Aspirante optimiste>20ani(713)Felicitari lavi02!!!
Raspunsuri - Pagina 9
lavi02 spune:
Bob, si eu iubesc Barza strip, mi se par si "eco", nu arunci atata plastic ca la altele :)
Eu cand mi-am mai facut lunile trecute n-am vazut nicio linie de uscare oricat m-as fi uitat. Acum, la prima testare a aparut incet in cet a doua liniuta, la inceput f pala, apoi tot mai vizibila. La a doua testare, dupa o zi si jumatate a aparut mult mai repede si clar.
Eu zic sa repeti la vreo zi si jumatate - doua dupa precedentul!
dana0000 spune:
Felicitari Lavi!
Sa fii sanatoasa si tu si bebelele tau!
Am auzit frecvent de petele maronii de nidatie, MeAlex tu cum rezisti sa nu bagi in beta?
La ce ne povestesti s-ar parea ca nu mai vine CM
MeAlex spune:
Bob, si eu sunt patita cu Barza, dar drept sa iti spun eu vad a 2-a liniuta dupa intervalul in care trebuie sa citesti...ma mai uit si dupa ca am in cap ce imi zicea cumnata mea, ca ea a vazut a 2-a liniuta palida la o jumatate de ora si era la 4 zile intarziere...fetita ei implineste 2 ani in curand. Ar putea fi totusi ceva la tine. Repet, chiar Barza fiind, nu am vazut niciodata o urma de liniuta (nici cea de marcare) in intervalul de citire indiferent cum suceam testul.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 Bob, si eu iubesc Barza strip, mi se par si "eco", nu arunci atata plastic ca la altele :) Eu cand mi-am mai facut lunile trecute n-am vazut nicio linie de uscare oricat m-as fi uitat. Acum, la prima testare a aparut incet in cet a doua liniuta, la inceput f pala, apoi tot mai vizibila. La a doua testare, dupa o zi si jumatate a aparut mult mai repede si clar. Eu zic sa repeti la vreo zi si jumatate - doua dupa precedentul! |
In primul rand vreau sa te felicit si sa-ti urez mult mult noroc, sanatate si si sarcina la termen.
Cu metroul eu rezolvam greu, sorbeam mereu dintr-o sticla cu apa rece sloi si ajunsesem sa cobor dupa fiecare statie, ma "revergoram" si urcam iar. Am 6 statii de mers pana la birou
Am sa repet testul vineri sau sambata (adica z31-32), am un test bun, clearblue si sper sa fie cu noroc albastrul si sa ne citim la odisee
Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !
MeAlex spune:
Mai astept, Dana, mi-am promis ca nu ma mai arunc la beta. Oricum iau vitamine, Aspenter, ajut sarcina oricum.
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
lavi02 spune:
Bob multumesc! Doamne ajuta!
Deci nu sunt singura cu metroul si lipsa de aer. In restul timpului n-am probleme.
MeAlex spune:
Azi merg la un interviu de angajare si voi merge cu metroul. Vad cum reactionez!
pentru
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Azi merg la un interviu de angajare si voi merge cu metroul. Vad cum reactionez! |
Doc mi-a zis ca faza cu metroul se activeaza la multe gravidute. Eu am mers ani de zile cu metroul si n-aveam nici pe naiba. Dar atunci eram varza totala, mai ales dimineata cand era foarte aglomerat si lumea tinea cu dintii de scaune. Mi s-a intamplat de cateva ori sa ma preling de bara si sa nu ma bage nimeni in seama, toti fiind preocupati sa nu cada de pe scaunul "lor" Asa ca, daca-ti vine rau, alege-ti un loc mai pufos sa pici
Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !
MeAlex spune:
O sa pic pe unul care sta pe scaun.
pentru
YLARI spune:
Lavi ce bucurieee!!!! Sarcina usoara, ce inspirata ai fost sa faci test inainte de medicamente!
Si io tot cu metroul La sarcina cu Eva a fost groaznic, imi era teribil de rau si nu te lasa nimeni sa stai jos... of, ma simteam atat de prost numai cand vedeam cu cat dispret ma priveau, probabil gandeau "ia uite si pe bortoasa asta, precis imi vrea locul" incat ma bagam in coltul vagonului (erau trenurile alea vechi, galbene si fara cai ) si priveam in gol pe geam.
Mda... eu numai la testele din dulap ma gandesc, Doamne de as rezista sa nu il fac nici maine... hm... sunt 10dpo... sa il fac, sa nu il fac??? Am unu femina cred ca il sacrific ca nu mai tzine. So m-am hotarat, maine test.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise