Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Btz, pls, pune-le si pe grupul comun.

Oana, off mami, te cred! Nu ai voie nici sa-i dai banana? Sa-i faci o spuma de banana, s-o pui in bibe (cu gaura maaare) sau intr-un pahar, poate-i trezesti interesul, curiozitatea. In orice caz, da-i lapte cat si cum vrea, in loc de alte mese, dar HN cred ca trebuie.. nu? Probioticele/prebioticele, se simt si in lapte?
Putere mami, ca Larisa e puternica, draga de ea..

Eladea, musai sa pupam si noi mergaretul!

Maurice, multumim de sfaturi!
Mi-a placut asta cu negociatorul, bun, deci am un mic negociator cand vine vorba de prize/cabluri/intrerupatoare/tacamuri. Sunt totusi lucruri pe care daca i le iau, ii explic ca il pun la loc, dar nu e pt joaca si nici nu caraie.
Nu sunt deloc de acord cu amenintarile de genul doctor/politie. Pai in viata asta ai de-a face cu oricare dintre institutii fie si pt ceva de rutina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

dar cu bau bau nu vor avea de a face cand sunt mari :)))

cred ca toti copiii sunt supernegociatori. a mea a mancat in seara asta 2 catei de usturoi de buna negociatoare ce e cred ca miroase in camera, o minunatie

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

La multi ani tuturor MARIILOR, MARINILOR! Sa traiti si sa fiti fericiti!

Avem si noi prima maseluta!!!

In seara asta am terminat si eu treaba si de maine intru in normal, vreau sa fac mancare(supa de rosii si pulpe la cuptor cu cartofi, usturoi si sos de rosii) vreau sa ma si epilez(acasa cu aparatul) sa-mi fac si manichiura....cata treaba am!

KATA, am vazut si eu pozele cu familia ta minunataesti o mamica frumoasa si implinita

COTEASCA, OANA, multa sanatate delfinasilor!

MAURICE, multumim de sfaturi!

CRISPRO, ma bucur ca analalizele sunt bune!

RODIKA, imi pare tare rau.......multa putere mami!

PAULA, dar RAULICA ce mai face? tot asa mult povesteste?

OANA, drum bun si vacanta placuta!

GIORGIA, ce ti-ai cumparat?arata-ne, povesteste-ne

ELADEA, am vazut si eu pozele din Grecia si tare mult mi-au placut, dar si cele recente. Sunteti tare frumosi, iar peisajul minunat!

BAMBOLETA, cu voi n-am vazut poze din Grecia...unde le vad?

DRAGAICA, voi cum mai sunteti? sa speram ca a trecut raceala!

MICHELLE, si pe voi v-am vazut in poze.....dar cum de te-ai indurat sa tunzi asa par de papusa?

Ma retrag ca mi se inchid ochii.......Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Rubia, sper ca sunteti bine,Cand am ajuns eu cu berti la gr alexandrescu cu febra 40, primul lucru a fost sa-i bage 1 supozitor cu novocalmin, apoi l-au infasurat intr-un scutec ud,pus sub brat, nu era foarte rece.I-a scazut imediat temp, ce nu facuse nurofenu si panadolu meu alternativ la 4 ore. Si nici n-a mai aparut febra dupa asta, decta 38,3 care nu se mai punea fata de 40.
la multi ani cu sanatate mariilor.
scuze pentru scris, doarme berti langa mine, azi il deranjeaza ceva, l-am luat din camera lor, sa nu-l trezeasca pe teo.
sa aveti o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

la noi cand am problema cu enteroviroza si nu manca nimic, singura solutie a fost sa amestec orice cu putina banana, dar orice, orez pasat, radacinoase pasta, carne pasata, mar copt pasat, totul era blenduit si bea din biberon cu tetina marita.

am crezut ca va manca numai banana, ca nu va mai recunoaste alt gust.
acum, dupa mersul la munte, ar manca orice.

am zis, cand s-or mai imbolnavi tre sa avem banana si sa mergem cateva zile la munte.
pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia

A scazut febra ,gata.
Nu stiam de chestia cu sosetute ude in picioare si bineinteles a i-am pus ,atata m-a dus capul(asa stiam ca imi punea mie mama).
Cred ca totusi a cedat de la novocalmin.A mai folosit careva la copii atat de mici,pt ca eu imi reprosez ca i-am dat desi se zice ca nu se da sub 3 ani.

Acum doarme somnul conform programului ei normal,sper sa fie totul bine la noapte.

