Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***343***
Raspunsuri - Pagina 22
Gina2008 spune:
Aseara eram intr-o camera, cu usa inchisa, incercand sa ma pitesc de Calin sa pot copia linistita pozele de la mare pe stick. Maica-mea striga la mine: "Ginaaaaaa". Dupa care fi-miu: "Inaaaaa, Inaaaa". Si a tinut-o toata seara asa. Nu am mai fost "mami", am fost "Ina".
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
bebe_shtrumf spune:
buna dimi!
Inca ma lupt cu cafiaua, sper sa o dobandesc..ca am de alergat.
Cu bisericestile nici eu nu sunt usa de bisecale
, insa sarbatorile astea mari le tin si duminicile, evit sa mai fac si de mancare, numai cate o prajitura imi mai scapa duminika.
Cand e cruce neagra nu prea tin cont...asa sunt eu, si nici cand tin post nu ma vait sau refuz mancarea de dulce spunand.."nu stii ca azi e post?" ceva de genul face soacra-mea de-mi vine sa-i bag mustucu
Acum cu gradi, fi-mea zice ca merge, ca e frumos, apoi ca nu...radem si cand o las e logik ca vrea sa raman si eu, si o apuca plansu...azi am stat pitita si odata ce a intrat in clasa s-a inchis robientul de lacrimi, isna doamna o ia in brate ...o schimba , ii da sa manance etc.
Acolo e un arsenal de personal..ingrijitoare plus asistente...ce-or mai fi pe al bucatarie..pe bune adka vad alea si cand intra musca![]()
iar daca lasi un copil sa planga pey nenica le face pofta al toi apoi..si e mai greu sa ii impace.
Ieri cika fi-mea a plans afara..ea cred ca voia in afara curtii, cunoaste blokul soacra-mii si etc pe acolo, insa o tinea o ingrijitoare in brate tot timpul -1 ora cat stau ei afara, pana-n masa.
Ce ma incanta e ca mananca 2 feluri de mancare, adika ciorba aproape toata sau toata si cel putin jumate din felul 2.
Ariana e receptiva, doamna de dupa-amiaza mi-a zis ieri ca dc spune ea ceva, fii-mea ii aduce cutia de culori sau ce activitate fac ei acolo, tot timpul vb si-i spune de noi, de vecine-Andreea si Carmen, ca nu musca calul, d-astea ce repeta ea pentru sigurnata sau i se par ei importante...ca drept vb ne-a tampit cu calul asta![]()
![]()
Asa, Gina se vede ca v-ati distrat!
Bianca naspa de cei care trebuie sa ierte si sa uite,insa asa se intampla cu astia care isi traiesc viata cum vor, si apoi au nevoie tot de cei care au stat neconditionat si le-au permis orice...sanatate si putere
Pisik bien ca ati trecut hopul, 
Kea unde esti? rost de baite ceva? 
Ina intra tu olekutza in doamna, sa vezi ce grija are apoi! naspa si cu camerele astea video, insa vad ca in cazuri de-astea e bine sa stii, sa vezi!
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Gina2008 spune:
Sper sa fie ok gradinita. Acum, stiind ce am la usa imi dau seama ca va plange cu siguranta. Insa el e foarte dornic de copii si ii place cand e agitatie... Depinde si de cum vor reactiona educatoarea si ceilalti de acolo.
BEBE sa dea naiba daca ne-am distrat! Adica ce insemna distractie before kido! A fost asa... cu program. Insa ne-am relaxat ceea ce, eu una, aveam nevoie!
bebe_shtrumf spune:
ieri la zilele orasului, ca a inceput distractia la noi in provincie, Ariana mi-a zis-:ce-ai fata?, de ce fata?"-adoptate de la gradi clar...vb si eu cu vreo cunostinta dar in halul asta..fata fata!!!!!![]()
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Bianca2503 spune:
Gina, Calin e foarte tare. Are o moaca de baietel..nu mai are legatura cu bebelusul care a fost!
Cred ca la capitolul gradinite putem umple pagini.
Eu cred ca am gasit gradinita perfecta si asta pentru ca in fiecare seara de abia il iau pe Vladimir de acolo(aseara era de-o veselie de nu se putea), mancarea este buuuuuuuna, primesc meniiul pe mail, il vad pe camere (dar nu prea ma mai pasioneaza aspectul asta acum), face activitati si invata multe lucruri, nu mai musca copiii, nu mai bate copiii, e mult ma intelegator, face schimb de jucarii si ma invata chestii (ma pune sa stau nu stiu cum si sa bat din palme- e clar ca e vorba de joaca de care zicea Aris). In plus nu s-a imbolnavit deloc de cand l-am dus...sper sa nu se imbolnaveasca toamna asta!
