Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***343***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Acum am recitit si suna ca si cum aia e doar o teorie, nu un fapt real. Ideea e ca eu nu contest deloc teoria aceea, doar ca mi-e frica sa ma las ghidata de ea

Am fost in oras si m-am intalnit cu fiu-meu care se plimba cu tanti. cand m-a vazut, mi-a zis: "Mama mea, puiu' meu!"

Oli, eu zic ca, daca David e fericit si in largul lui, ai luat cea mai buna decizie! Stai linistita, cu limbile straine o sa recupereze rapid peste un an sau doi, iti spune un om care a predat engleza la gradinita.

Nici Andrei nu stie sa scupe pasta de dinti, o inghite, insa nu cred ca e o problema, ca doar e un produs special pentru copii si au luat si aia in calcul faptul ca majoritatea copiilor mici nu stiu sa scuipe pasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

olga - caut eu acum mesajul, ca tre sa fie pe acolo...e si micutz rau de sa nu-l gasim
tot pasta asta de dinti o folosim si noi, il distreaza ca e cu dungi. nu clateste nici el, sau ma rog...un fel de clateala dar mai si scuipa mai si inghite. nu cred ca e o problema. folosim oricum f putina pasta pt ca s-a obisnuit cu periuta electrica. imi convine mai mult asa pt dureaza f putinspalatul si nu trebuie sa il frec eu prea mult(nici la cap nici pe dinti)

mda, deci cred ca astia sunt toti dintii. problema e ca la noi ultimile masele au iesit la un an si un pic si de atunci tot aud mame ca le ies copiilor maselele si ma gandeam ca poate ar mai fi un rand si nu stiu eu.

eu am dupa canini doua mai micute, apoi inca doua mari si cea de minte.
giiiz ce de dinti am acum ca ii inventariez

voi ati fost la dentist cu ei? ca mi se pare de ceva timp ca ar vrea sa faca o carie intre cei doi de sus, din fatza...parca e smaltul un pic decolorat fix acolo. oooofff parca vad ca nu scapam de plombe pana ii schimba...poate ca nu e aiurea vorba aia cu ies devreme se strica devreme

mama de mic +

Mergi la inceput

olga - bravo! bine ca e david fericit. ma indoiesc sincer ca o sa aiba ceva de comentat sotul la faza asta. ce tari suntem noi doua! a trebuit sa nimerim la o gradinita nashpa ca sa o apreciem pe prima

mama de mic +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Bianca- Il inteleg pe Vladimir.
Acu 100 de ani, m-a trimis mama intr-o duminica (cu pachetel si cele necesare) la gradinita. Sa ma lamuresc la fata locului ca-i inchisa!!!

Reactia la febra difera in functie de factorul declansator- cel putin asa mi se pare mie.
Pe Alex doar febra de la "porcina" la doborat, dar si asa tot a gasit resurse sa faca un dus ca stia el ca scade febra.

Olga- Daca David e fericit, iti faci tu sotul sa-si schimb eopinia.

KEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gige sunt o pacatoasa n-am mai asteptat raspuns de la voi, m-am apucat de calcat. dar pe mine ma relaxeaza calcatul. Ma pun in fata televizorului si ma uit la seriale, asa ca nu cred ca este un mare pacat

Multumesc ca m-ati lamurit cu pasta de dinti. Si eu ii pun f putina pasta si apoi clatesc cat pot de mult, dar pana sa apuc sa clatesc mai inghite el, caci ii place gustul.

Aris da e ok sa folosim acum periutele electrice? Am vrut sa-i iau si eu una lui David, dar scria pe ea de la 3 ani in sus.

Tot Aris... nu stiam ca Luca a fost prima oara la gradinita la care este si acum. Dar de ce l-ai mutat prima data?

Bianca ai dreptate...mi-am numarat si eu acum dintii si mai sunt 4 masele dupa canini. Doar ca eu m-am uitat in gura lui David si mi s-a parut asa de micuta, ca n-ar mia fi avut loc de alte maseli Offf, de4ci n-am scapat...

Olga, mamica lui David iepurasul si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Bv Olga ca ai gasit solutia...vezi mamele stiu si simt de 1000 de ori mai bine decat barbatii.
Si noi am ajuns la urgente la 39 cu 4 si Fi-mea alerga pe hol la spital, aia nu m-a crezut m-a trimis in Policlinica unde am mai
asteptat 1 ora. o cunosc ca are buzele ff rosii. la temp mare arde si vb aiurea de cine stie ce isi aduce ea aminte...ramai crucis cum de mai stie de la Paste ce s-a intamplat.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Oli, acu, ca ti-ai facut "pofta de calcat", e rog mult sa amani activitatea pe sambata...Caci si maine e sarbatoare...Sf parinti, Ioachim si Ana...Zau, ca nu e cazul sa fii impotriva firii religioase...

