Nasterea la Arcadia - Iasi (18)
Raspunsuri - Pagina 20
oana.irina spune:
Buna dimi!
Putina galerie pentru Clau : HAI CLAUDIAAAAA!!!!!
Doamne-ajuta sa mearga totul bine! Bebe DAVID, te asteptam cu drag!!!!
Stefana spune:
Buna dimineata!
Putina galerie pt Claudia:
HAI, CLAUDIA, HAI, BEBE DAVID!!!!
Noi iara am fost pe drumuri in week-end, adica prin oras la diverse cumparaturi pt casuta noua. Deja stim pe dinafara Dedeman, Practiker s.a. Numai cu bebe nu mai ajung in parc Saracutul, numai prin magazine l-am carat in ultima vreme.
Imi place ca v-ati intalnit. Vreau si eu sa mai intalnesc mamici cu bebici mici. Ce ziceti de maine dupa-amiaza in Copou? Sunteti amatoare?
Si la alaptat vreau sa vin. Dar ma gandesc ca e mai bine in parc, ca in mall sau alt centru comercial s-ar putea sa ne dea afara, ca nu-i spatiu public, ci privat. (eu am alaptat ieri in Baumax, pe o canapea expusa la vanzare si sambata in Practiker, in mers, cu bebe in sling si acoperit. asa-i ca-s tare? )
Astept raspunsuri in privinta zilei de maine. Eu as putea probabil undeva dupa 4.
Nico-Lette spune:
Buna fetelor,
Sunt din Iasi, am si eu o 20+ si as vrea sa va intreb cateva lucruri legate de nasterea la Arcadia. Din cate am observat, sunt medici angajati la Arcadia si medici colaboratori. Cu care dintre ei e mai bine sa nasti? Eu am fost la consultatii la doamna Vasilache Cristina, medic colaborator, insa am auzit lucruri bune despre d-na Cacicovschi, medic Arcadia. In ceea ce priveste consultatiile decontate de Casa de Asigurari, cum se procedeaza?
Va doresc o zi frumoasa !
oana.irina spune:
Stefana, chiar esti tare cu alatatul!
Eu astazi ies sigur in Copou, daca ramanem in IS, iesim si maine. Iti las nr meu pe privat si vorbim.
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Lena, daca CM e regulat se ia UM ca reper pentru varsta gestationala . Daca e neregulat si e diuferenta mare intre data UM si ovulatie se ia DPN-ul dat de prima eco. Eu asa stiu Deci, in concluzie, DPN-ul bun e cel dat de prima eco. Ala e cel mai fidel. restul tin de pusee de crestere, stationari in crestere... etc... si nu sunt relevante pentru calculul varstei gestationale ci pentru a vedea cum evolueaza sarcina fata de standarde Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu Tudor |
Multumesc Ionela . Deci e 8-10 oct .
Azi mi-am dat seama ca urmatoarea programare la doctor e pe 26 septembrie. Si de atunci e asa putin pana la nastere .
Lena - 36+
!!! AMR un pic !!!
LenaC spune:
M-as baga si eu la o plimbare in Copou, dar imi e o lene de gravida in ultima luna.
Stefana esti super tare cu alaptatul.
Daca va hotarati lasati-mi si mie va rog un PM cu ora si un nr de telefon, poate ma hotarasc
Lena - 36+
!!! AMR un pic !!!
Stefana spune:
Eu teoretic as putea si astazi, pt ca n-am nimic planificat, doar ca astazi nu am masina si e mai greu sa ajung in Copou. De astea ziceam de maine. Daca nu sunteti superstitioase, pt ca maine e marti 13
mami_de_tzuc spune:
Lena, sunt in 35 sapt..
Pai apare ca niste bubite cu varf alb si apoi cresc sau nu. Eu am scapat usor cu betadina si Fucidin daca era pe corp si pe pleoape cu kanamicina,intr-o sapt a trecut, dr si eu mi-am mancat cativa ani din viatza cu treaba asta..
Sunt cazuri cand ajung la operatie sau se localizeaza in diferite zone: pe vulva sau pe sani la fetite, pe anus, burtica ,membre...oribil..
loredanar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nico-Lette Buna fetelor, Sunt din Iasi, am si eu o 20+ si as vrea sa va intreb cateva lucruri legate de nasterea la Arcadia. Din cate am observat, sunt medici angajati la Arcadia si medici colaboratori. Cu care dintre ei e mai bine sa nasti? Eu am fost la consultatii la doamna Vasilache Cristina, medic colaborator, insa am auzit lucruri bune despre d-na Cacicovschi, medic Arcadia. In ceea ce priveste consultatiile decontate de Casa de Asigurari, cum se procedeaza? Va doresc o zi frumoasa ! |
mentionez ca este o parere, deci te rog sa iei subiectivismul in calcul: eu am fost la prima,prima ecografie la dr.Vasilache exact dupa ce am facut testul de sarcina. nu mi-a lasat o impresie prea buna si ma refer aici dpdv profesional nu altceva. dr. cacicovschi este minunata. eu doar am nascut cu ea pt ca dr.Samoila (tot colaborator care m-a asistat pe perioada sarcinii) era in concediu. si dr. Samoila e ok, dar pe mine dr.Cacicovschi m-a facut sa ma simt mai confortabil.
numai bine, nastere usoara.
Lori fericita mamica cu bibi MARA - 20.08.2011 ora 14:25 !!!