pilozitate fetita 2,5 ani

pilozitate fetita 2,5 ani | Autor: rami 73

Link direct la acest mesaj

Buna, mamici,

Am o fetita de 2 ani si jumatate cu o pilozitate destul de accentuata pe maini, picioare si chiar pe spate. Ea este si brunetica si parul se vede si mai accentuat. E drept ca in principiu ar si avea pe cine sa mosteneasca in sensul asta, dar totusi mi se pare cam mult pentru varsta ei - si ma ingrijoreaza mai ales parul de pe spate. Cand era bebelus am tot sperat ca o sa-i cada, dar vad ca mai rau s-a accentuat, parca si firul e mai gros si mai negru...

Ne-am programat pentru luna noiembrie la Parhon la dr. Camelia Procopiuc, dar voiam sa stiu intre timp daca ati mai patit asa cu copilasii si care a fost finalitatea - parul a cazut de la sine, tratament etc. Eventual m-ar interesa la ce alti medici as mai putea cere opinii.

Multumesc frumos !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si Georgia mea e paroasa, tot asa pe maini, picioare si pe spate. Nici macar nu e bruneta, are parul saten, dar probabil se vede tare pentru ca are pielea alba, e genul care la soare mai intai se inroseste. Si eu ca tine am sperat sa-i cada, sa dispara dar pana acum la varsta de 4 ani nu s-a intamplat. Cu toate astea nu m-am gandit ca ar putea fi vreo cauza hormonala ci pur si simplu cred ca asa este ea. Chiar sunt interesata ce spun si alte persoane daca au fost cu copiii la medic si ce le-a spus.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Eu am vazut-o o data pe Adriana Iliescu, sau cum o cheama, cea mai in varsta mama din Romania, spunand la tv ca a avut problema aceasta cu fetita ei din cauza carnii de pui din comert, care e indopata cu hormoni, si ca prefera sa ii dea carne de porc slaba in loc. Si tot ea spunea ca s-a mai rezolvat problema de cand nu ii mai dadea carne de pui din magazin.
La noi e invers, puiul meu nu are deloc par pe maini, picioare, nici pe cap nu sta extraordinar(i-a mai crescut oricum dupa 1 an, dar pana atunci, doar pufisor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Cu carnea nu prea se omoara sa manance, deci n-as zice ca e de la asta. Porc nu i-am dat pana acum, stiu ca e recomandat dupa 3 ani, si atunci cu moderatie..
Si Ilinca are pielea alba, dar totusi are mult par, asta e adevarul.
M-am gandit sa merg totusi cu ea la endocrinolog sa nu aflu mai tarziu ca poate trebuia controlata/intervenit mai devreme si eu n-am facut-o... Desi ma indoiesc ca ii va prescrie cineva tratament hormonal la varsta asta. Dar macar aflu o parere.
Sincer si eu am par pe maini/picioare, imi amintesc ca prima data m-am epilat la 13 ani - dar pe spate n-am avut niciodata.
Ma bucur ca macar pe fata nu are deloc, sper nici sa nu-i apara.

Astept pareri/sfaturi si de la alte mamici.

Mergi la inceput