crescut mari si au progresat
Noi suntem bine, R a invatat sa se spele pe cap singurel si sa-si curete urechile![]()
Eu sunt f ocupata, ba cu apartamentul(azi am semnat actele pt credit), ba cu munca(e perioada in care platim arenda)
Crispro
, dar daca vine mama de ce nu doarme ea cu Vladut in camera lui?
Kata, bine ai revenit si spor la incarcat camara!
Eladea, Ochidut, multa sanatate puiutilor!
Ramonasin, multa sanatate mami!
Ai grija de tine!
Racusor
, l-am vazut pe Andrei
, ai un baiat tare chipes!
Am folosit si noi Cutaden cu succes deplin.
Alice, inseamna ca de-acum tb sa-ti racesti gura si cu soacra![]()
Crissy, buna ideea cu ceva sfaturi pe prima pagina

. Ce multe mai faci pt noi!
Felicitari Bea pt primi pasi!
Mai am de recuperat grup dar nu stiu cand......in seara asta am baut o doza de cola sa pot rezista, ca am avut mai multe de facut. Va pup si-mi doresc ca de acum inainte sa auzim numai de bine. O
pt fiecare mamica din delfinariu
palomina spune:
Holaaaa, fetelor!
Cand va aud pe voi vorbind de zacusca, imi vine sa intru in pamant de rusine
...pai eu, de -abia mai fac o mancare pt noi, astia mari... Ma alearga Antonito toata ziua
ia la lovituri , te miri pe unde Si cum
efectiv azi s-a aplecat si a venit in cap, pe parchet ... Dar asa incet, parca ar fi vrut sa se loveasca... Si pe urma tot el plangea
offfff
Multa sanatate delfinasilor kk-ciosi !
Mi-e o frica Si mie de asa ceva dar adevarul e ca n-ai cum evita, Sper sa treaca pe langa noi virusul!
Rody, Victo- tin pumnii pentru voi sa se rezolve problemele!
Ma bag la somn! Nb!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
rodyka spune:
seara buna, delfinariu
OCHIDUT, cum mai e frumoasa Larisa? 
KATA, am vazut frumusete de familie, ENIK si voi sunteti frumosi (tu tot tanara si zambitoare!), nu mai stiu ce poze am vazut ieri si dimineata,
dar sigur mi-am spus parerea pe-acolo ![]()
ALICE, pai de ce s-aveti nevoie de mine? stiu ca va descurcati
. cat de spre relaxare, pai relaxata eram inainte 
BUMBLE, sanatate multa lui V 
ADRIANA, pupici la burtica, ai grija de tine, mami. si tu, RAMONASIN
. imi face cu ochiul reteta aia 
RUBIA, sper sa scada febra sa nu ajungeti in miez de noapte pe la urgente. tu cum te mai simti? 
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
despre ISA: e o razgaiata mica, a inceput sa muste pe toata lumea de degete daca nu-i convine ceva, e asa dulce cum umbla ea cu dintisorii la vedere si dand din cap amenintatoare!! isi cauta joaca, e vesela mereu, mama o adora, si Isa o iubeste pe mama! mananca bine (in seara asta nu se mai satura de gris cu dulceata de capsuni), bea multa apa (cam 400 ml!) dar mai putin lapte (500 ml/zi). mancare ii fac destul de rar separat, o punem cu noi la masa si e fericita. oricum ea prefera ce avem noi in farfurie...
cu MAMA e super! inca e la faza de acomodare, o las sa faca ce vrea cu fetele. Isa mananca si cu ea (cu tati mai putin), se joaca, o ia de mana si o plimba prin casa, ii arata lucruri, ii mai povesteste, se cearta cu ea si, daca o cert eu, merge la mama, ii da doua palme si zice "na na" (se razbuna pe ea pentru cearta de la mine). mama o cam ia in brate si pe strada, mi-e sa n-o invete numai in brate. nu se mai satura de ea! si eu nu ma mai satur de povesti! plus ca in sfarsit am si eu un partener de discutii despre fotbal - adica un interlocutor care se pricepe (inca mai bine ca mine)
!
mi-a spus mama un lucru ieri- in timp ce se intinsese in pat langa Isa somnoroasa o vad ca-i dau lacrimile si-mi spune: numai o mama poate simti asa ceva!! mi-aduc aminte cum stateam cu tine asa in pat si ce bine miroseai a bebe!! avea dreptate, e un miros care nu se uita niciodata, eu cred ca e MIROSUL DRAGOSTEI!!
nu mai stiu ce vroiam sa spun, asa ca o noapte buna va doresc!!!
PS: LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AZI ISI SARBATORESC ZIUA NUMELUI!!!sa le dea DD numai sanatate si o viata senina!!! Maria mea va invita de dimineata la socata si cornulete cu rahat
rodyka spune:
`neatza, tot eu matinala
, fac 
Isa s-a trezit la 6 pentru laptic, dar e cea mai rea ora la care sa se trezeasca, apoi suna desteptatorul si in cele 2 minute pana iese tati din camera ea e aproape treaza, imi toceste mie nervii de o ora deja cu mmmmmmm, mmmmmmmmmmmmm!! nu merge nici o solutie din cate am incercat pana acum, asa ca am ajuns la ultima: o las sa planga o vreme
. pai ce sa-i mai fac?! dac-o iau din pat la ora asta oricum e sacaita...
ainotna spune:
Neata!
Pupam Isa matinala! Si pe mamica ei draga
. La multi ani pentru Maria!
La multi ani tuturor Mariilor!

Rubia, cum a fost Tania azi-nopate?
crispro spune:
Neata!
Aseara i-am dat copilului niste perle cu branzica, din alea de la Dorna, si apoi laptic. A baut bine lp, nu mi-a venit sa cred. de dormit a dormit bine, doar ca e matinal. S-a trezit la 7. daca mai stateam mult cu el probabil dormea inapoi. Dar mergem la analize- primele analize de sange. ii fac si la scaun, vreau si la urina, doar ca nu am gasit pungute de colectare si inca nu am reusit (nici nu am incercat) sa vad cum i-o colectez.![]()
Magne B6 cred ca isi face efectul, ma simt mai bine, mai cu putere. O fi si de la faptul ca fix peste o sapt vine mama?![]()
Tina, bravo pt Raducu istet! Ce figura, cum se spala pe cap![]()
![]()
![]()
Si eu vreau, si mama, sa il culcam pe V cu ea, dar nu stiu cum se va acomoda V, ca asta nu e sociabil si nu sta la nimeni.
Kata, ce poze faine am vazut! Vai, ce familie minunata sunteti! Esti tanara si frumoasa, si cu 4 baieti grozavi langa tine! 
Enik, vazut pozele cu blondinul Robert, o dulceata!
Sorina, am uitat ca si pe Bogdan al tau l-am vazut, la balaceala! Smecherelul!
Rubia, Ochidut, Eladea, cum a fost noaptea pt puiutii vostri???
Rodi, iti simtim lipsa in delfinariu. Ma bucur ca e bine cu mama!!!

La multi ani tuturor ce isi serbeaza azi ziua de nume!
Sa-l ajutam pe Alex