Aspirante optimiste>20ani(713)Felicitari lavi02!!!
Raspunsuri - Pagina 4
lucianamoga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
Am inregistrat te anunt http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/ Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2) Proteina S 60% (60%-140%) Pro C Global 0.80 cut off 0.80 Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Multumesc mult
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucianamoga Moni Ai si tu PM Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
Luci ti-am mai dat un PM
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
dana0000 spune:
Fetelor am nevoie de un sfat.
Am primit in scris rezultatul la ecografia transvaginala de sapt trecuta la 12zile dupa CM: Uter in pozitie intermediara: 5,70/3,20 cm. Structura omogena. Miometru omogen. Endometru: 5,2 mm, trilamelar. Ovar stang: 2,64/2,27 cm, aspect ecografic microchistic Ovar drept: 2,81/2,87 cm, aspect ecografic normal, cu foliculi prezenti dispusi aleator, din care unul de 1,38/1,45 cm Lungimea colului: 2,25 cm. Fara lichid in Douglas.
Ce ma supara pe mine e pozitia intermediara a uterului...cum ar trebui sa fie? Suna stupid stiu dar totusi e normal?
Restul problemelor le stiu...in speta polichisturile.
Pup
lorena_86 spune:
fetelor cred ca am racit
si ieri am avut nasul infundat si am stranutat toata ziua
acum vad ca deja imi curge si stranut
am avut si dureri de cap
dar nu iau nimic ca poate e bebe
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
dreambaby spune:
Dana, si eu am tot uter intermediar... Hai sa iti citez raspunsul dr Catalin Haiduc: nu citi toate tampeniile pe internet despre el. Nu este pozitia normala a uterului, este destul de rar intalnit dar nu o sa ai nici o problema in a duce o sarcina pana la capat. Asta dupa ce o noapte intreaga am cautat pe net si numai de rau am citit. Sper sa te ajute pt ca eu m-am linistit complet dupa ce am auzit ce mi-a spus. Am uitat sa iti spun ca o prietena de familie are tot uter intermediar si are gemeni.
citat din mesajul lui dana0000 Fetelor am nevoie de un sfat. Am primit in scris rezultatul la ecografia transvaginala de sapt trecuta la 12zile dupa CM: Uter in pozitie intermediara: 5,70/3,20 cm. Structura omogena. Miometru omogen. Endometru: 5,2 mm, trilamelar. Ovar stang: 2,64/2,27 cm, aspect ecografic microchistic Ovar drept: 2,81/2,87 cm, aspect ecografic normal, cu foliculi prezenti dispusi aleator, din care unul de 1,38/1,45 cm Lungimea colului: 2,25 cm. Fara lichid in Douglas. Ce ma supara pe mine e pozitia intermediara a uterului...cum ar trebui sa fie? Suna stupid stiu dar totusi e normal? Restul problemelor le stiu...in speta polichisturile. Pup |
cixinica spune:
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor cred ca am racit si ieri am avut nasul infundat si am stranutat toata ziua acum vad ca deja imi curge si stranut am avut si dureri de cap dar nu iau nimic ca poate e bebe ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
lorena cred ca un paracetamol simplu te-ar ajuta
MeAlex spune:
Fetelor, care dintre voi povestea ca a fost Dacia Medical Center? Dureaza mult cu programarile? Vreau sa fac histerosopie si poate ceva analize, ultimele sunt facute in aprilie. O sa merg si la un urolog ca am vazut ca au. Eu am probleme cu infectii urinare repetate, se pare ca ar fi cauzate de niste chisturi pe rinichi, dar vreau si o alta opinie.
Ultimele hormonale au fost facute anul trecut, as face si AMH sa vedem ce si cum...nu stiu ce as mai putea face. Sotul e verificat deja si e OK.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
dana0000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dreambaby Dana, si eu am tot uter intermediar... Hai sa iti citez raspunsul dr Catalin Haiduc: nu citi toate tampeniile pe internet despre el. Nu este pozitia normala a uterului, este destul de rar intalnit dar nu o sa ai nici o problema in a duce o sarcina pana la capat. Asta dupa ce o noapte intreaga am cautat pe net si numai de rau am citit. Sper sa te ajute pt ca eu m-am linistit complet dupa ce am auzit ce mi-a spus. Am uitat sa iti spun ca o prietena de familie are tot uter intermediar si are gemeni.
|
Am citit si eu pe net si m-am ingrozit,pana acum nu m-a dus capul sa intreb vreun doctor. Dupa ce am auzit de la o prietena insarcinata ca are uter bicorp am cautat sa vad ce fel de uter am eu si cand am vazut intermediar ma gandeam ca nu-i de bine.
Apropo,stiu ca ziceati voi ca e posibil sa mai am ceva pana la ovulatie din ziua 12 cand am facut ecograful si au trecut 4 zile pana am observat mucusul cel lipicios Asadar e posibil in 4 zile sa mai creasca foliculul meu de 1,38/1,45 cm si endometrul de 5mm?
Azi am 1mil de intrebari pt voi
MeAlex spune:
Dana, foliculul si endometrul cresc cu 1 mm pe zi, deci se poate ca in 4 zile sa fie OK! Ai putea ajunge la folicul de 1.78/1.85 cm si endometru de 9 mm si sunt niste valori bune.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060