Gina2008 spune:
Plus ca am stat non-stop cu Calin ceea ce eu imi doream enorm. Avand in vedere ca plec la 7 si ma intorc la 7, nu imi mai ramane cine stie ce timp sa petrec cu el zilnic. Cand o sa mearga la gradinita va fi si mai obosit si o sa vrea la nani mai devreme decat acum, asa ca se va reduce drastic timpul, si asa scurt, pe care sa-l petrecem zilnic.
Am savurat fiecare secunda cu el. Ne-am iubit maxim si n-a ramas niciun centimetru nepupat de mii de ori. Acum ma gandesc deja la vacanta de sarbatori. 
olishka spune:
Gina eu zic ca o sa fie destul de traumatizant pentru Calin daca numai ce se obisnuieste cu gradinita, colectivul, se ataseaza de educatoare si apoi trebuie sa-l muti si sa o luati de la capat. Eu zic sa te gandesti foarte, foarte bine. Si mie mi-ar fi placut tare, tare sa invete David engleza intensiv, dar mi-am dat seama ca are timp sa invete si ce invata deocamdata acasa si la gradinita este mai mult decat ok. Cand o sa creasca mai mare si o sa inteleaga mai multe, poate o sa-mi fac curajul sa-l mut, dar daca o sa-si doreasca si el. Daca o sa se simta bine la gradinita la care este acum nu cred ca l-as muta. O sa vedem ce ne aduce timpul.
David a invatat singur o gramada de cuvinte in engleza de pe Ipad. Stie cantecelul cu alfabetul in engleza, a invatat sa numere pana la 10, stie cateva feluri de mancare si cateva animale. Toate acestea le-a invatat singur, fara sa-l oblig eu. Acum ca am vazut ca prinde am inceput sa ma ocup mai mult de el, dar doar atat cat are el rabdare, fara sa-l fortez.
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
16+
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gina2008 Sper sa fie ok gradinita. Acum, stiind ce am la usa imi dau seama ca va plange cu siguranta. Insa el e foarte dornic de copii si ii place cand e agitatie... Depinde si de cum vor reactiona educatoarea si ceilalti de acolo. BEBE sa dea naiba daca ne-am distrat! Adica ce insemna distractie before kido! A fost asa... cu program. Insa ne-am relaxat ceea ce, eu una, aveam nevoie! Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
si noi la fel..ca anul trecut am fost sclava Isaura la curte...insa anul asta la hotel am fost o doamna...nu mai fac greseala la anu, desi cand eram nemaritata am mars numai la hotel...ce greseala iti spun anul trecut!
scuze...bine ca v-ati odihnit!vb de masinute..nebunii, cred ca asta imi ramasese pe retina

olishka spune:
Bebe se pare ca si Ariana se adapteaza destul de bine la gradinita 
Bianca multa sanatate tatalui tau 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
16+
Gina2008 spune:
OLI si gradinita cealalta e super ok. Acum... directoarea de acolo nu mi -a spus ca 100% va forma o grupa mini din ianuarie. Poate sa o formeze din toamna urmatoare... Eu chiar nu mai pot sa-l mai tin pe Calin acasa. Acum cand am tot avut liber ori eu, ori Cata si ne-am plimbat cu el, ne-am dus prin parcuri, ne-am dus pe la tot felul de evenimente s-a vazut schimbarea in bine a lui Calin.
Noi stii ca nu mai locuim in Bucuresti. Avantaje multe. Dezavantajul major: nu avem acces atat de facil la locuri de joaca, copii etc. In zona unde locuim nu sunt copii mici. El sta toata ziua cu mama si putin seara cu noi, cand venim.
Cred ca nu mai e bebelus ca sa spun ca nu conteaza sa intalneasca oameni noi, sa vada locuri noi, sa se joace zilnic cu copii... De asta zic ca nu il mai pot tine acasa. Ca pierde mult. Asa pun in balanta si incerc sa ma incurajez ca trebuie sa rezistam perioadei de acomodare pentru ca apoi ii va fi mai bine decat acasa, cu "mae".