Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

bianca, juuuuuuuur ca in nopatea cand am zis ca inebunesc de durere de ligamente am incercat toate pozitiile posibile
si am ajuns sa merg prin casa in 4 labe
pe cuvant de onoare ca m-a lasat
ce-i drept nu m-am balansat doar mergeam de l-am speriat pe bietu sot
deci stim ce sa facem de acum

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +30 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

am mancat nitel usturoi si inebunesc de arsuri

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +30 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Citat:
citat din mesajul lui Bianca77

pt cele cu dureri pelviene (de ligamente, oase ale bazinului, pasarica) eu am fost la kinetoterapeuta ca nu mai puteam de durere si mi-a recomandat sa ma pun in 4 labe in mom respective si sa ma balansez usor stanga-dreapta. Se pare ca asa se relaxeaza zona cu pricina. La mine culmea' vad ca da rezultate. de aia va si spun...

30+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Bianca, m'a bufnit rasul, ca pe mine ma dor ligamentele incontinuu si as incerca miscarea aia fix acum dar sunt la birou .. Ma gandeam numai ce fata ar face colegii...Incerc acasa si iti spun daca functioneaza si la mine!

Buna dimineata la toata lumea!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 25+

mada... cam delicat la servici intr-adevar. Bine ca si sotu daca te vede asa, leganata... nu stii ce urmeaza

30+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:

mada... cam delicat la servici intr-adevar. Bine ca si sotu daca te vede asa, leganata... nu stii ce urmeaza

30+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Clar risc sa nu scap "neleganata"

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata, rezervat si la munte, joi plecam la Fundata, pana duminica!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

bravo luny! distractie maxima!

bianca, abia astept sa ajung acasa sa incerc. o lamurire te rog: leganat doar partea cu fundul? sau tot corpul? sau nu conteaza?

27+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1

MONIQ verifica daca estia de la Regina Maria fac reducrere de 20% daca faci abonamentul din octombrie, ca eu am inteles altceva din ce mi-a aratat B. Cred ca cel mai bine dai tel la ei si le zici sa iti faca o oferta sa vezi exact la cit te duce nasterea cu dr. tau si daca iti acorda reducerea aia.
25+

In oferta initiala de la RM nu era si reducerea de 20%, dar acum este (si cred ca faptul ca am batut la cap HR-ul cu asta a ajutat la aceasta renegociere). Eu am semnat deja cu RM pentru nastere, de acum 2-3 luni - mi-au zis insa ca daca devin abonat imi vor acorda reducerea oricum. O sa vad dupa 1 oct, si daca te intereseaza iti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:

30+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

iote de-aia nu pot eu sa stau in butoi, sunteti fantastice.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 30s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Acum fara gluma, aia e pozitia cea mai indicata, si pe mine ma relaxeaza.
In plus este o pozitie buna de folosit in travaliu, mai ales pt cele care au copilasi asezati in posterior in loc de anterior, relaxeaza pelvisul si face loc pt bebe, plus ca ia presiunea capului de pe spine si usureaza durerile mamaei care in posterior sunt mult mai mari.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Citat:

In oferta initiala de la RM nu era si reducerea de 20%, dar acum este (si cred ca faptul ca am batut la cap HR-ul cu asta a ajutat la aceasta renegociere). Eu am semnat deja cu RM pentru nastere, de acum 2-3 luni - mi-au zis insa ca daca devin abonat imi vor acorda reducerea oricum. O sa vad dupa 1 oct, si daca te intereseaza iti spun.

Nu stiam ca ai semnat deja. Noi raminem pentru moment la Polisano ca este aproape, comod si nu am nevoie de mai mult. Eu o sa nasc la Sanador pentru ca nu am de ales, doctorul asistand la nasteri numai acolo, ceea ce ma linisteste ca practic il gasesc tot timpul la spital acolo.

M-ati omorat cu pozitiile voastre. Daca imi spuneti si o pozitie in care sa stau sa imi treaca durerea de cap care o am pe partea dreapta in dreptul ochiului si a tamplei sunteti tari.

Ma duc sa recuperez cupilul de la gradinita si revin daca nu ramin prin oras.
Ieri mi-a facut sotul o surpriza si m-a scos in oras la un super restaurant ca sa sarbatorim pentru astazi 5 ani de la casatorie. Sa vad daca reusesc sa va pun poze cu mincarea, a fost delicioasa.

25+

Mergi la inceput