Albinute & bondari de mar-apr ' 07 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
Siuta spune:
Multumesc frumos de urari!
Rein, nici eu nu stiu exact de ce a plecat.... are o nepotica de 1 luna dar nu stiu daca asta e motivul...
Anastasia imi manaca ficatii cu smiorcaielile ei. In fiecare dimineata se lasa cu jelanie la imbracatul pentru gradinita, desi o pun de seara sa isi aleaga ce hainute vrea ea. Pana dimineata se razgandeste si uite-asa incepe un circ fix langa camera lui Toma care doarme....
Seara nu vrea sa doarma, mai sta putin, eventual la noi in camera... dupa care alt taraboi ca nu mai vrea sa doarma la ea in camera...
si uite asa ma gandesc serios sa sar si mos Nicolae si mos Craciun...
offffff
va pupez si sa aveti o zi frumoasa
elyanne spune:
Multumim frumos pentru urari
Cu ocazia asta spunem si noi, cu intarziere, "La multi ani!" sarbatoritilor.
Eu am disparut din cauza timpului... pur si simplu nu stiu ce sa fac mai intai...
Noi suntem aproximativ bine... aproximativ pentru ca Andrei a reusit sa faca iarasi pneumonie... de data asta pe sest... a tusit o noapte, a doua zi am fost la dr. si avea pneumonie... au trecut aproape doua sapt. si inca mai tuseste destul de rar...
In schimb Mihai n-a avut nimic... Elena deasemenea...
Despre Mos Nicolae... la noi e regula ca mosul asta aduce dulciuri si fructe sau nuielusa ... Asa ca nu mi-am batut capul legat de jucarii... dar urmeaza celalalt mos... si n-am nici cea mai mica idee Baietii au zis ceva de roboti... dar mai mult decat atat... nu stiu... probabil o sa ma orientez la fata locului.
Despre clasa 0 ce sa zic.... mi se pare o prostie sa-l iei din gradinita si sa-l duci sa faca un singur an cu o invatatoare si apoi inca 4 cu alta... Daca va fiu asa, sper sa mearga incontinuare pe varianta ori la gradi, ori la scoala... Cei care au mers niste ani la gradi sa continue cu educatoarea lor... Daca ar face 5 ani (clasa 0 + clasele 1-4) la scoala cu o singura invatatoare, atunci prefer sa mearga la scoala, ca sa fie in acel colectiv de la bun inceput...
Dar mai e pana atunci... mai avem inca un an de gradi... si cine stie ce idei le mai vin...
O sa incerc sa mai scriu doua vorbe ceva mai des
loradin spune:
Buna seara,
gata....gata.....nu mai dati......ah ce m-ati lovit.....!!!
Am disparut ca magarul in ceata!Nu am scuze.....pur si simplu nu am mai scris.Oboseala....timpul alocat mie(aproape inexistent)
Voiam sa va zic ca suntem bine.
Ana e o domnisorica iar Tudor un elefant care ne mananca zilele.Pe cat de cuminte a fost Ana,pe atat de zapacit e Tudor.
Am trecut prin multe ,dar zic eu....am scapat cu bine.(am cam facut toate bolile copilariei-chiar si scarlatina).
Eu ma comport ca zuza nebuna.Cateodata am senzatia ca-mi pierd mintile.Si eu am frati ,dar nu-mi aduc aminte sa ne fi batut cum o fac ei.Daca nu ma bag intre ei se omoara.
Au si zile cand se iubesc dar sunt atat de rare....
Acum stiti ce fac? Tipa si tropaie prin casa? aveti idee cum se aude?
Va pup si va rog eu mult sa nu va suparati pe mine. Nu am nicio pretentie...nici macar sa va amintiti de mine.....dar lasati-ma sa mai scriu si eu din cand in cand cate ceva despre noi.
Sarbatori fericite va doresc alaturi de cei dragi voua!
Loradin
tzuna spune:
Am revenit si eu
ma pregatesc de Mos. Sara va primi o carticica de bebelusi, Maria o caleasca cu un hamster zhu zhu. Am ales sa-i dau cadoul mare de Mon Nicolae ca a fost super draguta in ultima perioada si f intelegatoare(am tinut-o acasa 2 sapt ca la ea in grupa a fost un caz de scarlatina si apoi i-a iesit si ei exudatul pozitiv , a luat ospen 10 zile, ne-am facut exudate toti inclusiv Sara... nebunie). Si oricum de Mos Craciun va mai primi cadouri de la bunici, d ela gradi....
SIUTA- nu o sari mai nici un Mos. Are si ea o perioada mai proasta dar isi revine.
madybulancea spune:
LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SERBEAZA ZIUA NUMELUI!!!SPER CA MOSUL V-A ADUS MULTA SANATATE,IUBIRE SI LINISTE SUFLETEASCA!!!SARBATORI FERICITE!!!
crissteo spune:
La multi ani tuturor ce poarta numele de la Sf Nicolae! Sa fiti sanatosi si bucurosi!
