Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Pica, crezi ca mie mi se pare normal?.. pana acum nici nu s-a pus problema, si sunt sigura ca nus e va intmpla mutarea oricum!.. nici eu nu concep sa dorm fara sot.. numa ca noi nu avem conditiile de asa natura.. Muf dorme in patul lui jumate de noapte, dupa prima trezire vine peste noi in pat... daca as fi putut sa-i fac camera lui, acolo ar fi dormit de la inceput si sunt sigura ca n-ar fi fost problemele astea, dar cum aveam doar 2 camere nedecomandate, e f greu! mai nasol va fi cu Bogdan, care va avea patutul lui, dar loc in dormitor ptr patul mare al Mufului, nu va fi, inca nu am gasit o solutie, caci livingul nu s epoate folosi ca spatiu de dormit, neavand hol la intrarea in casa.. da direct in living..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Offf..nasol fetelor cu dormitul...o sa creasca si fratii mai mari si o sa doarma singuri, eu v-am spus ca a durat aproape un an pana a reusit Stefan sa doarma toata noaptea la el in camera...
Lia, n-ai luat ceva Maalox sau dicarbocalm? Stiu prin ce treci, asa ma trezeam si cu Stefan, cu acid in gat de gata sa ma inec...eu mai dormeam mai mult in fund, dar cum tu tre sa stai intinsa....Hai fata ca nu mai e mult..mai sta Matei cateva saptamani la mami in burtica...cum ai rabdat atatea in sarcina asta, mai rabzi un pic, nu ai ce face...

diana25+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Offf..nasol fetelor cu dormitul...o sa creasca si fratii mai mari si o sa doarma singuri, eu v-am spus ca a durat aproape un an pana a reusit Stefan sa doarma toata noaptea la el in camera...
Lia, n-ai luat ceva Maalox sau dicarbocalm? Stiu prin ce treci, asa ma trezeam si cu Stefan, cu acid in gat de gata sa ma inec...eu mai dormeam mai mult in fund, dar cum tu tre sa stai intinsa....Hai fata ca nu mai e mult..mai sta Matei cateva saptamani la mami in burtica...cum ai rabdat atatea in sarcina asta, mai rabzi un pic, nu ai ce face...

diana25+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

n-a mers site-ul
cu nic nu=mi trce
am luat si dicarbocalm si bio anacid, degeaba
s amelioreaza cu lapte rece
1L pe noapte beau
si tot sunt
uhhhh, toate bubele rele in curu babii mele

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +31 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Lia, la mine tot cu lapte si ceva covrigei merge la arsuri.
Lasa ca scapam noi si de asta prin saptamana 38 :))))
In rest, cum mai esti? Stai numai in pat? Incet, incet, cu rabdare, ajungi la termen. Sunteti niste luptatori tu si Mateias.

Emma 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

cap. 61

Mergi la inceput