Acu, Bianca a dat exemplul cel mai bun ca acum 100 de ani cand se respectau toate sarbatorile si traditiile, etc...erau alte activitati lucrative si aducatoare de venituri...dar...prin ranzitie la lumea civiliyata cred ca ne putem adapta si la a avea un lco de munca (altul decat campul) si a respecta normele bisericesti si mai ales sarbatorile. Stiti ca eu is mai dusa la biserica...dar evit pe cat posibil sa intru in polemici pe tema credintei...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

nu mah fetelor e bine. am scapat de masele. uite am gasit un site cu poza ca eu altfel nu pricep la ora asta. sper sa nu imi iau bulina neagra ca e de la concurenta
http://www. parinti...com/Cronologiadezvoltariicoroaneisiradaciniidintilortemporarisipermanenti-articol-89.html

scoateti voi ce e in plus

olga - pai eu avertismentul cu interzis pana la 3 ani nu il prea iau in seama pt ca pe mai tot scrie ca e interzis pana la 3 ani. nici o jucarie, nici un ou kinder...nimic nu e pt sub 3 ani. dar eu am considerat ca nu au o explicatie medicala ci mai mult ca sa fie ei acoperiti fata de vreun procesoman.

cu gradinita revin dupa ce fac niste plati online ca tre sa scriu mai multe si mi-e sa nu fac prostii

mama de mic +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola,

Bintui pe aici dar sint bulversata si nu pot scrie/vorbi.

Vreau doar sa-i urez nastere usoara lui Kea (Keei ), sanatate bolnaviorilor si sa va pup pe toate.

PS. Ian e la gradinita. Ziua a 4-a. Plinge cind il las si cind il iau. Acolo sta doar lipit de pereti. Singur. Adica, neintegrat Stiu ca e "normal" dar pina se integreaza el, eu o iau pe ulei. Acasa e de recunoscut. Timorat. Miriit, Plingacios. Imi repeta toata ziua (sint ultimele cuvinte seara si primele dimineata) "nu bei a pii" (=nu vrea la copii). Plinge de cite ori vorbim de gradinita sau de cite ori aduc numele educatoarei in discutie. Chiar si cind ii spun ca aceasta il iubeste si are grija de el. Imi spune "nu ubeshte, nu ghija". Dimineata eu pling mai tare ca el. Azi l-a dus Jambo. El face parte din categoria "grea", aia ce nus-i arata sentimentele dar dimineata a plins si el de m-am socat! Ian era vesel mereu, acum e suparat non-stop indiferent unde il duc sau ce facem. Cind merg dupa el. Revin

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hahaaa, sunteti de groaza cu dintii, cati dinti vreti sa le rasara bietilor copilasi?:))) Dantura de lapte difera de cea definitiva, deci care aveti cate 2 maselute de partea fiecarui canin, ati scapat de-o grija!! Sophia are gura toata mobilata de vreo 2 luni, de-aia exclusesem dintii cand a avut febra la Moieciu.
Anaan, pai suntem gand la gand cu bucurie, ca doar tot aia am scris si eu: ca i-as da antitermic de la 38.1 in sus, inca tu ai fost mai drastica, ai zis 38.3:))) Oricate teorii ar zice ca e bine sa lasi organismul sa lupte cu febra, peste 38 n-as lasa-o, n-as risca.
Cu apatia/ moleseala/ respiratia grea eu am luat-o in sensul ca alea-s cele mai ingrijoratoare simptome, nu doar febra mare, in sensul ca alea-s indicatori de meningita, pneumonie sau mai stiu eu ce virusuri si bacterii groaznice. Deci un copil cu 39 dar vioi inseamna ca totusi nu e de rau in sensul ca l-a lovit ceva grav, normal ca trebuie supravegheata si scazut febra aceea mare, dar e bine ca nu e insotita de semnale grave. Si Sophiphi la 39 era destul de ok, in niciun caz ca o gaina taiata, cum sunt eu sau tata'so cand avem febra 38:)))
Olishka, ce veste buna!! Ce ma bucur pentru Buclishoare cel frumos, cum sa se supere taica'su ca i-a revenit pofta de viata? Acolo e mediul in care se simte bine, acolo lasati-l, doar nu credeti ca e vreo gradi care are medic angajat non-stop acolo si care sa-si mai si faca datoria cu zel.
Cu calcatu', io nici n-am inteles de ce ai intrebat pana nu au aparut lamuriri ca e ceva sarbatoare, habar n-aveam. Acum parerea mea nu cred ca trebuie sa v-o mai spun, ca astea-s conventii omenesti si ca Dumnezeu n-ar putea sa "se supere" pentru asemenea chestii absolut nesemnificative, astea-s ritualuri instituite de minti "luminate" omenesti, nu-ti fa probleme pentru asa un "pacat"...
Mai, totusi, cat de lipita am fost eu de Phiphi, acum imi dau seama ca totusi de la o varsta in colo a copilului cateva ore libere nu strica rau deloc

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput