Albinute & bondari de mar-apr ' 07 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

matei e mai bine. deja merge la gradi. si-a regasit vocea dupa ce mami a facut o invitatie scrisa racelii sa il paraseasca!!

ia sa vad azi apel inainte de weekend ... ce faceti fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Neata si de la noi. Cafeluta vrea cineva?

Noi suntem binisor, adica Teo merge de ieri la gardi ca nu mai behaie si Albert e in continuare pe aerosoli si treziri in tipete la 3, 5 si 7 dimineata. Asta e programul nostru uzual. Mergem sa-l luam pe Teo la pranz de la gradi ca nu vrea sa doarma acolo, apoi mai meregm in parc daca e frumos, oricum el nu doarme la pranz si Albert sper sa doarma o tura pana la ora 1.

Teo e un copil vesel, sensibil, neastamparat, foarte voluntar, nu sta o clipa, foarte curios si intelijent tare zic eu.

Albert e foarte cuminte ziua, calm si pupacios si jucaus, dar nici pe departe la fel de zbantuit ca fratesu, in schimb el isi scoate parleala noaptea.

Se joaca impreuna, se cearta pe jucarii, de astea cum stiti si voi.
Poze am pe facebook, Cristina Scripcaru, Si mie imi place sa stiu fetele celor cu care vorbesc, asa virtual. Sa-mi spuneti si mie pe unde va pot vedea pe voi.

Va doresc o zi frumoasa si un week-end minunat. Apropos, ce mai faceti voi in week-end, unde-i mai duceti pe voinici? Multumesc. Pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Eu vreau cafea.
Eu tot am probleme cu Timeea cu mersul la gradi. Ca sa nu mai spun ca de seara ma toaca cu sa vin maine sa o iau la pranz. A facut taica-su greseala sa o ia in cateva zile la pranz si asta a fost...
In week-end am vazut ca sunt ceva activitati la Auchan Titan , vin aia de la Dansez pentru tine si am zis sa o ducem si pe ea. Am vazut ca spun ca o sa aiba si activitati pentru copii .
In rest noi mai mergem la un loc de joaca (cred ca e cel mai mare loc de joaca) fata in fata cu spitalul Malaxa, pe Vergului, langa Cora Pantelimon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Ioana ti-am raspuns si pe messenger insa pun si aici pentru cine vrea.
Premii si distractie, la Iris Titan SHOPPING CENTER

Iris Titan SHOPPING CENTER are din 4 noiembrie o noua infatisare si un nou nume. Va invitam incepand cu 4 noiembrie sa descoperiti toate noutatile din centru si sa participati la concursurile pe care vi le-am pregatit.

Pentru weekendul acesta, alaturi de noi magazine si oferte irezistibile va dau intalnire Wilmark, Edi Stancu si trupa Dansez pentru Tine, trupa Titanii Funky Fresh si acrobata Elena Spravedlivaia pentru o sarbatoare asezonata cu dans si magie si premii. Pentru cumparaturi de numai 50 lei va puteti inscrie la marea tombola si puteti pleca acasa cu un Opel Corsa nou nout. Mai mult, pentru orice cumparatura de minim 25 lei, aveti sansa sa castigati sute de premii participand la Roata Norocului.

Detalii despre programul weekendului se regasesc pe www.iristitan.ro

Va asteptam cu drag

Din program:

Vineri, 4 noiembrie:

- moment de acrobatie in baloane supradimensionate cu gimnasta Elena Spravedlivaia

Sambata, 5 noiembrie:

- activitati pentru copii
- momente de dans cu trupa Titanii Funky Fresh
- workshop de dans cu Wilmark (etajul 1)
- trupa Dansez pentru Tine si Edi Stancu

Sambata, 6 noiembrie:

- activitati pentru copii
- moment de magie pentru copii
- workshop de dans cu Wilmark (etajul 1)
- moment de magie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Buna seara,
Am citit ce mai faceti. Absoluta, distractie placuta maine!
Tzuna, cum sunt fetele? Imi pare rau ca cea mica a facut bronsiolita si laringita, din pacate acestea sunt recidivante, dau sensibilitate tot mai mare cu fiecare nou puseu si cred ca pe ea va trebui sa o protejezi mai mult ca pe Maria (care mie din ce spui tu mi se pare un copil rezistent). Are de fel amigdalele mai mari? Daca vrei, mai vorbim, eu am istoric cu Petru. Poate la voi e mai bine si nu se va mai intampla. Ai grija insa.

Eu i-am facut testele cutanate pentru alergii lui Petru. Nu a reiesit ca ar fi alergic la ceva. Cred insa ca nu e chiar eficient pentru varsta lui testul. Totusi i-a dat tratament cu Singulair pastile 5mg pentru 3 luni. De o luna ia continuu si, mi-e si teama sa va spun, nu a mai racit pana acum. E prima luna in care a mers fara pauza la gradi. Celelalte mamici se vaita ca au racit tare colegii lui, el in afara de niste stranuturi si uneori izolat tuse seaca nu a mai avut. Poate totusi a mai crescut si si-a intarit imunitatea, poate au fost bune si tratamentele naturiste de peste vara.

Duminica botezam, o sa avem un nou finut. Asa ca am facut cumparaturile de rigoare, trebuie sa ma mai tund.

Petru e tot mai incantat de gradi, fac acum lectii adevarate din care afla informatii noi si ii place ca stie multe lucruri de acasa si e laudat. De asemenea ii place ca face dansuri si engleza.
Mi se pare ca in acest an asimileaza informatiile cu mai multa usurinta. De exemplu vine cu poezioare invatate dupa o zi de repetat la gradi, ceea ce pana acum nu se intampla.
Ma tot gandesc sa-l mai inscriu la ceva suplimentar pentru timpul liber, ceva sportiv, ca tenis or inot dar cand ma gandesc ca va trebui sa ma tabarcesc cine stie unde... sau ca se imbolnaveste... mi-e cam lene.
Cu fratiorul lui se poarta mai frumos, il ajuta si il dragaleste din proprie initiativa, parca cel mic acum e mai arici.
Cred ca totusi pauza asta de boala i-a facut bine, are timp si energie sa asimileze si sa participe la alte lucruri. Credeti-ma ca anul trecut doua zile statea la gradi apoi 5 acasa racit. Si tot asa.

Gata, v-am innebunit.
W-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Am uitat sa va spun ca de 2 saptamani dorm singuri in camera lor, au venit paturile, le-am luat saltele, le-am infatosat si, mai ales, am montat la ei si pe hol lampi de veghe. Chiar dorm singuri in paturi de 90/200. Gata cu patutul de bebe .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Salut mamici, mi-a fost tare dor de voi, dar din lipsa pc nu am putut intra.
am vazut ca avem mamici noi si mamici care au revenit, bine ati venit si bine ati revenit.

MADY am vazut pozele cu baietii tai cei draguti si iubareti, sa te bucuri de ei in fiecare zi.

TZUNA sanatate multa si sper sa va insanatositi cat mai repede, sa stii ca pentru mine, tu, esi una dintre mamicile eroine, i-mi place cum te descurci cu fetele.

noi suntem binisor, mai avem ceva muci si un pic de tuse IOANA, in rest ne ducem la gradi mereu, ne pregatim de inscrierea IOANEI la gradi si sa cautam o bona entru anul urmator.
eu printre treburile mele, am si un job part-time, si m-am apucat de invatat pt titulatura de anul urmator.
in rest lucrurile noastre obisnuite, mi-e dor de voi.
va pup si o zi minunata, pozici mai avem pe facebook.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Buna fetelor! Am revenit si noi dupa mult timp. Nu v-am uitat, dar cel mic Stefan adoarme mult mai greu si adorm in fiecare seara cu ei. Eu ziua nu stau pe net si e greu cand ajung seara ca nu stiu pe ce sa pun mana. Stefan face numai prostii, trebuie sa nu il scap din ochi o secunda. Merg amandoi la gradinita si ii iau la ora 17. Plec cu ei in parc pana pe la 19, vin acasa, ii spal, papa si nani. Asta fac in fiecare zi. Mihai merge la inot de 2 ori pe saptamana, la Stefan am renuntat ca e mic si nu vrea nimeni sa faca cu el. Le merge bine la gradi, Stefi s-a acomodat super bine, el din septembrie a inceput o data cu Mihai. Am fost la circ in seara asta, super spectacol, mergeti ca e frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! MIHAI, MIHAELA, GABRIEL ,GABRIELA!

Sa fiti sanatosi si voiosi, de la mic la mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani sarbatoritelor/ sarbatoritilor zilei ! Sa aveti o zi minunata !
Absoluta, am dat si noi o tura duminica prin auchan din intamplare. Anastasia s-a ales cu fata pictata si cam atat..
Tzuna, ma bucur ca sunteti bine.
Rein, sa-ti traiasca finutul !
Mady, .
Anastasia a avut petrecerea toamnei si nu mai vroia sa plece de la gradi. Idem si frate-su care avea confeti si in pampers.
In rest este extrem de incapatanata, refuza sa invete orice , vrea doar sa se joace cu papusi... nu stiu ce sa ma mai fac cu ea.
Ieri am fost sa-i recoltez sange pentru analize. Nu pot sa va spun ce taraboi a iesit; de atata jale nu au reusit sa ii recolteze suficient sange pt toate analizele . Sper ca macar pe cele mai importante sa reuseasca sa le faca. Of...
va urez o zi frumoasa

Mergi la inceput