Nasterea la Arcadia - Iasi (18)
Raspunsuri - Pagina 15
ionelamaria spune:
Ce spuneti? se baga cineva?http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/2011/09/marea-provocare-alaptarii-octombrie.html
Daca e cu cine ne organizam si noi
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu
LenaC spune:
Maitreyi, foarte frumoasa povestea ta .
Ionela, eu as veni sa fac poze si galerie, dar nu stiu daca mai sunt in stare pe 1 octombrie. Dar daca sunt in forma, vin cu mare drag
Lena - 36+
!!! AMR un pic !!!
LenaC spune:
Anunt publicitar
Vand carut 3-1 nou (http://www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=0029963), impachetat cu factura si garantie 1300 ron (pretul normal este de 2000 ron; noi l-am luat la reducere cu 1300 si tot cu atat il dam).
Motivul ar fi, ca avem niste prob financiare si o sa optam pentru un carut mai ieftin .
Daca e interesat cineva sa imi trimiteti PM.
Lena - 36+
!!! AMR un pic !!!
bam98 spune:
Buna tuturor
Va rog sa ma ajutati cu un sfat...de cateva zile i-au iesit fetei bubite mici si rosii pe fata(unele sunt ca niste cosulete),pe corp nu are nici o bubita.Am fost la circa din pacurari si d-na dr.Durdureanu, mi-a recomandat sa o dau de 2 ori/zi(dim. si seara) cu betadina si ulterior sa ii pudrez fata cu baneocin. Din cate am inteles ar fi o dermatita.A sugerat sa o las fara manusi, dar nu pot...e toata ziua cu mainile pe fata. Voi ce parere aveti de recomandarea d-nei dr?
Pupici
alinuta84 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ionelamaria
Dap, eu eram ... la baie[:)))]. Deci nu ne-am vazut. Era sot pe hol si mi-a spus cand am iesit de la dr ca era o fata cu burtica cam cat a mea "dar avea saraca picioarele umflate"... si ma intreba de la ce... Pe moment nu l-am bagat in seama, dar apoi , cititnd ce spuneai tu de picioare m-am gandit ca tu erai. Deci ne-am ratat la mustata Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu |
l-am vazut pe sotul tau intr-adevar..inalt, brunet, statea pe banca si te astepta...se pare ca ai nostri soti si-au tinut companie muta unul altuia pe aceeasi banca...al tau brunet, al meu chel:))...cand stateam sa platesc l-am surprins pe sotul tau exact cand se uita la picioarele mele...parca asa cu compasiune:)))...stiu ca sunt atractia tuturor dar asta e...she sa fac??.....sper sa treaca...intr-un final..pupici
ionelamaria spune:
Alinuto, deci tu mi-aiu cunoscut sotul intr-un fel special: i-ai surprins o privire nepoliticoasa. Da, ala inalt si brunet e sotul meu, de ma intreaba lumnea daca-i arab sau tigan
Lasa, nu mai e mult si gata cu picioarele umflate. daca e tensiunea buna nu-ti fa griji pentru ele... sunt doar incomode acum... nu mai e mult...
Nu mai spunem ce bine ai sa te simti cand ai sa urci pe cantar dupa nastere... ca toata apa aia se elimina repede repede... si face asa bine la moral
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu
LenaC spune:
Am gasit acest blog interesant despre alaptat. Sper sa va fie de folos http://blogulmeumediocru.blogspot.com/
Eu am citit doar postul acesta (http://blogulmeumediocru.blogspot.com/p/alaptare.html), dar mi s-a parut foarte interesant; am citit multe chestii pe care le aflasem deja de la Ionela in raspunsurile care le dadea la mamici si burtici.
Lena - 36+
!!! AMR un pic !!!
oana.irina spune:
Bam, imi pare rau... nu stiu ce sa zic despre bubite. Asculta sfatul medicului si vezi cum evolueaza.
Ionela, eu ma bag. Oricum alaptatul in public pentru mine devine incet, obisnuinta.
alinuta84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Alinuto, deci tu mi-aiu cunoscut sotul intr-un fel special: i-ai surprins o privire nepoliticoasa. Da, ala inalt si brunet e sotul meu, de ma intreaba lumnea daca-i arab sau tigan Lasa, nu mai e mult si gata cu picioarele umflate. daca e tensiunea buna nu-ti fa griji pentru ele... sunt doar incomode acum... nu mai e mult... Nu mai spunem ce bine ai sa te simti cand ai sa urci pe cantar dupa nastere... ca toata apa aia se elimina repede repede... si face asa bine la moral Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu |
ba deloc nepoliticos...ci doar asa, usor surprins saracul...e drept ca nu vezi des asa ceva:))))...cum sa nu se uite omul...i s-o parut interesant probabil:)))...vai ce m-am amuzat...cat despre cei care te-au intrebat daca e arab sau tigan, as spune eu sheva da ma dau astia afara:)).....abia astept sa scap de picioarele astea...le vreau pe celelalte de dinainte...frumoase, drepte:)))...nu de bunicuta...pupicei
LenaC spune:
Internarea
Īnainte de a veni la maternitate pentru internare preg#259;ti#355;i din timp urm#259;toarele:
actul de identitate,
biletul de trimitere (model CAS), adeverin#355;a care atest#259; calitatea de asigurat,
dosarul medical cu rezultatele analizelor #351;i investiga#355;iilor efectuate īn timpul sarcinii,
produse personale pentru īngrijire #351;i igiena,
kitul pentru depozitarea celulelor stem (dac#259; este cazul).
Adeverinta care atesta calitatea de asigurat este adeverinta de salariat? sau trebuie sa ma duc sa iau adeverinta de la CAS?
Lena - 36+
!!! AMR un pic !!!