Albinute & bondari de mar-apr ' 07 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanici

As vrea sa vad si eu bebelanii mici, Sara,Claudia, Rares....

si eu.....si eu......

tzuna - pfiu....bine ca se simte mai bine micuta Sara si sa va fie intr-un ceas bun diversificarea, fie si ea putin fortata! Eu, Caterinei, i-am dat supa de legume pe la 4 luni jumatate, pentru ca am inceput serviciul cand avea 5 luni, si trebuia sa-i inlocuiesc o masa de lapte (inca alaptam). La 5 luni avea 6,3 kg si 65 cm (m-am uitat in albumul bebelusului) si chiar daca era fotomodel, i-am inceput diversificarea, caci asa o vrut muschiu' meu..... nu mai stiu comentariile de atunci de pe forum, dar asta am simtit, vrut si crezut atunci de cuviinta.

Mergi la inceput

am uitaaaaaaaaaaat.....
vreau si poze, schite, momente, povesti si povestiri de la intalnirea intre cumatra Jo si kitiloasaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Fetele am facut un album cu numele "bebelusii nr 2" in contul nostru comun de pe webshots,si am pus si cateva poze...unele de cand era mai mic si altele mai noi!le invit si pe celelalte fete sa puna....vizionare placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna, buna ...

rox dar ce au apele tale de sunt tulburi?

sanatate bolnaviorilor.

biky vezi cenusa din capul meu???? o vezi????
deci nu ne-am intalnit nici de data asta!!! si a fost exclusiv vina mea, pt ca a trebuit sa ma teleportez la sovata la o ora total nepotrivita din programul lui kitty. cu putin efort cred ca ne puteam intalni la o rascruce de drumuri ... ca treceam eu pe unde urma sa treaca si ea.

ia mai scoateti nasul de prin plapumioare si mai treceti prin stup!!! baz baz

va pup de la cluj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!
O cafea doriti?

Noi suntem bine, tot pe fuga fugilor tot timpul.

Biky, ne-am intalnit cu Jo.. cam asa cum m-am intalnit cu tine la Rucar

Jo, nu cred ca puteam, eu eram in cealalalta parte a judetului, inspre Sibiu. O sa mai fie ocazii!

Fetelor cu bebeii, va pup si ma bucur ca va faceti timp sa scrieti, eu va citesc tot timpul, desi n-am mai scris de atata vreme. Sanatate doresc la tot stupul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Eu, eu, vreau o cafea Kitty, multumesc.
Eu sunt cu amandoi baietii acasa azi, o asteptam pe bunica sa vina in vizita.
Teo vine de la gradi cu tot felul de jocuri care habar n-am ce sunt. De ieri ne straduim sa intelegem ce inseamna bleblei- invarte un tititez si tipa blebei. O traducere ceva, stie cineva ce poate fi asta?

Ce probleme avem noi, daca avem mai putini muci, acum avem energie si pentru altceva.

Albert se tine si el dupa Teo prin casa, se mangaie si se pupa, se cearta pe jucarii, Teo il pacaleste rapid si ii ia lui fratesu toate jucariile din mana- dar s-a prins ca nu e bine sa-l lase cu mana goala ca tipa, asa ca ii inlocuieste jucaria.

Multa sanatate voinicilor bolnavi si o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

m-am intors ma mai primiti?
dragele mele, dupa o perioada foarte lunga de timp incerc sa-mi revin la viata mea de dinainte, sa ma intorc in primul rand la mine. acum 3 ani am acceptat o functie de conducere care mi-a mancat timpul, fericirea si pana la urma sanatatea. Dar acum doua saptamani mi-am dat demisia din functie pt ca altfel cred ca as fi luat-o pe campii. cred ca cel care m-a facut s ama decid a fost cel mic atunci cand i-a spus sotului meu ca ""mami nu ma mai iubeste ca nu mai sta cu mine, vine numai noaptea acasa"". Mi s-a rupt sufletul si am plans toata ziua. a fost ca o trezire la realitate si mi-am dat seama ca eu int-adevar uitasem sa iubesc. uitasem ca sunt si altceva in afara de "' sef"". ca am si o alta viata in afara de cea de la birou. acum sunt in concediu si ma intorc la viata. si daca ma primiti, ma intorc si in randul vostru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Eu nu stiu cine este Alyana, probabil nici voi nu mai stiti cine suntem eu si Dragos, dar nu ma mir, nu am vazut-o nici pe Kitty si nici pe Giulia de oho.... mult timp, desi stam la cateva strazi distanta, am aflat doar de pe facebook ca Coolutz (sigur nu stiti cine e!) are acum 3 (trei) copii unul mai frumos decat celalalt... intru zilnic, citesc putin, ca deh... n-am ce, dar nici nu scriu, ca nu am multe de zis. Esentialul e ca suntem sanatosi, restul chiar nu conteaza. Dragos e mare de-mi vine sa rad si sa plang cand ma uit la el, bb2 nu (cred) ca mai vine, deci album nu-mi fac, Mady. Mergem la gradinita, la serviciu, ne uitam la desene, ne dam cu bicicleta MARE - adica mare, de adolescenti, doamne, cand a trecut vremea?!
Va salutam, sa fiti sanatosi cu totii si sa va mearga bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Reprimim si primim pe toata lumea, doar doar se mai anima stupul parasit.