Teo a fost foarte incantat de ce i-a adus mosu, aseara nu putea dormi de grija, s-a foit o gramada si ma rugat cu lacrimi in ochi,sa stau eu de paza, sa fiu atenta, daca vine mosul sa-l trezesc.
Si cum s-a dat jos din pat dimineata, cu ochii inchisi de somn, a intrebat ce i-a adus mosul.
A fost incantat, toti am avut cate ceva in ghetute, simbolic, dar a venit mosu. Baietii mici au primit si raspunsul la scrisoarea pe care i-au lasat-o aseara mosului in ghetute. Am facut aseara cu teo trecerea in revista, cu ce i s-a intamplat frumos de anul trecut, ce a facut bine, la ce trebuie sa mai lucreze. A fost foarte incantat, s-a semnat cu litere de tipar el la sfarsit si pe verso la hartie a vrut el sa-i arate mosului ca stie sa scrie.
Si spre marea mea surprindere a scris MAMA, desi eu nu m-am straduit sa-l invat.Cand m-a rugat sa-i arat cum se scrie ceva, i-am aratat, dar am fost fooaaaarte fericita. Si el era bucuros de bucuria mea.
La gradi a venit mosu ieri, n-am prea inteles eu de ce nu azi, dar bine ca a venit.
Acum il astept sa vina de la gradi, sa repetam poezia, ca l-a certat doamna ca i-a dat poezia de 2 saptamani si n-a stiut-o. Eiiii. Foarte suparata era! Doamna noastra tine la serbare, de zici ca cine stie cum artrebui sa iasa. Distractia copiilor e pe locul n, dupa: ce bine a iesit serbarea, ce liniste a fost in sala, daca au stat copiii la locuirle lor nemiscati si nu cumva a fost vreunul care a vrut apa sau la baie, ce multumiti au fost parintii, ce cadouri a primit doamna de la mosu, etc, etc,
Oare la altii cum e?
Sa aveti o zi minunata!
radcarmen spune:
Salutare!
La noi a venit Mos Nicolae in 5 seara acasa, iar ieri deja au avut serbarea de Craciun si a venit si Mos Craciun de la gradi deja.
Apropo de serbare, la noi a fost formata din 3 parti:
- Partea intai: o sceneta din greierele si furnica
- Partea a doua: o activitate comuna copii cu parinti, in care mamele si copiii au confectionat pe loc (din materialele pregatite de educatoare)scrisoarea pentru Mos Crcaiun din familie iar taticii au impodobit braduletul cu ornamente facute manual de educatoare la grupa
- Partea a 3-a: colindul pentru Mos Craciun si impartirea cadourilor.
Nu a iesit perfect, nici nu s-a dorit acest lucru, dar s-a vazut foarte bine progresul fata de anul trecut si copilasii au fost fericiti. Oricum a fost o placere sa ii ascultam.
Anul acesta Vlad nu a mai plans la serbare. Din fericire pentru nervisorii mei, de 4 saptamani merge cu o placere deosebita la gradinita (asta dupa ce pana la momentul acela urla in fiecare dimineata) si vine foarte fericit de acolo. Nu stiu cum de s-a lasat asa brusc de plans. In plus, retine foarte bine poezioarele si cantecelele si a avut si un rol individual in sceneta, si toate acestea fara sa stau eu pe capul lui, pentru ca nu vreau sa il stresez.
Va pupam cu drag si va dorim sanatate maxima tuturor, mici si mari, si serbari frumoase copiilor la gradi. Iar Mos Craciun sa fie imbelsugat pentru toata lumea!
tzuna spune:
RADCARMEN- interesant program de serbare. Teo merge intr-o gradinita particulara?
Maria la serbare va fi caprita si deja si-a invatat rolul.Au multe colinde, uraturi, sorcove (are si ea de spus o sorcova plina de cuvinte greu de pronuntat- vedem cum va iesi) si trebuie sa-i imbracam in costum popular (acum cand avema si noi rochita alba d efulg d ela nunta din vara, rochita visinie de petrecere etc..). Deci cautam costum popular pentru slabaturi. Si trebuie sa facem si niste cornite de caprita. Cum ar tb sa fie cornitele astea? Aveti ceva idei? Sa fie impodobite ca la capritele de sarbatori? Ca eu cam asa le-as vedea.
Si acum o rugaminte. Ati vazut undeva huse de picioare pentru carut? De preferat ceva mai gros ca mergem cu cea mica la munte si poate avem parte si de zapada.
madybulancea spune:
Tzuba uite www.magazinpentrucopii.ro/produse/accesorii-pentru-carucioare/saci-pentru-iarna/" target="_blank">aici