Eu i-am dat jumatate de supozitor sau combinat panadol cu 5 pic algocalmin...Doar asa ii scadea febra sub 39

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

tuturor ce poarta numele Sfintei Maria!

Multumim pt urari si oferim ,cu intarziere o portie de prajitura si suc.
Am fost si noi azi la biserica si am impartasit-o pe galusca mica!

Fetele,toata admiratia pt cele care au timp de facut zacusaca,desi imi place la nebunie,nu m-as apuca de asa ceva decat cand voi fii la pensie
Rodi,imi pare rau pt portofel,poate gasesti actele!
Crispro,ma bucur ca au iesit bn analizele si pt Vlad care a stat cumintel la intepat.
Apropo,de intepat eu nici acum nu ma indur sa-i pun cercei Clarei
Eladea,felcitari pt Filip!frumoase poze am vazut!
Maurice,interesante sfaturile!nici eu nu sunt pt pedeapsa la varsta asta.Pe baiat cand are "crize"il pun sa ia o pauza pe scaunel si functioneza mai bine ,decat pusul la colt.

Multa sanatate bolnaviorilor si sa va faceti cat mai repede sanatosi!

Noapte buna!

GINA,mami de Clara Maria siThomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Michele, ia anticonceptionale fara pauza.

Rubia, aceleasi variante le stiam si eu pt febra f mare si cadere urgenta: algolcalmin si novacalmin. Noi am dat jumatate de supozitor de novocalmin.

rodyka, imi pare rau de actele tale, poate vi le returneaza/gaseste cineva

Eu nu mai pot Nu a mancat nici azi nimic (doar lapte dimineata), e a treia zi. Nu stiu de unde mai rezista. Scaune in continuare apoase. Nu vrea sa deschida la nimic gura, nu ii mai pot da nici o pastila, sirop. Si cand o fortez sa deschida gura tine dintii inclestati. Daca i-am pus in lapte l-a vomat, daca i-am pus in apa nu a mai vrut sa o bea. nu stiu cum ii poate trece daca nu ii pot administra nimic. nu stiu cat poate rezista asa fara mancare
nu mai stiu ce sa fac

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

Asa era si la noi. Manca doar dimineata imediat ce se trezea (probabil ca era inca adormit si nu realiza ca mananca )Apoi ziua nu manca absolut nimic. Incearca sa ii faci orez cu banana sau mar copt
Tudor abea dupa 5-6 zile a inceput sa manace cate putin Nu te stresa ca atunci cand ii va fi intradevar foame va manca dar..mai dureaza. Stiu ca este cumplit sa vezi ca nu mananca nimic si te intrebi in fiecare clipa cum de poate rezista un omulet atat de mic fara mancare dar...ei stiu exact cand vor..cat vor sau..daca vor sa manance. Nu incerca sa o fortezi caci va prinde aversiune la lingurita..Eu il mai pacaleam sa manance lapte (dar nu mai mult de 90 ml) in fata calculatorului ii puneam galinha pintadinha si ii dadeam cu seringa de la panadol

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

intru iar la ceas de noapte sa va urez somnic pufos .

ziua s-a incheiat si mai rau, a sunat tata sa-mi spuna ca pe draga de bunica a scos-o din casa un verisor de-al meu care ar trebui sa aiba grija de ea. nu-mi pot imagina ce e in sufletul ei, mai ales ca in ultima vreme abia mai cobora din pat... sa fie nevoita la 86 de ani sa-si paraseasca munca de o viata si sa se mute in alta casa e inuman!! am tras o tura zdravana de plans (si-asa ziceam zilele trecute ca nu pot sa plang si mi-ar prinde bine sa ma descarc, no azi am facut-o cat pentru un an!)

eu o sa va rog sa ma iertati ca va povestesc mai mult de mine si mai putin de Isa, nu-mi pot aduna gandurile sa fiu coerenta . ma duc la nani si eu, maine am de umblat pe la politie sa le declar furate, apoi sa solicit altele si tot tacamul!

sa nu uit: CRISPRO, ma bucur ca au iesit rezultate bune la analize!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ar trebui sa ma obisnuiesc cu ideea ca asa doarme copilul meu. Mai bine zis asa sta treaz. Aseara a picat rupt, dupa ce a stat mai bine de 9 ore treaz. Si uite ca tot se trezeste. Sta deja de o ora treaz si nu pare a avea nici o intentie de a dormi.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput