Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***343***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

si eu pun la fel dar cate o punga 2 cat pentru fiecare leguma, adika: o punga cam de juma de kg sau 1 kg de morcov dat prin razatoare -ca morcov mananc doar eu cu fi-mea-, sotul alege doar zeama si carnea; o punga ardei taiat marunt, patrunjel codite mici marar si leustean, insa desfac olekuta punga, tai cu cutitul si pun la lok punga...ce zici Ana tu mi se pare ca vin pungi ff mici...ma rog sau n-am facut eu asa.
mai ramane ceapa si cartoful de bagata atunci pe lok...ei scap de congelare; asa mi-am pus si teci fierte si taiate bucati mici cat sa scot o punga, foi de varza murata oparite, foi de vita de vie...
si la iarna stam cu "dansa-m" sus si se face mancarea ssola sola...

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Oh, Simply, e doar o impresie Vinetele si ardeii mi le-a copt mama, iar radacinoasele o sa mi le faca soacra-mea Eu anul asta vreau sa ma joc cu un borcan de muraturi asortate, dar doar asa, de design Ah, stii ce serial urmaresc acum? Lipstick Jungle. L-ai vazut? Nu stiu daca e stilul tau, insa pe mine m-a prins. E usurel, oricum, asa de relax dupa o zi epuizanta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
si eu pun la fel dar cate o punga 2 cat pentru fiecare leguma, adika: o punga cam de juma de kg sau 1 kg de morcov dat prin razatoare -ca morcov mananc doar eu cu fi-mea-, sotul alege doar zeama si carnea; o punga ardei taiat marunt, patrunjel codite mici marar si leustean, insa desfac olekuta punga, tai cu cutitul si pun la lok punga...ce zici Ana tu mi se pare ca vin pungi ff mici...ma rog sau n-am facut eu asa. mai ramane ceapa si cartoful de bagata atunci pe lok...ei scap de congelare; asa mi-am pus si teci fierte si taiate bucati mici cat sa scot o punga, foi de varza murata oparite, foi de vita de vie...si la iarna stam cu "dansa-m" sus si se face mancarea ssola sola...www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Pai de ce mici? Vin cam 3-4 linguri de radacinoase cubulete in fiecare punga. Acum depinde si cat de mare faci ciorba. Eu fac doar pentru Eva, e singura care mananca, rareori mai servesc si eu pe langa ea. Oricum, mi se pare mai simplu sa le pun pe toate la un loc, decat sa imi iau din fiecare punga cat imi trebuie. Cu verdeturile la fel fac si eu, tai cat imi tb din punga, apoi pun la loc.

Mergi la inceput

Aris, ce tare cu mierea
Ariana duce la gradi intr-o geanta de chiloti..saracutza n-are genti, decat 12-13, mai mult decat ma-sa; ; ruj, foarfece de jucarie, oglinda, o sirena si iar ruj...fara ruj in mana nici nu adoarme..sper ca azi macar vremea sa o fi atras spre Mos Ene incoloooffffff dar dc stau sa ma gandesc eu dormeam la camin numarate pe degete...acum insa n-as refuza o doza pe zi de nani-nani.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

La noi se papa zilnic aproape, nu fac mult cat sa mananc 2 maxim 3 zile(o data pe zi)...acum vara mai rarut, insa pentru Ari zilnic are ciorba in meniu.
ah Ilinka si eu am programat frigiderul...sper sa nu ma invadeze pinguinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Anamaria, Lipstick Jungle n-am vazut. Pe CZone nu-i (de-acolo imi descarc eu toate cele), mai astept, poate apare. Desi vad ca e cu fete , eu in ultimul timp m-am dat cu Deadwood, Game of Thrones, chestii mai de actiune , pe care le-am baut, vb lui Malaele (va amintiti?). Acum ma uit la Curb your enthusiasm si ma plictisesc ingrozitor !

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Da, e cu gagici , 3 femei de succes, cu diverse probleme in viata de zi cu zi. Mie imi place ca are replici inteligente, tipele arata toate trasnet, si se imbraca super. Pot fi mai superficiala de atat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Da, e cu gagici , 3 femei de succes, cu diverse probleme in viata de zi cu zi. Mie imi place ca are replici inteligente, tipele arata toate trasnet, si se imbraca super. Pot fi mai superficiala de atat?

Lol, Anamaria, dar cine crezi ca poate sa se uite numai la de-al-de Biutiful zi de zi? Btw, Mimi cum e mai umblat, zice ca la Sol (piata unde demonstrau spaniolii anti-papa luna trecuta, la care demonstratii se duceau si colegii lui dupa program, ca pe seara se transfosmau in fiesta ) e plin de negri cu tarabe-paturici-boccelute (sau cum sa le zic) cum aveau aia din film, iar seara cand vine de la lucru, din 10 in 10 m vede cate un tip sau tipa ruland lejer cate un joint. Am vazut emisiune la tv cu un interviu luat unei gasti de tineri drogati-terminati in parc care ziceau ca ce politie, nu le e frica de politie, daca vine vreo patrula rezolva fetele cu "una mamada, y hasta!" (acu' ghiciti ce e "mamada", hahahahah). Deci filmul este cam realist...

Mergi la inceput

Citat:

gen Diva TV-eu sunt addicted si gata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Citat:

Lol, Anamaria, dar cine crezi ca poate sa se uite numai la de-al-de Biutiful zi de zi? Btw, Mimi cum e mai umblat, zice ca la Sol (piata unde demonstrau spaniolii anti-papa luna trecuta, la care demonstratii se duceau si colegii lui dupa program, ca pe seara se transfosmau in fiesta ) e plin de negri cu tarabe-paturici-boccelute (sau cum sa le zic) cum aveau aia din film, iar seara cand vine de la lucru, din 10 in 10 m vede cate un tip sau tipa ruland lejer cate un joint. Am vazut emisiune la tv cu un interviu luat unei gasti de tineri drogati-terminati in parc care ziceau ca ce politie, nu le e frica de politie, daca vine vreo patrula rezolva fetele cu "una mamada, y hasta!" (acu' ghiciti ce e "mamada", hahahahah). Deci filmul este cam realist...

Mamada nu e blow-job?

Mergi la inceput