Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(75)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

RMBBC - bine ai venit! Eu sunt nascuta pe 11 august, deci mai avem o leoaica in gasca.

ZIKI, GABI - foarte de acord cu voi. Eu am facut scoala acolo si ma zgaraiam cand ii vedeam cat sunt de naturali in discutii libere si sustinut punctul de vedere. Si ce bogat sufleteste te simti dupa un seminar din ala in care se dezbat tot felul de idei, cand pornesti de la o chestie si tot brodezi pe tema ei, sub indrumarea profului. Am invatat asa in cateva semestre mai mult decat in 16 ani de scoala in Romania. Si nu era chestie de limba, pentru ca si cei din America Latina la fel de natural se comportau chiar daca in loc de v spuneau b si toti se chinuiau sa inteleaga ce spun. Dar noi, cei din sisteme comuniste (rusii, moldovenii, chinezii) parca eram speriati de bombe desi la scris aveam mereu note mari si eram apreciati pentru ideile noastre. Cu clestele ne scotea proful cuvintele din gura.
Nu se poate spune ca e super peste tot in Canada, sunt si scoli proaste, in cartierele defavorizate in general. Dar totusi profesorii peste tot isi dau silinta si cine vrea invata. Aici conteaza mult si familia, si accentul pus in casa pe studiu.

ZIKI- imi pare rau ca trebuie sa asteptati asa de mult, te-as fi luat cu mine acum, era un duplex fain de inchiriat pe strada mea. Oricum pana la urma ajungeti voi, se mai elibereaza pana veniti.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LAURA - baby spinach nu are legatura cu baby, e un tip de spanac cu frunza mica, cel putin la noi asa e. Nu e special pentru bebelusi. Noi avem si baby banana care tot asa, e o banana mica de statura, nu speciala pentru bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Multumesc Dolores, am vazut in lista ca si tu esti pe 11 doar anul difera (eu sunt mai baba :-); si mai e si Roxy_S tot din aceeasi zi.

Editez: va rog sa ma scuzati ca mai intreb odata(stiu ca s-a mai discutat despre asta, da nu stiu cum sa caut...): daca puteti sa-mi spuneti si mie ce gel folositi pentru durere cand ies dintii la bebelusi ca as vrea sa merg si eu sa-i iau la asta mica. Stiu ca erau doua sau trei si ca unul se putea folosi numai cateva zile.
Multumesc si scuze inca odata.
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Dolores;stiu stiu stiubaby banana am cumparat in Italia..am vrut sa-i aduc lui Mario..ca lui ii place tot ce e mic..dar se strica pe drum pana acasa..aa si mai iexista baby carrot,baby corn..toate ne plac ca-s mici si draguiti!

Simo;nu ai de ce sa te invinovatestiatunci nu aveai alta varianta,decat cea aleasa..nu e tarziu !are 9 ani la dispozitie sa se recupereze fata de ceilalti..care poate nu stiu cu nimic mai mult decat ea... Foarte bine ca ati facut acest pas..sa-l aduci acum la Bucuresti..Din clasa 5-a ar fi fost si mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Hop si noi la raport!

Mult ati mai scris de cand nu am mai intrat pe aici si ma bucur sa vad fetele revenind la vechile obiceiuri. bine ati revenit Shines, Ziki. Mi-a fost dor de scrierile voastre.

