Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 19
eladea2005 spune:
michelle, eu am un reductor cu desene si burete (nu stiu cum se cheama si nici nu-ti pot spune ca e bine pus, depozitat, cu alte cuvinte nefolosit...de pe vremea lui Eric...
) paote pe piciu o sa reusesc sa-l invat sa stea pe el...Eric inca face kk la olita, nu vrea deloc la WC...cred ca-i e frica, nu stiu de ce...
doar pisu face la WC ca si copiii mari...![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crissteo spune:
Crispro, berti e mai bine un pic cu scaunul, desi nu total ok. merg si eu sa iau ce ziceai ca a zis racusor ptr diaree.
Bine ca n-ai patit nimic cu masina, oboseala asta face ravagii. Nici nu stiu ce sa zic sa incerci cu Vladutu dragutu. Mergi la pediatru, poate e vreo cauza medicala ceva.
Ne gandim la voi si sper sa incheiati curand etapa asta cu treziri si oboseala. Hai ca vine mami tau si atunci gataaaa- o sa fie mai usor.
Berti s-a trezit intr-o noapte din ora in ora, pana nu i-am dat un biberon mare de lapte pe la 4 dimineata, nu s-a potolit.Si in alta noapte s-a trezit ca ii era cald.
Alice_Elena spune:
La multi ani Anelor!
Noi suntem in drum spre sat, mergem la bunicul lui marius, a fost ziua lui ieri (84 de ani) si ne ducem sa il vedem mai stam cu copilul la aer curat.
Mara a adprmit abia acum la 4, treaza de la 9..
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
22+ 
palomina spune:
Mda...azi a dormit doar de doua ori cate 40 de minute...
ramane sa vad cum ma lupt pana diseara cu un marait 
Cris,
bine ca nu a fost ceva mai rau! Cand esti obosita nu mai iesi la volan, trimite pe cineva!
Azi vreau sa fac o praji cu dovleac
Sper sa si pot !
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alice_Elena La multi ani Anelor! |
deci azi o sarbatorim si noi pe Isa
crispro, erai doar tu cu Vlad? te-ai speriat?!

nu stiu daca vad eu doar negru in fata ochilor, dar parca in ultima vreme tot citesc de delfinasi bolnaviori, mamici obosite, suparari si altele. chiar si ALICE e mai neutra, din super optimista cum o stim 
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
carla_2008 spune:
Tu fete,asa nasol e sa nu am timp de nimic. Va citesc dar rapid,poate nu atenta pe cand sa scriu intervine ceva si tot asa. Am vazut ca sunt multi delfinasi bolnaviori,sau cu febra,sau nu papa sau nu dorm.
Va doresc sanatate la toti!si sa nu le mai chinuiti pe mamicile ce va iubesc enorm!
Si noi avem mici problemute,Mateo cu DA si Carla un fel incipient de conjuuctivita,picaturi si gata sper.
Nici noi nu papam bine,Adica Carla ce face mereu mofturi si dureaza masa o ora cu ea.Mateo e un agitat si jumatate,desi in mediu strain nu se manifesta la fel ca acasa.La MI a fost ok.
Eu sunt nelinistita cu somnambulismul lui Mateo. Deci clar are ceva.Nu e ok sa umble efectiv noaptea in 4 labe,sa se ridice in picioare,sa vorbeasca, sa rada,apooi sa planga etc.....
Rody imi pare rau de portofel si Crispro de masina offf
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
ainotna spune:
Carla, ai fost cu Mateo la doctor pt trezirile astea??
pe amandoi sa le treaca si pe tine sa te mai linistesti 
baby78 spune:
Cristina , Rody 

La multi ani tuturor ce poarta numele de ANA ( azi este sf.Ana )

Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
btz_ovi spune:
Trezirea nocturna este prezenta in procent de 37% la varsta de un an (trezire ocazionala) si 61% la cinci ani (unul din 5 copii se trezeste in fiecare noapte). Nu s-a demonstrat existenta unei legaturi intre aceasta tulburare si nivelul socio-economic al familiei, varsta mamei, nivelul educational. Familia dezorganizata, supraaglomerarea, conditiile improprii de locuit sunt insa, factori semnificativi. Se pare ca primul si al doilea nascut se trezesc mai frecvent decat ceilalti copii, acest lucru reflectand reducerea anxietatii parintilor la ultimii nascuti. O reducere a nevoii de somn par sa aiba copiii atentional deficitari, insuficienti psihic cu comportament eretic, autisti.
Trezirile nocturne debuteaza, de obicei, cu ocazia unei boli (intercurenta), cand copilul se “muta" in patul parintilor, jucandu-se pana dimineata. De cele mai multe ori, fie unul din parinti a prezentat manifestari asemanatoare in copilarie, fie parintii dorm in aceeas camera cu copilul, fie mama este anxioasa si controleaza permanent micutul noaptea. La fel, copiii mamelor depresive au un somn intrerupt si agitat. Debutate in copilaria timpurie, tulburarile de acest gen se pot perpetua. Cei mai multi adolescenti se trezesc in mod tranzitoriu noaptea, dar perioadele de trezire nu reprezinta, de regula, mai mult de 5% din durata somnului nocturn.
Nu stiu daca e de folos pt cineva,dar l-am pus si eu asa.Noi am gasit explicatia :)
rodyka spune:
a invatat si Isa www.youtube.com/watch?v=JkJorFNOf_c" target="_blank">sa se urce singura in pat, chiar daca o incurca rochita! deci, daca vrea ea sa faca ceva, face! desi eu tot ziceam ca nu se poate urca, ca sunt prea inalte si patul si fotoliul si sofaua pentru ea. de-acum incep grijile adevarate si cazaturile periculoase 
Maria www.youtube.com/watch?v=JkJorFNOf_c" target="_blank">i-a citit Cenusareasa, a stat Isa asa de cuminte si de atenta pana am aparut eu in peisaj si m-am apucat sa le filmez... dupa ce am plecat, iar a fost liniste 
Maria adora s-o vada pe www.youtube.com/watch?v=JkJorFNOf_c" target="_blank">Isa vesela, razand, asa ca se tot tavaleste pe jos, sare, rade, canta, si asta mica se prapadeste de ras 
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)