Ddana, eu pe Dragos l-am mai vazut de vreo doua ori, dar pe tine nu. E intradevar foaaarte mare. Cu Andreea (Coolutz) m-am intalnit in vara, era gravida pe ultima suta de metri cu bebe3 , arata foarte bine, radia.
Mai mergeti cu trenul de la gara mare la gara mica?

Inca nu m-am invrednicit sa vad albumul cu bebedoii, trebuie sa sap in memorie dupa parola si alte cele. Mai vad pe FB bebedoi de Mady, de Anamana, de Krissy si ma topesc de fiecare data.

Am o gramada de poze nedescarcate si nepuse in album, din vara si toamna asta, am avut o gramada de activitati, dar sunt cumva fixata in ultimul timp pe grupul de copii mai mari, cei din jurul lui Raul, cu care merg la expozitii, la piscina, la teatre, in general peste tot unde vor ei si unde trag eu de ei sa mearga. Cea mai mare realizare a fost organizarea unei expozitii personale de arte vizuale a uneia dintre fetele din acest grupulet, am sa va arat poze si trebuie neaparat sa va placa.

Giulia are undeva peste 1 m si vreo 17 kg, 26-27 la picior, aceeasi personalitate debordanta si se identifica cu colegele lui Raul, vrea tel mobil, farduri si pantofi cu toc. Deseneaza si coloreaza toata ziua, frumos dupa parerea mea de cioara. E innebunita dupa tatal ei, dar cel mai mult in lumea asta il iubeste pe Raul "cand e plecat de acasa, ca atunci cand e acasa e enervant"

Raul are 1,70 m, parul lungut si eu nu inteleg delooooc cine e adolescentul asta care ma priveste de sus chiar si cand sunt pe tocuri si unde a disparut puiul meu, Mutulica..? Din pacate, pentru ca a crescut extrem de mult in ultimele luni si poate si dintr-o predispozitie are o forma - speram usoara de scolioza - si trebuie sa facem gimnastica medicala. Asta pe langa baschetul lui si inot cat de mult.

Fuuug, ca e tarziu!

Mergi la inceput

am vrut de ieri sa scriu, dar surpraiz .... catelusul meu de 2 luni mi-a ros cablul de alimentare la laptop .M-am dus sa-mi cumpar altul si iarasi surpraiz.... 150 lei!!!! Sa inebunesc, nu alta! Noroc de vanzator ca mi-a sus ca daca acumulatorul este bun este suficient sa inlocuiesc portiunea de cablu roasa.Si iaca ashe am scapat cu 1,5 lei (cat m-a costat 1 m e cablu)

In alta ordine de idei, voiam mai mult sa va intreb, ce sa cumpar cadou finutzului meu care implineste astazi 5 ani. Eu daca am fete, nu prea le am cu cadourile pentru baietei! M-am gandit la un avion cu telecomanda, sper sa-i placa! La haine nu ma bag caci stiu ca si maica-sa are probleme cu ce cumpara.

De fapt si Caterina face mofturi si prefer sa merg cu ea sa-i cumpar ce-i place ca sa nu stau cu ele in dulap. Iar la pantofi sau cizme daca nu au toc, cat de mic sa fie, adica sa nu aiba talpa plata ca la ghete, nu am nici o sansa sa le incalte! Caciulile sa nu se lege sub barba, iar la pantaloni, rochite sarafane sa aiba buzunare si sa fie mov sau rosii, alea de blugi nu-i plac, iar cioarapeii sa fie musai rosii, roz, mov, albi....
Acum vrea bluza si pantaloni verzi, ca deh, e indragostita de Peter Pan pana peste cap, si saruta chiar si ecranul cand se uita la desene Ok, voi nu stiti, da? Asta e secretul nostru, si nu trebuie sa-l stie nici tata!

Parca am vazut niste aparitii noi, parca a scris si cumatra Jo si Kitty! Citesc si revin....

Mergi la inceput