Noi am avut doua zile de alergatura dimineata cand e tati liber...am avut trimitere ptr analize ptr piscotel...si ca sa nu fac nota discordanta cu alte "peripetii" din sistemul sanitar de care ati avut parte unele dintre voi...acu am patit-o si noi...la policlinica recomandata de pediatra am stat vreo ora in asteptare ca sa ajung sa-mi spuna asistenta aia ca nu se baga ca nu ii gaseste venele si nu vrea sa o intepe degeaba...dupa ce ma chinuisem sa ii recoltez urina...la caca a fost floare la ureche dar pana am pandit un pipi a fost ...distractie:)) Plecam de acolo, ajung la Hypocrat 2000, intreb daca fac analize la bebei..imi zice ca tre sa o vada asistenta...o vede...o pipaie...ii "simte" venele dupa cum s-a exprimat, trece la actiune si se plimba ca tuta cu acu pe sub pielea lu fi-mea ca nu ii gasea vena...deh se ascunsese...eu eram verde albastra vazand ce face aia cu acu si la un moment dat vad ca ajunge cu acul in alta parte...adik il bagase pe o parte si il scosese pe alta...am zis gata...incepuse sa se scuze..oricum nu ma incalzeam cu nik...fi-mea era toata plansa...am iesit val vartej si am abandonat sa mai mergem undeva...azi recoltez urina din nou...deja aveam experienta:))))...am fost la IOMC ca citisem si imi spusese o cunostinta de-a mea ca se poarta alea f bine cu bebeii...cand ajung, intreb asistenta daca face analize , zice ca da dar tre sa ma vada un pediatru de acolo ca sa imi faca o fisa...doua cozi enorme asa ca am plecat ca ma apucasera nervii...cum dracu vine asta...cu trimitere sa o mai vada si un pediatru acolo...pai nu de la pediatru veneam????? in fine plecam spre medlife grivita...cand ajung la receptie la aia...aaaa...pai incepand de azi nu mai facem analize decontate de casmb...simteam ca-mi cade cerul pe mine...nu-mi venea sa cred cat tre sa te plimbi ca sa faci niste amarate de analize...am plecat si am ajuns la synevo grozovici unde finally am gasit o asistenta mamoasa, de fapt doua...una care a tinut manuta si cealalta a intepat-o atat de usor incant doar a dat sa planga dar a uitat cand a vazut ce garou frumos are...nici la exudat nu a plans....nu mi-a venit sa cred ca am copil asa cuminte...acum mai am de dus vreo trei probe de kk si Doamne ajuta...sper sa fie bine dupa atatea peripetii...nu stiu ce faceam daca si acolo aveam parte de vreo experienta negativa...M-am intins cam mult dar trebuia sa impartasesc ca sa stiti pe unde sa nu mergeti.

In rest, suntem bine, joaca toata ziua, merge de-a busilea de parca alearga, ii iese si al doilea dinte de jos, drept ptr care doua nopti s-a trezit din ora in ora...azi noapte a dormit mai bine...sunt cam moarta de somn...

Soata se pregateste intens de plecare, eu sunt foarte agitata, deja am inceput sa numar zilele, nici nu vreau sa ma gandesc la ziua de vineri 16...dar ma rog sa fie bine si sa mergem inainte.

Felicitari Simo pentru casuta! Sa o stapaniti sanatosi si sa o umpleti cu amintiri frumoase!

Tunde - fruntea sus si megi inainte! Si eu am zile proaste, dar dupa imi revin si ma uit in jur si-mi zic ca nu e dracu chiar atat de rau

Adita - pup si sa va faceti bine. Nu vreau sa-mi imaginez cum e prin spitale, ca prin clinici m-am lamurit!

Pup toate fetele. Sa aveti o zi faina!


Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Mirelus iesi azi?


Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Buna Tunde, cum se simte fetita ta? Ai fost deja la control, ce ti-a zis? Nu mai fii suparata o sa fie bine si cu Mario, o sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

A venit mama, acum doarme cu Robert de gat, e topit dupa ea, iar ea e moarat d eoboseala dupa garda a venit saraca...

Raluca sa vad daca imi mai amintesc ce ai intrebat:
-dinti: gel: calgel, dentinox si Camilia-picaturi homeopate care se gasesc doar pe net, are roxx nr. de tel a lui nenea de pe okazii.ro

-branzica si smantanica: eu zic ca merg, fie branza facuta de tine (cu lamaie, iaurt sau calciu), fie cumparata, iar smantana la fel, nu vad de ce nu ar merge la de aprox.9 luni ale lui Carmen

Madalina hehe...pt mine nu e asa noutate, ca Razvanel e asa baiat cuminte! Il pup!

Tunde sigur ca esti puternica, te stiu, te cunosc deja, e doar o pasa mai urata, trust me!

Va pupicesc.....aaaapiscotel horror ce ai povestit!!!! Daomne, muream sa-i vad acul cum iese prin alte parti, Doamneee!!! Intreb ca tuta- de ce i-ai facut? Trebuia? De rutina???
Eu refuz sa fac la sange fara un motiv clar. Si am descoperit acum faza cu hemoleucograma completa facuta din deget. Mai mult nu as putea sa le fac, offf....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

stiu asta...
ma gandeam ca e mai bun asta pentru bebe..
ooofff imi vine sa-mi smulg parul din cap cu copchilul asta al meu! am incercat varianta a la florintunde,parca, cu iaurt napolact+1lgt.cereale,esec total!

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

LAURA - baby spinach nu are legatura cu baby, e un tip de spanac cu frunza mica, cel putin la noi asa e. Nu e special pentru bebelusi. Noi avem si baby banana care tot asa, e o banana mica de statura, nu speciala pentru bebei.



Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Notat, mersi frumos Lori.

Mergi la inceput